Kiz falan umrumda degil. Ben bir alpha yim kiz pesinde kosmam. Benim tek istedigim sey aynaya baktigimda iyi birsey gormek. tipim o kadar kayikki anlatamam. Kafam yamuk bir kere photoshopta warp toolla tutup cekmisler gibi. Bir tarafi sisik obur tarafi normal. Saclarim kalin ve dalgali. Uzatsam kus yuvasina donuyor. Kestirsem yamuk kafam meydana cikiyor. Bana hicbir sac yakismaz.
Dislerimin yarisi yok. Sag tarafta tum disler saglam sol tarafta dis yok. Burnum etli ve buyuk. Zenci gibi burnum var. Yuzum yagli ve sivilce icinde. Tenim kapkara. Beni sokakta gorunce arap, afgan falan saniyorlar.
50 kiloyum t shirt umu cikardigimda iskelete benziyorum. Ac afrikalilar gibi kaburga kemiklerim meydanda.
Nasil takisikli olurum.
23 yasindayim bakirim ve hayatimda elime kiz elide deymedi. Bir kizla merhaba merhabam bile yok ama problem degil ben zira bir alfayim. Tek istedigim aynada iyi birsey gormek.
Dislerimin yarisi yok. Sag tarafta tum disler saglam sol tarafta dis yok. Burnum etli ve buyuk. Zenci gibi burnum var. Yuzum yagli ve sivilce icinde. Tenim kapkara. Beni sokakta gorunce arap, afgan falan saniyorlar.
50 kiloyum t shirt umu cikardigimda iskelete benziyorum. Ac afrikalilar gibi kaburga kemiklerim meydanda.
Nasil takisikli olurum.
23 yasindayim bakirim ve hayatimda elime kiz elide deymedi. Bir kizla merhaba merhabam bile yok ama problem degil ben zira bir alfayim. Tek istedigim aynada iyi birsey gormek.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve 2 metre uzun hayvan gibi bir cenem var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bu nasıl alfalık aw alfa dediğin bunu söylermi hiç çelişkili troll bi soru
Alfayim. Alfa erkek seviyesini bilmeli.
Kadinlar hipergamiktir. her zaman daha iyisini ararlar. Benim hicbir kadinla bu yuzden sansim yok cunku ben en alttakiyim. Hicbir kizi haketmem.
Aynaya bakmayan ve kendini yakisikli sanan.
Maymun gibi tipiyle en ust seviye manken gibi karilari dusleyenler agir betadir. Kaybetmeye mahkumdur. Ben en bastan seviyemi bildigim icin asla kaybetmem.
alfalığı kimden örendin lucifer micholsandamı?
Rollo tomassiden
iyimiş
Asagilik ozelliklerim para, karakter vs gibi gelistirilebilir seyler olsa bende iyi kadinlari hedeflemem abes kacmaz tabi kendimj oncelikle gelistirme sartiyla ama tip kayik olunca elden birsey gelmiyor.
dediğinle çelişmekte bir numarasın neye geldin olm alfalıkmı istiyosun çıplak foto at belden aşşa sonra ozman alfa olduğunu anlayım yok üst zincirdeki kadınları erişemem diyosun erişemem değil diceksin ki onları ayağıma getirirm diceksin alfalığı yanlış öretmişler sana
Knk ilk spor yaparak başlıyabilirsin
Peki yamuk kafami , uzun cenemi ve kepce kulaklarimi nasil duzeltecegim.
Çene kulak düzelir de estetikle
Kafa zor artık uzun bir saç tarzı yapıcaksın
Resmî görmeden ne diyebiliriz ki
Tipine kürek çek
Kendine güven
Çene de önemli
Cenem 2 metre hayvan gibi uzun
para kazanmaya bak