Sürekli saçlarını bu renk yaptır, dudaklarına dolgu mu yaptırsan, biraz incelsen mi gibi şeyler söylüyor. Şakaya vuruyorum ama içten içe alınıyorum. Amacı ne olabilir?
Sevgilim sürekli beni değiştirmeye çalışıyor, amacı ne?
Senin karakterine lafı yok fakat dış görünüş olarak onu pek tatmin etmiyorsun. Bu bence içten içe beğenmeme duygusudur. Duygusal olarak evet iyi olumlu geliyorsun ama mantık açısından pekte onun istediği gibi bir dış görünüşün yok bırakmak istemediği içinde seni istediği kalıplara sokmak istiyor.
Kötü bir şeybu. ben bu halimle kendimi çok seviyorum ve beğeniyorum, ama ben sendeki şeyleri bu denli eleştirmiyorum seni olduğun gibi kabul ediyor ve seviyorum senden de bunu beklerim. De aynen böyle söyle kopyala yapıştır işe yarayacak soneada geleb cebabı yaz bana 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seni beğenmiyor. Ve beğendiği tarza dönüştürmeye çalışıyor örneğin kumral zayıf kızlardan hoşlanıyor diyelim seninde öyle olmanı sağlamaya çalışıyor. Yanlış bence.
Madem bu kadar gözlerim görmek istiyor got kendine yaptır dolguyu falan. Sen benim genlerime kurban ol sümsük tipe bak gelmiş bide bana laf editor aşagilik ezik de ve ayril o narsist kişiliksizden. Begenmiyormuş, bunlarin ruhlari çurumus hâla diş gorunuş derdindeler.