Erkek arkadaşım şizofren mi?

Evet kızlar sizlere bir sorum olucak. Erkek arkadaşımla henüz 1 aydır birlikteyiz. Ama yıllar öncesinde 4 ay kadar sevgili olmuştuk. Kskançlık yüzünden bitirmiştik. Yıllar sonra tekrar devam etme kararı aldık. Bana her defasında artık çok anlayışlı biri olduğunu ve değiştiğini söylüyor geçmişinde yaptığı her şeyi saçma bulduğunu söylüyor. Fakat bugün öyle bir şey yaşadık ki bu adam hiç değişmemiş dedirtti. Bugün 14 Şubat sevgililer günü için dışarıda yemek yemeye ciktik. Çok güzel bir akşam geçirdiğimizi düşünürken arabaya bindiğimizde birden kötü bir şey olduğunu söyledi. Ben de şaşırdım. Gayet güzel geçmişti akşam yemeğimiz. Acaba birini falan mı gördü oturduğumuz mekanda diye düşündüm ama alakası yokmuş. Bana sorduğu şey oradaki gri paltolu adamla neden bakıştığım? Mekan tıklım tıklım ve grili hangi adamdan bahsediyor öyle bir adam mı vardı onu bile anlamadım. Beni o adama bakmamla itham ediyor hatta bakışmışız karşılıklı. Ben ileride bunun seviyesinin artacağını düşünüyorum. Ne diyorsunuz 7sinde neyse 70inde de o mudur?#kızlarsoruyor
Erkek arkadaşım şizofren mi?