• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

At kılı fırçası ne işe yarar?

Dertsizhatun
Dertsizhatun Takip Et
Xper 1 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
53
Yapay Zekaya Sor

Bilginiz var mı

İş Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • KSMakale
    KSMakale Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

At Kılı Fırçası Nedir? Ne İşe Yarar?

Selam KScan! Duyduk ki yardıma ihtiyacın varmış. At kılı fırçası ile ilgili bütün bilgileri yazının devamında bulabilirsiniz.

At Kılı Fırçası Nedir?

At kılı fırça, cilt bakımında kullanılan bir tür doğal fırçadır. Genellikle atların kuyruk ya da gövde kıllarından yapılan bu fırçalar, cilt bakımına yardımcı olmak için kullanılır. Sapı genellikle ahşap, plastik ya da metal malzemeden yapılmış olabilir. Kıl kısmı ise atların kuyruğu, gövdesi veya yeleği gibi bölgelerinden alınan doğal at kıllarından yapılmıştır.

At kılı fırçaların cilt bakımında kullanımı yaygındır, özellikle cilt temizliği ve cilt yüzeyini canlandırmak için tercih edilir. Cildin üst tabakasını hafifçe soyarak ölü deri hücrelerini ve kirleri temizler. Aynı zamanda cildi uyararak kan dolaşımını artırabilir ve cilt tonunu dengeler.

At Kılı Fırçası Faydaları Nelerdir?

At kılı fırçası, cilt bakımında doğal bir yöntem olarak tercih edilir. At kılı fırçasının faydaları şu şekildedir;

1. Cilt temizliğine yardımcı olur: At kılı fırçası, cilt yüzeyindeki ölü deri hücrelerini ve kirleri nazikçe temizleyerek cildin daha parlak ve temiz görünmesini sağlar.
    2. Kan dolaşımını artırır: At kılı fırçası ile yapılan masaj, ciltte kan dolaşımını artırarak cildin daha canlı ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur.
    3. Selülit giderici etkisi vardır: At kılı fırçası, selülitin görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir. Selülitli bölgelere uygulanan masaj, cildin daha pürüzsüz görünmesini sağlayabilir.
    4. Gözenekleri temizler: Gözeneklerin temizlenmesine yardımcı olur ve siyah noktaların azalmasına katkıda bulunabilir.
    5. Cilt tonunu dengeler: At kılı fırçası ile yapılan düzenli masaj, cilt tonunu dengelemeye yardımcı olabilir ve cildin daha eşit tonlarda görünmesini sağlayabilir.
    6. Lekeleri azaltır: At kılı fırçası, ciltteki lekelerin görünümünü azaltmada yardımcı olabilir ve cildin daha aydınlık ve eşit tonlarda görünmesini destekleyebilir.
    7. Cilt bakım ürünlerinin etkisini artırır: Cildin üst tabakasını nazikçe temizleyerek cilt bakım ürünlerinin daha etkili şekilde emilmesini sağlayabilir.
    8. Rahatlatır ve stresi azaltır: At kılı fırçası ile yapılan masaj, cilt bakım rutinini keyifli bir deneyim haline getirerek rahatlama ve stres azaltmaya yardımcı olabilir.

At kılı fırçası, doğal ve etkili bir cilt bakım aracı olarak kullanılabilir. Ancak, hassas ciltlere sahip olanlar veya cilt rahatsızlıkları yaşayanlar kullanmadan önce doktorlarına danışmalıdır.

At Kılı Fırçası Batıklara İyi Gelir mi?

Batıklar, tüylerin cildin altına saplanması sonucu oluşan cilt problemleridir. At kılı fırçalar, batıkların giderilmesine yardımcı olabilir. Batıkların oluşumunda, tüylerin cildin altına saplanması ve enfeksiyonlara yol açması gibi faktörler etkili olabilir. At kılı fırçaların kullanımı, cildin üst tabakasını temizleyerek tüylerin cilt yüzeyine çıkmasına ve batık oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Aynı zamanda at kılı fırçaların nazik masaj etkisi, cildin altında sıkışmış tüylerin serbest kalmasına ve batıkların azalmasına yardımcı olur.

At Kılı Fırçası Selülite İyi Gelir mi?

Selülit, cildin altında bulunan yağ hücrelerinin oluştuğu bir durumdur ve ciltte portakal kabuğu görünümüne neden olur. Düzenli olarak at kılı fırçası kullanıldığında selüliletlere iyi geldiği söylenmektedir.

Ancak, selülitin tamamen geçmesi için tek başına at kılı fırçası yeterli olmayabilir. Selülitin oluşumunu etkileyen pek çok faktör bulunmaktadır, bunlar arasında genetik yatkınlık, yaşam tarzı, beslenme, hormonal değişiklikler ve egzersiz düzeni yer almaktadır. At kılı fırçası kullanımı, selülit görünümünü azaltmada yardımcı olur. Ancak tamamen geçmesi için altta yatan sebebi bulmak önemlidir.

At Kılı Fırçası Varise İyi Gelir mi?

At kılı fırçasının varis tedavisinde direkt olarak etkili olduğuna dair kesin bir kanıt bulunmamaktadır. Varis, genellikle cilt altındaki damarların genişlemesi ve şekil bozukluklarına neden olmasıyla karakterizedir ve ciddi bir tıbbi durumdur. Varis tedavisi, genellikle tıbbi uzmanlar tarafından yönlendirilir ve farklı yöntemler kullanılabilir, ancak at kılı fırçası tek başına varis tedavisinde bir çözüm sağlamaz.

At Kılı Fırçası Çatlaklara İyi Gelir mi?

At kılı fırçaları, cilt bakımında sıklıkla kullanılan doğal bir yöntemdir ve vücuttaki çatlaklara da potansiyel olarak fayda sağlar. At kılı fırçalarının doğal kılları, cildin üst tabakasını hafifçe temizler ve nazikçe ölü deri hücrelerini uzaklaştırır Bu, cildin daha pürüzsüz ve taze görünmesini sağlayabilir.

At kılı fırçalarının kullanımı, kan dolaşımını artırır ve cildin genel görünümünü iyileştirir. At kılı fırçalarının düzenli kullanımı, cildin elastikiyetini artırabilir ve çatlakların görünümünü azaltabilir. Bununla birlikte, at kılı fırçalarının çatlakların tamamen ortadan kaldırabileceği veya tedavi edebileceği bilimsel olarak kanıtlanmamıştır.

At Kılı Fırçası Nasıl Kullanılır?

İlk olarak, cildinizi temizleyin ve iyice kurulayın. Ardından, at kılı fırçasını hafifçe nemli cilde uygulayın. Fırçayı cildinizde nazik, dairesel hareketlerle veya yukarıya doğru hareketlerle kullanın. Özellikle cilt bakım rutininizde kullanmadan önce fırçayı iyice temizleyin ve kurulayın.

At kılı fırçasının cildinize hafif baskı uygularken nazik olmasına dikkat edin ve cildinizi tahriş etmemeye özen gösterin. Aşırı baskı uygulamaktan kaçının, çünkü cildinizi tahriş edebilir ve kızarıklık veya hassasiyete neden olabilir. Özellikle hassas ciltler için nazik hareketlerle uygulama yapmak önemlidir.

At kılı fırçası, cildinizi temizlerken aynı zamanda ölü deri hücrelerini ve kiri nazikçe giderir. Fırçayı kullanırken göz çevresi gibi hassas bölgeleri atlamaya özen gösterin. Cildinizi fırçaladıktan sonra temiz su ile durulayın ve cildinizi nemlendirici bir losyon veya yağ ile besleyin.

Unutmayın ki herkesin cilt tipi farklıdır, bu nedenle at kılı fırçasını kullanmadan önce cildinizin tepkisini izleyin. Eğer cildinizde tahriş, kızarıklık veya rahatsızlık hissederseniz kullanımı durdurun. At kılı fırçasını düzenli olarak temizleyin ve başkalarıyla paylaşmamaya özen gösterin.

At Kılı Fırçası Nasıl Temizlenir?

Alt kılı fırçalarında zamanla cilt bakım ürünleri, yağ, kir ve ölü cilt hücreleri birikebilir ve fırçanın temizliğini gerektirebilir. Fırçayı yumuşak bir yüz temizleme sabunu veya bebek şampuanı ile ılık su altında iyice durulayın. Suyu fazla sıcak veya soğuk olmamalıdır, çünkü sıcak su fırçanın yapısını bozabilir. Fırçayı elinizde veya bir temizleme spreyi kullanarak hafifçe köpürtün. Köpüğü fırçanın kıllarına iyice yedirin, ancak fırçayı aşırıya kaçmadan ovuşturmayın, çünkü kılları zarar görebilir.

Fırçayı tekrar ılık su altında iyice durulayın, köpüğü tamamen temizleyin. Fırçayı bir havlu üzerine veya havlu kağıt üzerine düzgünce yerleştirin ve fazla suyu nazikçe sıkın. Fırçayı asla sıkarak veya ovuşturarak kurutmayın, çünkü bu fırçanın yapısını bozabilir.

Fırçayı doğal olarak havada veya düz bir yüzeyde tamamen kuruyana kadar bırakın. Direkt güneş ışığı altında veya sıcak bir yerde kurutmayın, çünkü bu fırçanın kıllarının veya sapının zarar görmesine yol açabilir. At kılı fırçanızı düzenli olarak temizleyerek, fırçanın temiz ve hijyenik kalmasını sağlayabilir ve cildinize daha etkili bir şekilde bakım yapabilirsiniz. Ayrıca, fırçayı kullanmadan önce ve sonra temiz ellerle kullanmaya dikkat etmek de önemlidir.

At Kılı Fırçası Kullananların Yorumları Nelerdir?

At kılı fırçasını düzenli olarak kullananlar genellikle memnun kaldığını belirtmişlerdir. At kılı fırçası kullananların yorumları şu şekildedir;

• İlk 2 ay severek hevesle kullandım ciddi manada faydasını gördüm o dönemde bacaklarım yorulmuyordu diyebilirim kışın gelmesiyle bıraktım şimdi yeniden başlamak istiyorum bence işe yarıyor.
    • Bacak güzelleştirici fırça. merakıma yenilip aldım ve kısa bir süredir sabahları aşağıdan yukarı doğru bacaklarımı fırçalıyorum. ve bence işe yarıyor
    • Ben krem falan surmeden kuru kuru fircaliyorum bacaklarimi bu fircayla. fircayi kullandigim zamanlar bacaklarim daha puruzsuz oluyor kesinlikle fark ediyor. usenmeden hergun kullanildiginda fark yaratiyor.
    • Ürünü kullandığımdan beri batıklarım azalmaya başladı. Kullanması da çok zevkli.
    • Bu kadar fayda göreceğimi düşünmeyerek aldım kaç aydır kullanıyorum faydasını gördüm bacaklarım pürüzsüzlelerek güzelleşti ben spor be dıyet ile uyguluyorum yoksa faydasını çok görmezsiniz vücudunun her yerıne uyguluyorum severek kullanıyorum sabahları kalkınca gıyınmeden önce akşam yatmadan önce uyguluyorum aklıma ne zaman gelırse zaten alışkanlık yapıyor severek kullanıyorum herkese de öneriyorum

At Kılı Fırçası Nerede Satılır?

At kılı fırçasını birçok yerde bulabilirsiniz. İsterseniz online olarak sipariş verebilirsiniz. At kılı fırçasının satıldığı yerler şu şekildedir;

• Trendyol
    • Gratis
    • HepsiBurada
    • N11
    • ÇiçekSepeti
    • Watsons
    • Amazon
    • Migros

Bu yerlerin haricinde kozmetik ürünleri satan her yerde bulabilirsiniz. Ancak at kılı fırçası alırken oriijnal olmasına dikkat etmenizi öneririz.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• lokomotif-portakal
    lokomotif-portakal Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

At kılı fırçasının faydaları neler?

Selam.
    At kılı fırçası ile bacaklarınıza masaj yaptığınızda bacaklarınızdaki kan dolaşımını hızlanır.
    At kılı fırçasını kullandıktan sonra cildinizde kızarmalar meydana gelebilir. Bu durum tahrişin sebebini değil tam aksine olumlu bir özellik olan kan dolaşımının artmasından kaynaklıdır. Kan dolaşımının artması cildin parlamasını ve güçlenmesini sağlar. Ayrıca selülit probleminiz varsa bu da ortadan kalkar. Etkili bir sonuç İçin selülit için jeller oluyor onu sürüp sonrasında at kılı fırçasıyla masaj yapın.

0
    0 Yorumla
  • Simli1Far
    Simli1Far Takip Et
    FenomenBilge Yaş: 28
    +1 yıl

En belirgin faydası selülitler üzerindedir ve ciltteki çatlaklar. Ama gerçekçi olmak lazım. Kullanıldığı süre boyunca fayda sağlasa da kullanmayı bıraktığımızda eski haline döner. Diğer faydaları ise cildi gençleştirmesidir. Ben baya seviyorum, sürekli kullanırım.

0
    0 Yorumla
  • TeksasKaplanı
    TeksasKaplanı Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl

At kılı fırçası cilt için oldukça önemli olan bir üründür. Cildin sıkılaşmasında oldukça fazla etki gösterir cildinizde çatlaklar varsa bu çatlakların görünümünün azalmasında etken olur. Ayrıca cildin daha parlak daha canlı görünmesini sağlar cildi adeta yeniden ortaya çıkartır. Ölü derilerden kurtulmanızı sağlar cildiniz için önemlidir yalnız bunu kullanmaya başladıktan sonra ara verirseniz cildiniz eski haline gelebilir yani düzenli olarak kullanmaya devam etmelisiniz ara verince tüm emeğiniz tersine dönebilir düzenli kullanmanız gerekir.

0
    0 Yorumla
  • Yürüyen-Karizma
    Yürüyen-Karizma Takip Et
    FenomenXper 6 Yaş: 26
    +1 yıl
    • Ciltte peeling etkisi yaratır.
    • Cildi sıkılaştırır.
    • Selülit ve cilt çatlaklarının görünümünü azaltır.
    • Ciltteki kan akışını hızlandırır.
    • Cildi gençleştirir.
    • Cilde ışıltı ve parlaklık kazandırır.
    0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

8

Cevap

• suunmxv
    suunmxv Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Hola! At kılı fırçası çok fazla yararları vardır. At kılı fırçası peeling etkisiyle ölü derilerden kurtulmanıza yardımcı olur. Bu sayede daha pürüzsüz ve parlak bir cilde sahip olursunuz. At kılı kuru fırçalama yaptıktan sonra ılık duş almalı ve ölü derileri vücudundan tamamen atmalısın. At kılı fırçası kan akışını hızlandırır. Bu sayede cildiniz daha sıkı ve canlı görünür. Çoğu uzman at kılı fırçayı akşam yerine, enerji verici ve cildi uyandıran nitelikte bir uygulama olduğu için sabahları uygulamayı tavsiye ediyor. :)

0
    0 Yorumla
  • Ahmettt555
    Ahmettt555 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 24
    +1 yıl

At kılı fırça kullanmak ölü derilerden kurtulmanıza ve kan akışımızın hızlanmasına faydası olan bir bakım ürünüdür.

0
    0 Yorumla
  • Idontcareeee
    Idontcareeee Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı.

Düzenli kullanımda batıklara ve selülite iyi geliyor

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Daha iyi temizliyordur

0
    0 Yorumla
  • miss_nobody
    miss_nobody Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Selülit için kullanılıyor

0
    0 Yorumla
  • Kominikeysinn
    Kominikeysinn Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl

İt kılı gibi giden at kılı gibi döner

1
    0 Yorumla
  • EddaY
    EddaY Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 93%
    +1 yıl

Çilek bacak, batığa tedavi olarak kullanılır

0
    0 Yorumla
  • Be_smart
    Be_smart Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 466 cevap paylaştı.

Tras fırçası yaparlar

0
    0 Yorumla
  • eWoLution
    eWoLution Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Cildinizdeki ölü derileri atmanıza yarıyor.

0
    0 Yorumla
  • Rediz4
    Rediz4 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Selülit için kullanılır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bi bka yaramaz

2
    0 Yorumla
  • poyrazaci
    poyrazaci Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 667 cevap paylaştı.

Atın saçlarını tatar

0
    0 Yorumla
  • EhliyetsizPilott
    EhliyetsizPilott Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Atın kılına yarar

0
    0 Yorumla
  • Jerkjerkjerk
    Jerkjerkjerk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 110
    +1 yıl

İyiii

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bilmiyorum

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > At kılı fırçası ne işe yarar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

At kılı fırçası ne işe yarar? 12 cevap verildi
At kılı fırçası nasıl kullanılıyor? 6 cevap verildi
At kılı fırçası gerçekten işe yarıyor mu? 19 cevap verildi
At kılı fırçasını kullanan var mı? İşe yarıyor mu? 5 cevap verildi
At kestanesi ne işe yarar? 4 cevap verildi
At kılı fırçası gerçekten batıklara iyi geliyor mu? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kadınların emekle yaptığı tabloları sever misiniz?
  • Dış görünüş mü? zekâ mı?
  • Size hangi meyve ya da içecek söylerdim diyim mi?
  • Ruh eşiniz nerede sizce, yarım kalmışlık hissediyor musunuz yahu var mı böyle tamamlanma olayı falan🤷‍♀️?
  • Kırıldığınız hâlde güçlü görünmek sizi de yoruyor mu?
  • Siteden tanıştığın kişi ile evlenir misin?
  • Senden zor ayrılan bir sevgilin oldu mu?
  • Çaresizlik içinde karşıdan bir hamle beklediniz mi?
  • O kişi şimdi sana "barışalım" dese cevabın ne olurdu?
  • Sorunlarından kaçıyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨