online tanıştık, biraz flörtleştik. buluştuğumuzda renkli ojeleri vardı, yobaz bi insan değilim ama sizce de saçma değil mi? :( artık çoğu erkek sürüyor mu normal mi bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Türkiye’de mini etek giyen genç kızlara tecavüz edip eteği kısaydı diyen insanlar baya çokken senin bu soruyu sormana şaşmadım. Eski, geri ve cahilce bir zihniyet her ikisi de. Erkeğe oje sürdü diye erkek değil, normal değil (kime göre neye göre normal. Normal nedir?), doğru değil, gay demek tecavüz eden erkeğin mini etek giyiyordu demesi kadar zavallıca. Siz hepiniz kadınlar haksızlığa uğruyor diyorsunuz mini etek giyince tacize uğramaktan tepki yemekten korkuyorsunuz gece geç saatte kız başınıza gezemiyorsunuz. İnsanlar sizi kısıtlıyor. Özgürlüğünüzü, istediğiniz gibi giyinmenizi, o hakkı elinizden alıyor.
Eskiden kadınlar pantolon giymiyordu. Kısa saç kullanmıyordu. Geçen yüzyılda pantolon giymeye, erkekler gibi sigara ve içki içmeye ve kısa saç modeli kullanmaya başladılar. Kadınlar eskiden yapmakta özgür olamadıklarını şimdi yapıyor da erkekler neden yapamıyor?
Eskiden kadınlar topuklu ayakkabı giymiyordu. ERKEKLER giyiyordu topuklu ayakkabıyı.
Siz bu erkek etek, elbise giyemez, makyaj yapamaz, oje süremez zihniyetinden çıkın. Bi kendinize gelin. Zihniyet olarak gelişmiş ve cahilce konuşmayan cinsiyet ayrımı yapmayan ülkelerde erkekler etek ve elbise giyiyor. Bu erkekler gay değil. Sadece özgürce giyinebilmek istediklerini söylüyorlar. Kadınlar eskiden pantolon giymiyordu kısa saç kullanmıyordu. Bu biz erkeklere anormal gelmiyor da neden başkalarına erkeklerin de elbise giymesi anormal ve sapıkça geliyor diye konuşuyorlar.
Etek giyen oje süren erkek gay ise ya da sapık ise o zaman mini etek giyen ya da bikini giyen kızlar da o”spu. Ya da saçını açan bir müslüman da f”hişe. Aynı mantık.
Bu ülkedeki feminist kadınlar adalet falan istiyor ama asıl haksızlığa uğrayan erkek çok var. Türk milleti sinirlenince konuşarak değil dayak atarak kavga ediyor. O dilden anlıyorlar. Kaç tane turisti dövenler oldu. Fransızı türk bir adam dayaktan perişan etti. Neden? Türk bayrağını sallamıyor diye. Lan fransız türk bayrağını neden sallasın? Siz fransız bayrağını sallayın. Böyle bir ülkede bu soruyu sorman beni şaşırtmadı. Size uymayan her şey yanlış ve ayıp.
Baş örtülü kadınlar da makyaj yapmasın o zaman. Eskiden sadece erkekler makyaj yapıyordu. Sonra kadınlar yapmaya başladı aynı topuklu ayakkabı gibi.
Gerileyen bir ülkedeyiz ve nedeni de cahilin ve açık görüşlü olmayanların çok olması. Sorudan belli oluyor. Soruyu soran kişi pantolon giymesin, kısa saç kullanmasın o zaman. Gerileyen ile gelişmiş ülke nasıl ayırt edilir size öğreteyim: kıyafet ve düşünce özgürlüğünden.90 Yorumla
En İyi Cevaplar
Garip olan bir şey yok. Cinsel yönelimi o şekilde. Böyle insanlara gerçekten uyuz oluyorum. Bir tanesi benim de başıma gelmişti. Şahıs gizli gay ama sırf ailesinden arkadaşlarından çevresinden tepki alacağını bildiği için onu gizleyebilmek adına bir kız arkadaş yapmaya çalışıyor kendisine. Eee iyi de sen cinsel yönelimini saklayacaksın diye karşındaki kadını da heba ediyorsun? Belki senden hoşlanacak seni sevecek ama senin ilgini çekmiyor aslında cinsiyetinden dolayı. Kanmayın yani kardeşim. Ben anladığım an bıraktım. Zaten on metre öteden gören de el hareketlerinden jest ve mimiklerinden anlardı.
00 Yorumla
Bana da garip gelir. Garip gelmesini geçtim o kişi erkek olarak çekici gelmez ciddiye falan da almam yani ne bileyim. Kız arkadaş istesem bir hem cinsimle görüşürüm bana aynı şekilde hissettirecek bir kişi gram çekici gelmez. Ben bile oje surmezken sürmesi garip. Tamam erkekler de bakımlı olsun kendine baksın vs ama bu başka bir şey ya. Kıyafetleri güzel olsun, bakımlı gelsin kişilikli olsun da kendine bakmayı metroseksuelligi abartmasın. Değilse cidden erkek arkadas değil kız arkadaş olabilir bana sadece djd
00 Yorumla
Ya tabiki de normal değil neden normal niye herşeyi normalleştirmek gerekiyor ne yani kadınlar ped takıyor biz de mi takalım erkekler kondom takıyor kadında mı taksın. Çok saçma geliyor dimi kulağa mantıksız bu da aynı şekilde mantıksız. Küpe dediniz tamam dedik hani saç uzun dediniz tamam da oje nedir kardeşim. Ojeyi de normalleştirmek olamaz. O zaman o ne öyle hangi cinsiyet olduğunu anlamadan karşamaşaya sebep olacak. Düşün erkek Köse tutup yürüyorsun Bi bakıyorsun erkek çıkıyor ne kadar saçma.
01 Yorumla- +1 yıl
Küpe olayı da kadınsı bir şey bence. Ben asla kabul etmiyorum. Küpe takan bir erkek otomatik olarak pasiftir.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
155
Cevap
129Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. yobaz kelimesinin bu kadar kolay kullanılabilmesini gerçekten anlamıyorum.. renkli oje süren bir erkeği garipsemek de mi yobazlık oldu? garipsemediğimiz zaman mı waoww ne kadar ileri görüşlü , çağa ayak uyduran modern insan olacağız? erkekte bu tip şeyleri çok da hoş bulmadığını gösteriyor bu senin.. emolar gibi makyaj yapıp gelseydi pembe veya yeşil bir far sürüp.. o zaman da mı yobaz değilim ama bana mı garip geliyor diye soracaktın kendi kendine? beğenmek veya normal görmek zorunda mısın? ben üniversitedeyken sol kulağıma küpe takıyordum.. o zamanlar nadirdi bu erkekler aasında.. bana görüştüğüm kızın bir tanesi deyiverdi.. o küpe ne öyle, hiç yakışıyor mu bir erkeğe? benim yanımdayken lütfen bunu takma deyiverdi.. ki bunca yaygınlaşmasına rağmen günümüzde, hala bundan hoşlanmayan kadınlar var.. peki ben sorayım bu bir yobazlık mı? hoşlanmak veya kabul etmek zorunda mısın? hoşlanmıyorsan bunu kendisine belirt.. bu kadar basit.
10 YorumlaSen trans bireyle buluşmuşsun, erkek dediğin oje sürmez.
Erkeklerin iki kulağına ya da tek kulağına küpe takması tee milattan önce ki yıllara kadar uzanır ki günümüzde bazı kültürlerde bütün erkekler küpe takar ve yine erkeklerin gözlerine sürme çekmesi gene çok eski yıllara kadar uzanır ki gene günümüzde bazı kültürlerde hala erkekler gözlerine sürme çekerler, ne yazık ki bunca zaman içinde hiçbir erkek oje kullanmaz.
"metroseksüel" adı altında yeni bir moda türü üretildi ve şimdilerde bu moda türü cinsel yönelimini değiştiren bireyler tarafından çok sevildi dolayısı ile bu yeni bireyler bu yeni üretilen moda türünü geliştirmek için kadınlara özgü tüm moda ürünlerini kendilerine uyarlamaya başladılar.
Oysa ki kadınlar sadece bluejeansları çok sevmişlerdi ve gerçekten de fiziği güzel olan bir çok kadına bluejeans çok yakışıyor :)02 Yorumla- +1 yıl
eskiden ve kürtürel olması zorunlu mu oje sürmesi için kendini böyle beğendiği için öyle yapıyor olamaz mı?
- +1 yıl
@Hanifeeeeeeeee Elbette eğer "kendisini öyle beğendiği için öyle yapıyorsa" bu durumda ona erkek denmez, sen ve senin gibi düşünenlerin gözünde hala erkek olarak görünebilir. Ama benim gözümde yaratıcının lanetlediği mahluktan bir farkları yok. :)
- Güzellik & Bakım konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılÇok nadir görülüyor, acayip derecede azınlık bir güruh sürüyor, o yüzden göze batıyor. Benim zamanında gördüğüm kişinin giyimi de marjinal olmaya çalışır gibiydi, yeşil takım elbisenin üstüne oje sürmüştü, o yüzden midem bulanmıştı, sırf kendinize baktırmak, dikkat çekmek için bu kadar g**ünüzü yırtmayın gibi gelmişti. Ama biraz daha doğallaştırılıp, anlamı olup, yaygınlaştırılırsa daha rahat normalleştirilebilir. Öbür türlü bu ilgi or*spusu mu, acaba biseksüellik beya eşcinsel mi diyorsun. Bu kadar bağırtılmasına gerek yok. Benzer şey kadınlar için de geçerli olan bir durum. Reşit olmamış ergen kızların, reşit olmuştur olsa bile bebe ve cahil olduğu dönemde "kadın" gibi görünmek için eskort veya or*spu gibi veya annesinin giysilerini giyip makyajını yüzüne sürmüş gibi ortalıklarda dolaşması da zamanında yeterince nahoş, iğrenç ve saçma bir durumdu.
00 Yorumla
+1 yılBir erkegin oje ile rujla, parlatici ile ne isi olur.
Bunlar erkekleri kadinsilastiran davranislar.
Erkek erkek gibi kadinda kadin gibi olmali.
Bu türk davranislar bizim Türk erkeklerimize ve kadinlarimiza zaman icerisinde cok buyuk zarar verir.
Aile yapisini bile bozar.20 Yorumla
+1 yılTabi ki bu yaptığın cinsiyetcilik, asla hoş görmeyeceğim bir bakış açısı. Kadınların pantolon giymesini eleştiren yobaz zihniyetten çok bir farkı yok. Giyiminden ojelerinden hoşlanmadıysan görüşmek istemediğini söylersin - ki bu bile bir tür psikolojik şiddettir - herkes yoluna gider.
37 Yorumla- +1 yıl
Normalde yorumların altına bişeyler yazan biri değilim ama bazen kendimi tutamıyorum böyle.
Pardon ama “”kadınların pantolon giymesini eleştiren yobaz zihniyetten farkın yok”” diyerek; karşılaştığı bir şeyi garipseyen birine hangi zihniyetle yobaz diyorsun sen?
Bak ben çok sosyal ve sosyalist bir adamım erkekte küpe takmak saç uzatmak tamam hatta ben de takıyor bende saç uzatıyorum.
Fakat renkli oje erkekte bulunmaması gereken bişey. Bu kadarına eywallah demek genişliktir. Bu genişliğin içini istediğin gibi doldurabilirsin.
Nasıl ki erkek bikini giyemez, kadın pala bıyık bırakamaz. İşte renkli oje de öyledir. Sizinki açık görüşlülük değil saçmalık. - +1 yıl
@kavanozda1adam :)) garipsemek ayrı, formlara sitelere yazıp adama hakaretler ettirmek ayrı bir şey.
Oje sürmek de normal, bıyıklarını almamak da. Toplumsal dayatmaları gerçek ve olması gereken bir şey gibi algılayı tamamen kirletilmiş bilinçaltına borçlusun.
Mutluysan ne hoş. Küpe taktığı için öldürülen delikanlılar da var bu memlekelette, tam da şu zihniyet yüzünden..
Ben etekle ve ojeyle de gelse yardırgamam, pala bıyıklarıyla koltuk altı kıllarını birleştirse de yadırgamam. Önceliğim insanların "görünen" tarzları değil. Üzgünüm ama burada senlik bir şey yok :)) - +1 yıl
@bahtsiz9 uzun uzun yazmışsın ama inan ilgimi çekmiyor. Lütfen müthiş düşüncelerini kendi görüşünde belirt.
- +1 yıl
@bahtsiz9 tamam sakinleş lütfen ve bildirim göndermeyi kes.
- +1 yıl
bıyıklarını almamak bir tercih midir evet tercihtir. Fakat lütfen dürüst ol ve söyle¿
Madem almamak da normalse sen neden kişisel bakımını yapıyorsun?
Neden kuaförlere gidip kaşlarını bıyıklarını aldırıyorsun?
Kadın gibi görünmek için tabiki.
Sakın sevmiyorum o yüzden alıyorum deme hiç kimse normal olan bişeyi sevmiyorum diye sürekli aynı işlemi yapıp kaybetmeye çalışmaz. Bu biiirrr
İkincisi erkeğin oje sürmemesi ya da kadının bakımlı ve pürüzsüz olması toplumsal dayatmaların sonuncuymuş ve aslında sörf toplumsal dayatma yüzünden alıyorum yoksa ben de pos büyüklü bir kadın olmak isterdim gibi konuşup hadiseyi farklılaştırma.
Üçüncüsü insanların özgür iradesiyle kimseye ve hiç bir şeye zarar vermeden istedikleri herşeyi yapabilmesi gerekliliğine inanan biriyim. Burada ve dış dünya da bilinçaltı kirlenmemiş insanlardanım.
Sırf haklı çıkmak için insanların zihinlerine ve fikirlerine tepeden bakıp aşağılamayı bırakmalısın.
Dördüncüsü formlar, bu tarz siteler;
bu ve bunun gibi konuların konuşulup tartışılması için vardır.
Kimse kimseye hakaret etmiyor etmedi edemez. Çünkü soruyu soran X, soruda bahsi geçen X. Yani kimse kimseyi tanımıyor. Burada mevzu şahıslar değil, mevzu erkeğin renkli oje sürmesi.
Beşincisi öncekinin insanların görünen tarzları değil derken bile çok çok ferah püfür püfür rüzgar esen bir bilinçaltın olduğu nasıl da belli oluyor.
Yanında erkek arkadaşınla tatile gidiyorsunuz ve ikiniz de g-string bikiniyle havuza denize giriyorsunuz ve sen bundan rahatsız olmuyorsan eğer bu senin temiz bilinçaltın olduğu anlamına gelmez. Tamamen açık görüşlü ufku geniş olmayı nörolojik bir hastalıkla yer değiştirmiş olduğun anlamına gelir.
Altıncı ve sonuncusu o toplumsal dayatmalardan etkilenmemiş olduğunu düşündüğün beyninde insanların görüşlerine saygı ve düşünce özgürlüğüne dair bir medeniyet yok mu?
Eğer yoksa; üzgünüm ama burada senlik de bişey yok ((: - +1 yıl
@AfiliYlnzlık allah aşkı diyecek kadar Müslüman ama okudugu bir kaç yoruma göre küfür edecek kadar imansız arkadaş, sen öncelikle inandığını söylediğin allah a sadakat göster sonra gel beni eleştir.
- +1 yıl
@kavanozda1adam :)) hiç mi üşenmedin bunları yazmaya.
Neden bu şekilde yorum yaptığımı anlayabileceğin yorumlar yapıldı, denk geldiysen okuma fırsatın olduysa eğer fazla söze gerek kalmadığını düşünüyorum. Zahmet edip uzun uzun yazdimışsın ama gerek yok bunlara. Kaldı ki nörolojik bozukluğa bağlayarak konuyu gittikçe çirkinleştireceğini düşündüğüm için sana cevap da vermek istemiyorum.
Lütfen ender düşüncelerini kendi görüşünde dile getir.
Ooo sen ne diyorsun askerdeyken komutan ojesiz içtimaya gelene 1 ay tuvalet temizletiyordu, hatta ben ojesiz elimi göstermeye bile utanırım tuvalete bile oje sürmeden gitmem o derece merakım var ojeye, hatta bi seferinde işe giderken ojesiz olduğumu fatkettim utancımdan hareket halindeki otobüsten atlayıp koşa koşa eve gittim ojemi sürdüm sonra işe gittim o derece yani
19 Yorumla
+1 yılBen de hoşlanmazdım. Benim bile ellerimde doğru düzgün oje olmuyor. Sebebi de ev işi falan yaparken kolay bozuluyor olması. Normal şartlarda olsa ben de sürerim. Siyah mat ojeleri rockçı tarzı yapanlar sürüyorlar hadi o bir derece ama böyle kırmızı, fuşya, mor, haki, kahverengi, nude falansa gay olma ya da biseks olma ihtimali çok çok fazla.
00 YorumlaHayir zaten gabip ama şaşırmıyorum artık şahsen bir bayanda tercihim değil sürmesi ya da surmemesi olduğunun dışında biri gibi göstermez bana öyle iyi hissettiriyorsa çok görmem sonuçta bir bayan aksesuri rengarenkte yapsa yakistiriyor. Bu i. nede kendine yakistirmis öyle iyi hissediyor benim için değişiklik olmaz yakında doğum bile yapar benim yine biseyimde olmaz. Bi derdim olur da oda ona ne olduğu değil. Asıl sonru senin kendine neyi yakistirdigin. Sana yakışanı sen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılKadının ve erkeğin rolleriyle o kadar çok oynadılar ki artık erkeklerin oje sürmesini garipsemiyorum.
Daha bunun gibi nicesiyle karşılacaksınız.
Yobaz bulup beğenmediğiniz her bir fikri arayacak duruma geleceksiniz.20 YorumlaSana garip gelebilir. Ama demek ki ona normal geliyor. Günümüzde artık bazı erkekler sürüyor. Tabii bu tercih meselesi. Sen her şeyden önce o kişinin sana olan davranışlarına bak. Sadece ojeye göre değerlendirmeni önermem.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 619 cevap paylaştı. Sana garip gelmesi normal
İlgi çekmek için kiclarini yırtan tipler bunlar
Totos gibi bakıyorum ben oylelerine
Bisex bile olabilir
Hiç bir kadın umarım boylelerine yüz vermez
Erkek dediğin erkek gibi olur23 Yorumla- +1 yıl
teşekkür @halilim123
- +1 yıl
Rica ederim
Ay canım üzülme ya takılma yeni bir kız arkadaş kazanmış oldun 😂harbi biri yanıma öyle gelse eski kafalı değilim ama bacım derim artık erkek arkadaşım değil dünya ahiret bacım olur kuaföre götürür kaş bıyıklarını aldırırım
15 Yorumla- +1 yıl
🙂Hiç gerek yok, kral sensin eksik varsa tamamlamak istedim sadece. benim izahatini etmediğimi ulu orta söyleme şeklinde alınacak bişey yok neguzel işte ihtiyacı varsa yardimin dokunmus oluyor. Delikali olduda bizmi etek giydirdik ve bırak guncenmeyi onun sahibi var kendi üstlensin.
+1 yılDoğrularınızı konuşmaktan savunmaktan bu kadar çekinmeyin. Erkekler oje sürmez, diğerleri sürebilir bu kadar.
40 Yorumla
+1 yılmiss gibi çocuğu bulmussun daha surat yapıyosun bence çok eglenceli bi karakteri vardır ayrıca ben çok severim erekte ojeyi farklı görürürm onu ilgimi çeker kozmetiğin cinsiyeti yoktur
21 Yorumla- +1 yıl
Toksik feminizm iş başında.
+1 yılHiç fark etmedim, moda falan mı oldu?
Açıkcası "hadi süreyim miii?" Diye darlamadan sürmüş olması işime gelmezdi 😅 Şebeklik yaparak ikna edip, ben zaten ona sürerdim. Beni o tatlı andan mahrum etmesin lütfen sevgilim olacak kişi 😂00 YorumlaNeyi var bunun sizde iyice abarttıniz ben kendim de sürüyorum ama renkli değil sadece siyah oje genelde tek parmağıma falan ama bazen hepsine de sürdüğüm oluyor. Çok takılacak şeyler değil bunlar
31 Yorumla
+1 yılKıyafetlerin, renklerin, makyajın vs. Cinsiyeti yoktur. Tabii ki beğenmeyebilirsin beğenmek zorundasın diye bir şey yok. Eğer beğenmiyorsan ayrılabilirsin. Ben şahsen çok beğeniyorum çok hoş duruyor erkeklerde oje. İnsanların yargılamasını da anlamlandıramıyorum. Tamam beğenmeyebilirsin ama o bunun tercihi ve herkes herkese saygı duymak zorunda
-Sude10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunu normal görenler, marjinal bir azınlık. Çoğu lgbt tayfası işsiz tipler. Top bile olsa bir erkek, kadınla olan randevusuna bu şekilde gitmez. Buna normal demek
man* yaklik.10 Yorumla
+1 yılBunlara alışın çünkü renkli ojeler erkekler arasında yaygınlaşacak gibi duruyor. Birçok ünlü erkek renkli oje sürmeye başladı.
22 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bakınız:
- +1 yıl
listelist. com/oje-suren-unlu-erkekler/
+1 yılOje süren erkek..
21 Yorumla- +1 yıl
harika gorunuyo
+1 yılFeministtir o kesin. Erkek adam öyle şeyler yapmaz. Gıcık oluyorum öyle şeyler yapanlara. Sert olması gerekir bir erkeğin.
20 Yorumla
+1 yılAfedersiniz ama bir erkek oje sürüyorsa erkek değildir. Kimse de çıkıp yobaz saygısızsın diyemez. Kendi cinsiyetine saygısı olmayan insanlar bunlar.
20 YorumlaArtık yeter ya, parlatıcı olsa yine neyse ama kırmızı oje falan abartı. Yani o kadar bakımlı olmasın.
20 YorumlaSacmalamalamalamalamaaa :D Daha neler tabikide normal değil. Büyük ihtimalle biseksüeldir, artık çok mu şanslımısın yoksa hepten mi şansızsın zamanla anlarsın :P
00 Yorumla
+1 yılKendi tercihi ama benim hoşuma gitmezdi. Yani buluşma süresince bu yüzden ters yapıp garip davranmazdım ama buluşma sona erdiğinde 2. bir buluşma gerçekleştirmezdim..
00 YorumlaHayatına dahil edeceğin bir insanın tercihinde oje sürmesi senin için önemli bir mesele olabilir haklısın ama bu yüzyılda kadınlarda , erkeklerde daha marjinal olmak için yeni farklı tarzlara sahip olmak istiyorlar. Erkeklerin oje sürmesi içinde bana artık garip gelmiyor.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yobazlıksa yobazım adam dediğin saç uzatmaz küpe takmaz yakayı gerdanı açmaz yırtık kot babet çorap giymez hele de kot pantolon altına rugan siyah kundara hiç giymez 🙂
00 Yorumla
+1 yılben yakıştıramıyorum ya istemem görüşeceğim kişide oje falan güzel durmuyor erkek ellerinde
ben bile kendi ellerime yakıştıramadığım için sürmüyorum00 Yorumla
+1 yılTırnakları kısaysa güzel duruyor oje erkekte de bence. Gayet normal, sonuçta cıvıl cıvıl gösteriyor insanı ama uzun ve ojeliyse ben de sevmem. Yine de en güzeli bakımlı, kısa ve temiz tırnak.
01 Yorumla- +1 yıl
Hem sen boş ver ojeyi mojeyi, sevdin mi çocuğu? Karakteri nasıl?
+1 yılGarip ve anlaşılamaz durum. Kadınlar erkeklere, erkekler kadınlara özenmeye başladı iyice. Özelliğe yeni nesile bir şeyler oluyor özgürlük adı altında bi acayipleşmeler yaşıyorlar. Bana ters
00 Yorumla
+1 yılDelikanlılık elden gidiyor yakında etek giyen de çıkar‼️
30 Yorumla
+1 yılyalnız değilsin bana da garip geliyor. hatta çok saçma geliyor
32 Yorumla- +1 yıl
Güzellik & Bakım konusunda 371 cevap paylaştı. Bugün oje süren erkek yarın etek giyinir. Buna soğuk bakmak kimseyi yobaz yapmaz aksine normal yapar.
18 Yorumla- +1 yıl
Zihniyete bak. O zaman mini etek giyen bir kız ya da saçını açan dekolte giyen bir müslüman kadın da o”sbu o zaman.
Normal derken bayan cahil? Kime göre neye göre normal? Eskiden kadınlar pantolon giymiyordu, kısa saç modeli kullanmıyordu, içki içmiyordu, sigara içmiyordu. Erkekler yapıyordu. Eskiden erkekler topuklu ayakkabı giyordu ve makyaj yapıyordu. Erkekler için üretiliyordu bunlar. Sonradan yani geçen yüzyıl kadınlar da pantolon giymeye kısa saç modeli kullanmaya başladı. Siz pantolon giyebilirsiniz de erkekler neden elbise giyemez? Normal diye bir şey yok. Sana uymayan bir düşünce yanlış ya da anormal değildir. Madem etek giyen erkek normal değil ve gay o zaman pantolon giyen kız da normal değil ve kısa etek giyen kız da f”hişe. Türkiyede kaç tane mini etekli kız tecavüze uğradı. Tecavüzcüler de mini etek giyordu dedi. Ne farkı var? Sen de bir erkeğin giyim özgürlüğünü kısıtlıyorsun. Buna ne hakkın var? Ojeyi erkekler ilk sürmeye başladı. Çok eski tablolara bak. Cahil çok olunca ülke de geriledikçe geriler tabii. Bir giysi parçası insanı ne sapık, ne f”hişe, ne gay, ne lezbiyen, ne anormal, hiçbir şey yapmaz. - +1 yıl
@RevaDalby ne saçmalıyorsun sen? Konuyu alakasızca tecavüze bağlayıp kendini aklınca haklı çıkarmaya mı çalışıyorsun? Gavurların adetlerini örnek alacağınıza kendi atalarına bak. Hangi biri oje sürmüş? Çok hevesliysen eskiye ataların çarşaf sarık cübbe giyinirdi. Hadi giyin sende. Aa yok ama o işine gelmez değil mi? Her geçen gün yeni anormallikleri normal gösterme çabanız ne sizin? Neyi amaçlayıp neye hizmet ettiğiniz belirsiz. Bu toplumun örf adet geleneklerine olmadığı kesin. Sizin gibiler yüzünden toplum iyice yozlaştı. Yok ama normal değil bunlar ve normalleşmeyecek. Kendini her rezalette haklı göstermeye çalışan, akıllı geçinen cahillerin tepki verdiği konular hep de böyle zırvalıklar olur zaten.
- +1 yıl
@RevaDalby ergenliğinden çıktığında kaale alınabilirsin belki ve tekrar söylüyorum çok hevesliysen eskiye çarşaf sarık cübbe giyin.
- +1 yıl
@RevaDalby Şu laflara bak. Aklı yetmeyince küfre, hakarete başvuran tipik ergen. Kaale alamam canım seni, her anlamda oldukça yetersizsin.
Siyah oje süren gördüm ama renkli renkli gerçekten garip. O kaba ellere de yakışmıyor ayrıca sjskslsj
10 Yorumla
+1 yılNormal degil tabiki de
61 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyet ayrımcılığı yapan biri değilim. Her türlü cinsel yönelime saygı duyuyorum. Ama erkeğin oje sürmesi çok saçma.
11 Yorumla- +1 yıl
Bir tane maymun var yorumlar arasında, insanların ne yaptıklarına neyi nasıl gozlemlemeleri gerektiklerine kadar takiliyor. Sanal bağımlısı , bu seni hiç ilgilendirmez.
+1 yılRezil. bir durum boyle seyler normallesmemeli basladı oje nedir ya erkeksin sen ojeyle ne isin var yarın mini etekte giyer bunlar hem yobaz ne alaka sen kundura giyyor musun?
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO erkek değildir ki erkek dediğin oje sürmez sakallı olur erkek gibi olur oje sürüyosa kız olsun aptal beynli
416 Yorumla- +1 yıl
dağ ayısı bul kendine
- +1 yıl
Hahaha hadi ojeyi bir nebze anladım, sakalsız olunca erkek olunmuyor mu? Dağ ayısı seviyorsun galiba
- +1 yıl
Gizli üye. İmza kaşe atmak istiyorum yorumunun altına. Çok güzel söyledin. Tamamen katılıyorum.
- +1 yıl
@ametist00000 Ne alakası var lan. Bu kadar bağnaz mısın. Tabi pasif erkekleri daha kolay kontrol edebiliyorsunuz değil mi. Ben siz kadınların kafasının sinsiliğe nasıl çalıştığını öyle bir çözdüm ki. Sizin kuyunuzu kazıcam ben. Hepiniz k@le olacaksınız erkeklere. Toksik f*ministe bak hele sen. İnşallah askerliğin de süresi uzar. Erkekler daha da erkeksileşir. Ne kadar sertlik, o kadar iyi. Sizlere tokat patlatan sert erkeklere bayılıyorum. Onların testis kurban.
- +1 yıl
Onların t... aşş. aaklarına kurban demek istedim. Site değiştirmiş.
- +1 yıl
nediyon lan dayaklık
- +1 yıl
@ametist00000 klavye delikanlısı beyinsiz. Karşıma çık da yere yapıştırayım seni.
- +1 yıl
tartısmalarını küfür ederek devam ettiren ve durduk yere bana bulsan 3ıq sensin allahın malı seni yolda düz yürüyemez bana vurucağını söyluyo qiktir deli seni
- +1 yıl
@ametist00000 Deli görmek istiyorsan aynaya bak. Anca klavyeden sallarsın böyle millete. Kadınlık nedir onu bilmezsin. Sen şimdi kendine kadın mı diyorsun. Sen kadın da değilsin. Kadınsı da. Tipin aynı boka benziyor. Seni sevecek olan erkek cahildir. Senin gibi bir erkek düşmanına bir erkek tırnağını dahi vermez. Dağ ayısı bir erkek bile seni sevmez. Sen işe yaramaz bir kızsın. Allah bilir yemek de yapamıyorsundur. En başta küfür eden sensin erkeklere.
- +1 yıl
@ametist00000 Ayrıca qiktir olup gitmesi gereken sensin ben değilim. Allahın kezbanı
- +1 yıl
@ametist00000 Sanırım psikolojik rahatsızlığın var. Bu kadar tartışma içine girme insanlarla. Erkekleri de bu kadar dışlama. Bilsem bunları yazmazdım sana. Haklı olduğun için değil. Tartışarak hastalığını nüksettirmemek için. Sağlık asla benim üzerinde alay edeceğim bir şey değil. Hassas olduğum bir konu. Feminizm yanlış bir görüş. Erkeklere zarar veriyorsun sürekli. Ama biz erkekler merhametliyiz. Karşıt görüşten olduğunu bilmeme rağmen profilindeki psikolojik bozukluk konusunu görünce acıdım. Neyse geçmiş olsun diyelim. İnsanlığımı kaybetmedim ben. Seni engellemek zorundayım ama. Çok da uzlaşıcak ve merhametli birine benzemiyorsun. Belki öylesindir. Bilmiyorum. Ama bana öyle gözükmediği için yeni yazacağın tartışmalı yorumları görmek istemiyorum. Ban. Byee.
- +1 yıl
Biraz önce profiline bakınca görmüştüm. Bir önceki yorumdan önce baktım ve bu yüzden yazdım. Neyse banlıyorum. Ban. Byee
- +1 yıl
dayı yazdıklarını okumadim bile ama
- +1 yıl
bundan çıkardığım tek şey psikolojinin iyi olmadığı asosyal biri olduğun ve kadınlar tarafından hep reddedildiğin oldu kendini bu kadar kücük düsürme
- +1 yıl
paragraf paragraf yazmıs bide işsiz ya
- +1 yıl
ban atıyorum diyipte engellememen ne kadar hasta oldugunun işareti simdi ben seni engelliyorum senin gibi bi değersize bu kadar zamsn ayırmam bile mucize
Gizli Üye(36-45)+1 yılMini etek giymeyen, oje sürmeyen de delikanlıyım diye dolaşmasın bir zahmet. Yıl olmuş 2022 her erkeğin 3 5 renk ojesi olacak arkadaş sjfhksjfhsı
40 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma ya erkeğin oje sürmesi. Süren sürsün umurumda olmaz da yani ne bileyim...
20 Yorumla
+1 yılOha ilk defa duyuyorum ben nerdim gel makyajını yapayım kskdkdj😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyolda çoğu erkekte ojemi görüyorsun çoğu erkek sürüyormu artık diyorsun ne kadar boş bir soru :D sen bir erkekle buluştuğuna eminmisin bilemedim pasif g. ay olmasın o
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 441 cevap paylaştı. Bence normal değil, etrafımdakilerin de benim de böyle şeylerim yoktur, oje kadına mütasıs bişeydir erkeklerin sürmesi, Bayaa saçma
00 Yorumla
+1 yılsevseniz de sövseniz de fark etmez "normal"leriniz değişmek zorunda bunu ne kadar erken kabullenirseniz o kadar iyi sizin için
00 YorumlaOje süren erkek
01 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini sürer ya. Rahat bırakın erkekleri. Sana uymuyorsa birlikte olmazsın, sana uyanını bulursun o kadar.
00 YorumlaOnun erkek olduğunu nereden çıkarttın?
Erkek oje sürmez.
Sana dikkatli olmanı öneririm , dahada garip olaylarla karşılaşabilirsin?010 Yorumla- +1 yıl
Kanka fazla bilgisizsin sanirim. Oje kadınlara özel değil ve oje sürdü diye gay olmuyor haberin olsun. Saçma sapan yorumlar var burada
- +1 yıl
@hisokamoroww çok haklısın yorumları okurken kanser oldum resmen herkes özgür diyorlar fakat cinsiyetci davramaları da ayrı ironik
- +1 yıl
Dimi dimi!!! Bi de hxh izlemissin ondan ekledim seni
- +1 yıl
@hisokamoroww ___ 21 yaşında sen çok bilgilisin.. herşeyi senden öğrenelim.
Sen dünyada yokken Y ve öncesi kuşaklar vardı.
Sen oje süren tipleri "erkek" zannetmeye devam et çok bilmiş kız.. sonra yaşadığın garip acaip abuk sabuk olayları gelip burada millete yazarsın anlşatacak boş hikayelerin olur. - +1 yıl
Hanife ____ senin ismin dindar bir isim ama söylediklerine bakıyorum sende yoldan sapmışlara katılmış gibi duruyorsun bu kafa yapısıyla ve seçtiğin japon karakterle? Ojeli erkekte bir YAMUKLUK vardır. Bu işte ki garipliği yamukluğu "hisokamoroww" denen senin kankan zaten kendi aklına gelen ilk tanımlamayalar söyleyip sonrada inkar etmiş = "oje sürdü diye gay" .. ben oje süren normal erkek hiç görmüyorum kendi etrafımda? bu gibi sayfalarda Müslüman ismiyle insanlara TERS mantık propaganda yapanlar var güyya oje süreni madur göterip sempati toplama amacıyla? Adam olan erkek olan oje sürmez bugün oje süren yarın senin eteğini giyer siz onada normal doğal dersiniz bu kafayla.. neyse aklı olan anlıyor yazdıklarımı herkesin tek tek anlamasına gerek yok herkesin zeki olmasınada gerek yok herkesin sınavlarda 1. olmasınada gerek yok.. okadar istiyorsa mutlaka ojeli birini seveceğim diyorsan git sev ve öğren hayatı.. ama sonra sevdiğim erkek benim eteğimi giydi geziyor diye gelip burada insanlara yazınca ben sana cevap vermem belediye cevap versin.
- +1 yıl
Kanka boş yere yazmışsın hepsini ama ne kadar geri kafalisin sen ya. Hala bu şekilde düşünen insanlar görünce çok garipsiyorum şahsen. Nesliniz ne zaman tükenecek?
- +1 yıl
@hisokamoroww Sen benim kankam olabilecek kapasiteye sahip değilsin , yeni nesil kelimelerle = "bana b0ş yapma , kendi kendine ateşle". Sen ileri kafalıysan geri kafalı olmaktan gurur duyuyorum , senle aynı yöne giden senin gibi olsun :-) Bizim neslimiz tükendiğinde ileri kafayla düşündüğünü düşünen beyiinnsizler dijital köleler olarak hayatlarını sürdürecekler ve beyinlerine kölelik ÇİP'i takılı olacak + genetikleri gen modifikasyonlarıyla bozulacak insanlıktan çıkacaklar.
Sana gelecek hayatında bu kafayla başarılar dilerim, OJELi sevgilinle mutluluklar. - +1 yıl
Affedersin ama fazla aptalsin ve geri kafalı olmaktan mutluluk duyuyorsan bile bu da bi canım göstergesi zaten laf edemicem. Senin gibi homofobik yobazların nesli çabucak tükense de kurtulsak. Hadi bb
- +1 yıl
canım göstergesi*
- +1 yıl
G3rizekalılık göstergesi* ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlara özgürlük özgürlük diyoruz, o zaman erkeklere de özgürlük.. Ha şahsi olarak bende oje süren bi erkek arkadaş istemem. Ama kınamamda, kadınları kınamadığım gibi..
10 Yorumla
+1 yılTarzı da ona uygunsa normal görmek lazım belki renkli bir karakteri vardır
10 Yorumlauğraşamam diyorsan sal ipini gitsin ama ilginç bi kişilik olabilir tanımaya anlamaya çalış
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana da garip geliyor hiç sevmem erkekte oje mi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız değilsin, oldukça garip. Kendini arada kalmış hissediyor olabilir cinsel tercihleri açısından. Ya da alakası yoktur, yurtdışındaki erkeklerde görmüş (onlarda özellikle ünlülerinde çok yaygın bir şey) ve yapmıştır. Sözde cinsiyet eşitliğini savunuyorlar ama bunun onunla hiçbir alakası yok. Hak olarak eşit olmak ayrı, kadının erkek, erkeğin kadın gibi davranması ayrı.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 466 cevap paylaştı. Erkek oje sürmez... sürmek isteyen sürsün de, erkeksi bir hareket değil bu... zaten göze hoş da görünmüyor...
20 YorumlaYobazlığı tercih ediyorum bi erkeğin ojesini normal görmektense..
70 YorumlaOlur mu be Erkek adam yapar mı böyle nonoş hareketler erkek değildir o erkek kılında dolaşandır o
00 YorumlaYok artık daha neler 😱 Böyle normal mi olurmuş canım 🤦♂️
00 Yorumla
+1 yılKankam sen lezbiyensin galiba
Bir ekrek nası renkli oje sürer01 Yorumla- +1 yıl
Sinirden erkek diyememişim bak
benim mizacım ters, asla asla demiyorum ama şimdiki zamanda imkanı yok.
00 Yorumla
+1 yılÇok itiici bende beğenmiyorum sana uygun değilse görüşme
00 Yorumla
+1 yılBence bir sey olmaz artik bir cogu suruyor cevremizde de goruyoruz
00 Yorumla- Devamını Gör (224)
Devamını Gör(269)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > İlk buluşmamıza renkli ojelerle geldi. Erkeklerin oje sürmesi bir tek bana mı garip geliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler