iki ay önce deldirdim ve bundan biraz sıkıldım en azından topunu değiştirmek istiyorum birkaç kere denedim fakat çıkaramadım, Evde Piercing Nasıl Çıkarılır? nasıl yapıcam anlatır mısınız lütfen, Piercing Nasıl Çıkarılıp, Nasıl Takılır?
Selam. Piercing duayeniyim de sorun ilgimi çekti wşklşkwşk. Piercing çıkarmakta ya da takmakta bir şey yok. Ama çıkardıktan sonra uzun boş bırakma henüz piercingin yeniymiş. Piercing barı ( gövdesi) uçlarında iki adet top tutuyor ya onları vida gibi düşün. Çevirdikçe piercing vidası gevşer ve çıkarırsın. Takarkende vidasını sıkılarsın geri hepsi bu yani. Değiştireceğin piercinglerin barına dikkat et daha kalın barlı olanları var çünkü.
Selam muhtemelen kan veya enfeksiyondan dolayı iltihap yüzünden tıp sıkışmış olabilir. Öncelikle iyileşmesi için illa ki krem sürmüşsündür o kremi uygulamanı öneririm. Böylelikle delik yumuşayacaktır. Bir elinizle piercingi iç taraftan, diğer elinizle dış taraftan tutup piercingi saat yönünün tersine döndürmeye devam edin. Piercingin topu böylelikle gevşeyip çıkacaktır. Bu şekilde çıkacağını düşünüyorum. Olmadı piercing dekini yapan yerlerde size yardımcı olabilir.
lateks eldiven kullanabilirsin ben de onu denedim ve ise yariyor. piercingin arkasini bir elinle mumkun oldugu kadar sabit tutup eldivenli elinle birkac kere cevirdiginde cikar bence, eldiven tutus kolayligi sagliyor cunku