Hep şey diyolar ee şşşt bakar mısın kaşların lens mi diyorlar. Açıkçası üzülmüyor da değilim. Napalim mk ALLAH'tandır. Bende isterdim incecik olmasını ama yok yapacak bir şey yok 

Senin dalga geçilecek hiçbir yerin yok sadece şöyle bir şey var sen güldüğün zaman birazcık böyle çekiciliğin kaybediyor yani çekiciliğini kaybediyorsun o yüzden :-) diğin sürece bence çok iyi yani kaşlarımda herhangi bir problem yok
Aynen ya güldügümde bi tuhaf oluyorum. Çok iticiii😃
Evet o yüzden gülme😂
Tomom😠 sinirli bakcam öyle daha çekici 😃
Evet ksjs
Ikizim berkan sen polata özeniyon diyo. Sjsnsjd
Hsjdjdhdj
Işe gitmeden önce saçını başını yoldum. sjsjs
Dövme be 😂
Arada mecbur
Yoo gayet güzel kaşların, incecik olunca erkeksi durmuyor martı kaş zaten hiç estetik değil.
Bu kaş çok mu estetik?😄
Yoo normal :D teşekkürler eig için
Ne demek rica ederim
Cevap
5Cevap
Çakalların laflarını kafaya takma benim de kaşlarım kalın ben de inceltmek istiyorum
Kanka senin kaşlar normal mg benimkiler saç ile birleşiyor
Cok rahatsiz oluyorsan biraz inceltebilirsin ama bence gayet guzel gorunuyor
Dalga geçenler beni sinir etmek için mı diyorlar acaba?
Evet olabilir sen sinir oluyosun diye bilerek daha fazla yapiyolardir. Takılma sen bence kaşlarin guzel, gayet yakisiklisin 👌🏻
Teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için içimi rahatlattınız. Takmamaya çalışacağım
Kaşların gayet güzel bence esmer olduğun için garip de durmuyor yakismis yüzüne benimde kalın mesela bir kız olarak ben bile beğeniyorum kaşlarımı
Bir şey yok ki kaşında ne varmış
Kalın diyorlar aga bir de recep kaşlı lensli felan
E yani bence de öyle gerçi takmamaya çalışıyorum
İnsanlar herşeyde dalga geçiyor abi halbu
Hâlbuki kaşların çok güzel ama işte insanlar dalga geçmek için dalga geçiyorlar
Bu arada telefon kendi kendine gönderdı o yüzden biraz anlamsız oldu ilk cümle 🤣
Önemli değil 😅 aga detaylı bakıyorlar bir şey bulamayınca illa insani bir yerden vuruyorlar
Kaşlarında hiç bir sorun yok maşallah çok güzel
O zaman çekememezliktendir femi
Yorum için teşekkürler :) içim rahatladı yaaa😅
Kaslarin ates ediyor masallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar