hiç sevgilim olmadı burada defalarca sordum sevgili sayısı ve güzellik alakasızdır dediniz, foto at demeyin bazı fotolar çok güzel bazıları çok çikrin yok mu bunu anlamanın başka yolu ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGüzel olup olmadığınızı anca siz kendiniz anlayabilirsiniz. Aynaya baktığınızda ne hissediyorsunuz? Ne kadar güzel biriyim diye bir düşünce aklınızdan geçiyor mu? Başkasının düşüncelerine göre kendinizi belli bir kalıba sokmayın çünkü herkesin güzellik algısı farklıdır bana kötü gelen başkasına iyi gelebilir veya tersi olabilir bu bağlayıcı bir unsur değil esas şey sizin kendinizi sevmeniz kendinizle barışık olmanızdır. Dışarıdan ne söylenirse söylensin siz kendinizi seviyorsanız problem yoktur yeter ki barışık olun kendinizdeki güzelliklerin farkına varmaya çalışın.
16 Yorumla
Soran+1 yılAynada biraz ama fotolarda kötü
- +1 yıl
Işık açısındandır fotoğraf çekme teknikleri var internette bakabilirsiniz ışık baya etkili görünümde
Soran+1 yılIşıkla güzel de öenmşi olan ışıksızda güzel çıkmak bence
- +1 yıl
Haklısınız ama sevgililik ile alakalı da değil algıyla alakası var bence ya da aura dedikleri şey önemli
Soran+1 yılFizik iyi ama
- +1 yıl
Öyle diyorsanız iyidir mutlaka spor falan da yapabilirsiniz biraz daha geliştirmiş olursunuz iyi olan fiziğinizi
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeş o halde iki üç fotoğraf at, genel yapını görelim. Sen fotoğraf atmadan nasılım dersen sence bu mantıklı mı? Güzel olup olmadığını bilmenin en doğal yolu fotoğraftır.
08 Yorumla
Soran+1 yılGüneş gelince güzel çıkıyor mesela nasıl güvencez
- +1 yıl
bunu sen değil başkası söylesin, sen bir güneşli bir güneşsiz at o zaman
Soran+1 yılYa cevap belli zaten biri güzel biri kötü iite
- +1 yıl
ya kardeş o sana göre öyle işte, cevap belli ise bir şey diyemiyorum.
Soran+1 yılYa mesela bir ortamda erklerin bakışından falan anlayamaz mıyız başka bir şey söyle
- +1 yıl
anlayamazsın erkeklerin zevkine göre değişir bu. diyorum ya sadece bazısına güzel gelirsin bazısına gelmezsin bu böyledir. ama genel tip yapını görsem muhteşem ya da normal denebilir. yoksa çirkin değilsindir zaten. her türlü beğenecek biri vardır çünkü.
Soran+1 yılİyi de yamuk burunlu çeneli kepçe bir kız güzel olmuyor genel bir güzellik anlayışı da var
- +1 yıl
işte fotoğrafı görsem genel anlayışa uyuyor uymuyor derdim görmeden bu kadar oluyor diyorum ben de.
+1 yılBenim 6. Hissim güçlüdür. Güzelsin
338 Yorumla
Soran+1 yılSaol ya en sevindiğim yorum
- +1 yıl
Sevindiysen güzel 😅
Soran+1 yılBiri de iç hislerime güveniyorum çikrinsin demiş ama ya
- +1 yıl
Bana güven 😅Benim 6. Hissim buradakilerin iç sesini döver 😂
Zaten bir tek kendi hayatım hakkında bir şey göremiyorum
Soran+1 yılO zmaan güzel miyim şimdi ben
- +1 yıl
Evet güzelsin
Soran+1 yılSaol Eig vercem sana ya içimden geldi
- +1 yıl
Eig o kadar önemli değil. Sen iyi hissette gerisini düşünme 😅
Soran+1 yılBakarsın ben bugün iyi hissederim yarın kötü belli olmaz benim halim
- +1 yıl
O ruh halini biliyorum. Son 4 aydır aynı ruh halindeyim ama geçti gibi sanki. Seninki de geçecektir. Sen kendine yüklenmeyi bırak yeter
Soran+1 yılSence güzelsem neden sevgilim yok
- +1 yıl
Bu devirde sevgililik akıl karı bir şey değil. Ve sevgililik müesesine inanmıyorum sende inanma. Dünyalar güzeli bir kız vardı onunda sevgilisi yoktu. Bu sevgililik olayı güzelden sevgilin vardır çekinsen sevgilin yoktur manasına gelmiyor. Nice güzel kızlar varki sevgilileri yok. Hoş piyasada gerçek manada sevgi diye bir şey kalmadı oda işin başka boyutu
Soran+1 yılGerçekten çevrende çok güzel olup sevgilisi olmamış kız var mı
- +1 yıl
Evet var 😕 Ama onun hikayesi bile canımı yakıyor. Şu dünyada ne kadar torpilli kişiler var
Soran+1 yılAma kıza teklif eden çoktur değil mi
- +1 yıl
Aslına bakılırsa güzel kızlara yaklaşmaya cesaret eden sayısı oldukça azdır 😄Ters psikoloji
Soran+1 yılHayır sen o kızı düşün ona mesela ardkaşlarındsn veya başka birileri açıldılar mı
- +1 yıl
Yakın zamana kadar açılan olmadı en sonunda birisini buldu.
Soran+1 yılLiseden mi ardkaşın
- +1 yıl
Bu konuyu kapatsak mı? Bende acı hatıraları varda.
Soran+1 yılYa ama ben anlamak istiyorum mesela ondan hoşalndığını bildiğin ama açılamayan oldu mu bu son
- +1 yıl
Oldu elbette. Çok güzel birisiydi. İnanılmaz bir enerjisi vardı.
Soran+1 yılAma olmuş sevgilisi
- +1 yıl
Yeni oldu sayılır. E bırakta olsun yaşıtları çoluk çocuğa karıştı 😕
Soran+1 yılE benim neden olmadı
- +1 yıl
Bu işler gerçi kader kısmet. Allah kim bilir kime kısmet etti neden onu ona layık gördü kim bilir.
- +1 yıl
Seninde olur. Ne olacak sanki. Hem kendini neden çirkin görüyorsun ki?
Soran+1 yılOnun kaç yaşında oldu
- +1 yıl
27 😂
Soran+1 yılDaha varmış benimde o zaman ilk sevgilisi ni
- +1 yıl
Bu sevgililik olayını çok kafana takma. Sevgilisi olmayan bir pişman olan bin pişman. Önemli olan sevgilinin olması değil. Doğru kişiyi bulup doğru şekilde yaşamak. Senin yaşında birisinin 10 tane sevgilisi olsa ne olur. O 10 kişinin ayrı ayrı kaprisi ayrı ayrı derdi ayrı ayrı hissettirdiği acı insanı yıpratır ve pişmanlıklar olur. Geç olsun ama doğru kişiyle olsun daha sağlıklı olur. Muhabbet müşrigi olmaktansa doğru kişiyle olmak daha iyidir her açıdan. Kafana takmaya bile değmez. İnsaniz illaki birtakım şeyler istiyoruz ama bu istekler bizi aşağı çekmesin. Bir yerdede kader kısmet.
Soran+1 yılAma şöyle düşün ben 0niversiye 3. Sınıfım genelde herkes üniversitede tanışıyor yani ben üni Gibi sosyal bir ortamda bile kimseyi bulamazsam nerden bulacağım sonra ua
- +1 yıl
Nerde ne şekilde bulacağını hiç bilmiyorum. Allah bilir ve Allah ta sana birilerini yazmıştır.
Hayatımda birisi yok diye üzülmek neden onun istediği kişi ben olmadım demekten galiba daha iyidir 😕
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılYa bu adamı seviyorum teşekkülde t
- +1 yıl
Bende seviyorum. Ama çoğu söylediği şeyler nefsime ağır geliyor 😂
Soran+1 yılEvet gerçekler acıdır
+1 yılMerhaba. Güzel olup olmadığınızı anlamak çok da zor olmasa gerek. Az ya da çok her insanın bir güzellik anlayışı vardır. Mesela siz.. aynaya baktığınızda kendinizi beğeniyor musunuz?
Cevabı evetse bu güzel olduğunuza dair olumlu bir işarettir Ayrıca bakımlı mısınız, giyim tarzınız nasıl, ya da fiziğiniz... Bunlar da etkiliyor, önemli etkenler yani.11 Yorumla
Soran+1 yılBakımlıyım ama atamakta bakınca çok güzel bulmuyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
29Cevap
+1 yılSelam. Güzellik göreceli bir kavramdır ilk olarak bunu belirtmek isterim. Ancak bana göre eğer her saç stili ve rengi sana yakışıyorsa güzel birisinizdir. Yani hiç değilse yüzünüz güzeldir. Çünkü size her şey yakışıyordur. Onun dışında kilonuz normal standartlardaysa göze batan bir özelliğiniz yoksa güzelsinizdir. Ne bileyim dediğim gibi güzellik göreceli bir kavram. Her güzel insan da fotojenik olmuyor bilesiniz. Ayrıca güzel kızların çoğuda yapayalnızdır. Bunu bilir, bunu söylerim.
22 Yorumla
Soran+1 yılMükemmeelll görüşünüz için teşekküler
- +1 yıl
Rica ederim 😇
Var canım.. Hoşlandığın bir kisiyi etkileyebiliyorsan yeterince güzelsindir..
Güzellik insanın karakteri ile bütündür.. İlk bakışta göze çirkin gelen bazı insanları tanıdıkça ve yakinlastikça onlardaki her güzelliği farker insan.. İlk bakista guzel gelen ama tanıdıkça çirkinleşen insanlardir asıl çirkin olan.41 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseye açılmadım
Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. Başkalarının ne düşündüğü değil senin aynada kendini nasıl gördüğün önemli kendini sev kendine değer ver aynada kızın sana ihtiyacı var bu yüzden sen çok güzelsin kalk ve kendine gel
40 Yorumla
+1 yılÇok basit lakin bir okadar doğru olan bir söz var "Güzellik göreceli bir kavramdır." Senin çirkin olarak gördüğün bir foto belki bana veya bir başkasına güzel gelebilir veya senin güzel gördüğün bana veya bir başkasına çirkin gellebilir
115 Yorumla
Soran+1 yılHayrı yamuk bir burun mesela kimseye güzel gelmez
- +1 yıl
Kendini eleştiren insanlar, daha iyi oldukları için kendilerini eleştirirler. Sen eminki güzel olmasan kendinde kusur aramazdin ☺️
Soran+1 yılÇirkinler kendilerini çok mu beğeniyorlar yani
- +1 yıl
Sen olayı çok yanlış anladın 😅 neyse üzme kendini iyi geceler diliyorum ☺️
Soran+1 yılAma sonuca bağlayadık
- +1 yıl
Güzelsin hissediyorum görmeden anladım ☺️
- +1 yıl
Görsem tutulurum çünkü içi bukadar saf ve güzel olan biri dış görünüşü hayal edilemez
Soran+1 yılYaaa kalbimi çaldın şu an çok teşekkür ederim yaaa
- +1 yıl
Hırsızlık yapmam ama ☺️
Soran+1 yılYaptın
- +1 yıl
☺️☺️
Soran+1 yılSenin sevgilin oldu mı
- +1 yıl
Birçok kez oldu
Soran+1 yılHepsini çok beğendiğin için mi teklif ettin
- +1 yıl
Yani bazılarına ben teklif ettim ama bir çoğu onlar dedi
Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. gün içinde bolca erkek uzun uzun sana göz süzüyorsa muhtemelen güzelsindir.
122 Yorumla
Soran+1 yılErkeler herkese göz sürüyor bence
Soran+1 yılO zaman biraz güzel olabilirim
Soran+1 yılHayırlı biri beni bulur diyorsun yani
- +1 yıl
bulur beni diyerek oturup bir köşede beklemek de olmaz bence.. biraz sağına soluna bak.. sana kalabalıktan daha farklı ve ısrarcı gözlerle bakanı fark et.. erkeklerin genel bakış tarzını biliyorsun kızlara gelip geçerken.. pis pis bakaralar genelde değil mi.. ama bir tane vardır işte ,, sana çok farklı bir şekilde bakar.. fark edersin o farklı bakışları..
Soran+1 yılÖyle ama ben çok çekingenim öyle bakılınca da utanıyorum ben bakmıyorum
Soran+1 yılAma ben böyle yaparsam bakmazsam tanışmazsam olmaz değil mi yani bunun çirkinlikle alası yok sosyallik çok öenmli mi
- +1 yıl
eh tabi.. yüzünü asıp sadece kendi işine bakarsan karşı taraf da senden br snyal alamayınca gelmez yanına.. mavi boncuk dağıtmak zorunda değilsin kimseye.. anlık bakışlar.. kısa kısa bakışlar falan bu şekilde yapıyor ülkemizdek kızlar.. bakma yurtdışındakler çok rahattır erkek gibi. diker gözünü bakar.. ama bizim ülkemizde sistem bu.. çaktırmadan bakmalar yan yan bakmalar ,, anlık veya saniyelik bkaışlar.. kısa kısa bakışlar atmak falan filan.. veya bakmıyormuş gb gözüküp karşı taraf bakkmazken incelemeler gb..
Soran+1 yılArkadaşlarım da açılabilir ama ille tanımadığım biri olmak zorunda değil ki onlar da mı öyle düşünüyordur sence ben soğuk gibi gözükünce istemiyorum diye mi zaten çok arkdaşım yok ama
- +1 yıl
soğuk nevale gibi görünen insan yalnız kalır.. bunu unutma.. güleryüzlü sıcakkanlı bir insan olmak iyidir.. olamıyorsn da.. en azından buzdolabı gibi sirke satan bir surat da olmamalı.. gerçekten kimse gelmez yanında.. karşı cins de der ki bu ne böyle.. ben bunun yanında gidersem bana direkt küfreder der.. ve gelmez.. veya işte der ki bunun suratını mı çekeceğim ben... gibi.. erkekler biraz fıkır fıkır kızları seviyor.. hanım hanım olsa bile yanındayken biraz canlı olmasını bekliyorlar.. sirke satan bir surat.. sağa sola bakmaz... beni rahatsız etmeyin imajıdır.. kimse de gelmez..
Soran+1 yılAma işte tanışmadığım kişilere öyleyim biraz süre geçmesi lazım ama mesela beni tanımadan herkes soğuk gözüküyordun diyorlar belki de sebep bulur ya
Soran+1 yılAslında soğuk olmak değil amacım egolu veya kasıntı olmakta değil çekingenim
- +1 yıl
iinsnalar bunu bilmez.. sirke satan bir surata gitmez kimse.. sen yine iyice soğuk nevale olmadan da cddi mesafeli durabilirsin.. ama senin iyice abarttığın kesin.. söylüyorum işte.. yice abarttığın için , kimse gelmez yanına.. muhtemelen çevrene Allah sizin bela. c. ığınızı versin dercesine bakıyorsun.. var öyle kızlar.. belki çok iyi insanlar.. ama o suratı görünce. hiç bir şekilde muhatap bile olmam yanına bile yaklaşmam.. insanlar böyle.. aşırı sert bakarsan yalnız kalırsın..
Soran+1 yılBakmıyorum bile 😂
Soran+1 yılNasıl değişirim ya elimde olmadan böyle oldum
Soran+1 yılYanıma gelse bile belki de ben onu beğenmicem kariıklı olması zor ya
Soran+1 yılEvet işte erkeler başka bir teknik bulmalı 😂
Kimi gelir yuzun guzel der kimi gelir gogus kalcan guzel der kimi gulusunu gozlerinin guzelligini Söyler kimi gelir karakterin kalbin guzel der senin guzel anlayisin vucudun ise bunu seni yemek istiyenler der
02 Yorumla
Soran+1 yılYüz güzelliğinden bahsetti.
+1 yılinsanları düşündüğün sürece, üzülüp durursun böyle,
artık farkına var, yalnızsan insanlarda yok, düşünceleride yok!11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Sevgililikle güzellik alakasız diyen kim allah aşkına bir de sey derler onemli olan iç güzellik çyle bir şey yok güzelsen herkes seni sever bence güzel bir kızın da kendi isteği dışınds sevgilisinin olmaması imkansız tip önemli
11 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç teklif eden oldu
+1 yılGüzellik göreceli kalbin temiz olsun. Güzelliğine bakan insandanda uzak dur
00 Yorumlabir tane çirkin hissteiğin fonu bir tane güzel hissetin fotonu at o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl🙃 Tanışacak biri lazımsa yaş 19
Konuşacak biri belki ilerde sevecek 👉👈02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇirkin olduğunu düşünmüyorum bak eskiden bir kız vardı çok çirkin görünüyordu gözüme ama sonradan bi gözüme güzel gelmeye başladı zaman geçtikçe insan alışıyor çirkinlik bence farklılık göze farklı geliyor 😊 benimde hiö sevgilim olmadı 1 haftaşıkları saymıyorum
Cevap sahibi+1 yılHaftalık*
+1 yılBaşka yolu yook.
Yat uyu sen01 Yorumla
Soran+1 yılUyandım şimdi 😂
+1 yılGüzel olsan sevgilin olurdu abla
01 Yorumla
Soran+1 yılEden oldu
+1 yılSeni tanimayan insanlar sana güzel diyor mu?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet mesela biriyle tanışıyorum diyrolar ben sormadan
Soran+1 yılBir kaç kez oldu hep değil tabi
- +1 yıl
O zaman guzelsin kardesim bunu mu dert ediyorsun
Soran+1 yılEvet çünlü hiç karşılıklı olmadı
- +1 yıl
Herseyin karsiliği var mı ?
Soran+1 yılHerkes nasıl sevgili yapıyır o zaman
Soran+1 yılHerkesin sevgilisi var karşılıklı demek
+1 yılKendini beğeniyorsan asiksan kendine güzelsindir.
00 YorumlaSeçicisindir en fazla.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma hiç tipini beğendiğim biri teklif etmedi
- +1 yıl
E sen cok şey istiyorsun ha
Soran+1 yıl@Ururyehdndjsj neden ya
görmeden bilemeyiz fal bakacak değiliz
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBuradan nasılım sor cevaplayalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar saja ilgiisi olan hoslanan hic biri var mı
07 Yorumla
Soran+1 yılVardı
Cevap sahibi+1 yılYani su an yokmu knk nasil vardi simdi neden yokki
Soran+1 yılboş ver ya herkese aynı şeyi yazıyorsun erkeksin bide çok belli
Cevap sahibi+1 yılSenin burun yamukmu knk cokmu yamuk😂
Soran+1 yılBence çok
Cevap sahibi+1 yılYani kotumu goruntusu
Soran+1 yılBence kötü ama çevrem abartıyorsun diyor
- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüvendiğin birini bulup soracaksın
06 Yorumla
Soran+1 yılTanımadığım kişiler güzelsin diyor
- +1 yıl
Seni ikna eden birine sor
Soran+1 yılBen ikna olmuyorum ki
- +1 yıl
Eden biri çıkar illa
Soran+1 yılSevgilim dese olurum belk
- +1 yıl
E inşallah o zaman
1 yılNerden bilelim bakmadan
08 Yorumla
Soran1 yılKaç yıl olmuş ya
- 1 yıl
Neeye?
Soran1 yılSoru soralı
- 1 yıl
Kaç olmuş
Soran1 yıl1 yıldan fazla
- 1 yıl
Ciddi misin ben yeni gördüm
Soran1 yılBende hala buraya üyeyim cjcn
- 1 yıl
Bende üye oldum seni göremiyorum ama
Aynaya sor
04 Yorumla
Soran+1 yılAyna ayna söyle bana var mı benden daha güzeli? VAR dedi
Soran+1 yılYalan söyledi belki
Ben güzelmiyim deyilmi nasıl anlarım
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGöreydik
00 Yorumla Bazıları güzelde noluyor?
00 Yorumla
+1 yılVar gel
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok tabii ki
00 Yorumla bakayımö fotona
00 Yorumla
+1 yılDetaylara girelim nick acik
00 Yorumla
+1 yılAnlarız
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılBurnun güzel mi?
07 Yorumla
Soran+1 yılO konuda da çeşitli rivayetler var sürekli birilerine soruyorum burnum çok kötü diye hayır diyrolar yani mükemmel bir burnum yok. Çevrem fena değil diyor bana sorarsan çok kötü
- +1 yıl
Burnun güzelse güzelsindie değilse değilsindir
Soran+1 yılDeğilim
Soran+1 yılEstetik olsam güzel olur muyum
- +1 yıl
Doktoruna bağlı
Soran+1 yıl@Birisii__ 2 şeyi beğenmiyorum dişler ve burun
+1 yılBu konu görecelidir
00 Yorumla
+1 yılİçin güzel senin boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynada Bakınca
05 Yorumla
Soran+1 yılaynada güzel fotoda çikrin
Cevap sahibi+1 yılbenimde tam tersi
Soran+1 yılAynayla foto neden aynı çıkmıyor
Cevap sahibi+1 yılaynada selfie çekiyorum b. k gibi çıkıyor
Soran+1 yılNeden böyle oluyır bence güzel kız her yerde güzdl çıkar
Güzellik & Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dedin
Güzellik & Bakım konusunda 427 cevap paylaştı. güzelsindir
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Foto?
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem