yaş küçükse büyüme bir nebze kadar devam edebilir. Kilo ile orantılıdır aynı zamanda kilo alırsan da büyür. Onlar haricinde ergen değilsen yaş ilerlediyse hamile kalmak dışında elletmek yok mıncıklatmak hepsi hurafe
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bitane erkek buluyosun mesela beni, meme ucunu alıyor ağzına sonra balonu üflermiş üflüyor üfff üfffff , büyüklüğünü o sırada ayarlarsınız
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kessin büyümesini istiyorsan çok sık böyle uçlarını okşa büyür bak sakın burdaki abazalara kanma
Yani oyle. masajla oksamakla buyume donemi gecti. Mesela ergen olsasniz o zaman hormonnlari harekete gecirip buyutebilirsin ama suandan itibarn zor. Ayrica ufaklar ilerde avantaj olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
2 yöntem var. Ya kilo alacaksın ya da estetik. Geriye anlatılan bütün yöntemler masal olur. Burada anlatamam özele gel diyen abazalara da inanma
Yok inanmıyorum zaten ama yiyecekler falan da kı büyütmez
Boy kilo kaç senin
158 43
İşte bak zayıfsin. kilo alman gerek. Bu boy kilo da 75b bile bence ideal. Kilo alırsan onlarda büyür
Kaç kilo olmalıyım sence
Kilo alma problemim var alamıyorum
48 olman bile iyidir. karbonhidrat ağırlıklı beslen, bebe bisküvisi kilo aldırır geceleri yatmadan süt ile yemeni tavsiye ederim
Tamam deniyeceğim teşekkürler 48 kilo olsam büyür mü
Evet büyür emin ol. Masaj okşama falan bunlar boş şeyler.
yaş küçükse büyüme bir nebze kadar devam edebilir. Kilo ile orantılıdır aynı zamanda kilo alırsan da büyür. Onlar haricinde ergen değilsen yaş ilerlediyse hamile kalmak dışında elletmek yok mıncıklatmak hepsi hurafe
bitane erkek buluyosun mesela beni, meme ucunu alıyor ağzına sonra balonu üflermiş üflüyor üfff üfffff , büyüklüğünü o sırada ayarlarsınız
Kessin büyümesini istiyorsan çok sık böyle uçlarını okşa büyür bak sakın burdaki abazalara kanma
Sadece uçlarını mı
Evet ve göğüslerini ara ara sık böyle zeytin yağı falan sür okşa
yas 26, abla bu yastan sonra oyle hah buyusun demeyle olacak is mi, biraz mantikli dusun ya...
26 değilim
kacsin
hiç öyle doktorlara 25 bi para vermene gerek yok bana 5 bin ver ben büyütürüm :D
Banyodayken soğuk su ile yıkan ve memelerine masaj yap duş jeli ile. Çıktıktan sonra yağlar ile yap. Kilo al biraz memelerine gitsin
Vakumlayarak emmem lazım bir çok memesi küçük ünlü bana gelir bu konuda
Var sahit oldum denediyim için yardım olduklarım oldu
Hamile kalırsam büyür evlendiğinde yani olur oda başka türlü operasyon gerekli sanırım
silikondan başka çaresi yok
İğrenç asla
o zaman yapicak bisey yok genetik
masaj ve vakum terapisi var.
Nasıl yapıcam
sen de yapabilirsin ancak ellerin ve boynn ağrabilir. yardım almalısın. detaylı anlatırım
Gördün mü işe yaradığını
evet. göğsünün tipine ve kilona göre sarkma olur mu bakmak lazım tabi. yaşın vücut kitle indeksin de önemli
benim gibi bir sevgili bul
Masaj ya da kremler var onlari dene ksc beden ki
kesin çözüm hamile kal
Buyutme ufak guzel ya 🥰🥰🥰
Göğüs hareketleri yap
Yasiniz kac.
Ve olcuusu nedir.
75b
Buyumez...
Sallamalar. olcaktir.. belki tam gelisimi tamamlamadan hormon testi yapiplip hormon takviyesi olursa buyuyebilkr
Bazen bu genetik bazende hormonal olur. Eger hormonalsa hormon tedabisi ile kismen buyume. olir
Tedavi falan almam ya
Yani oyle. masajla oksamakla buyume donemi gecti. Mesela ergen olsasniz o zaman hormonnlari harekete gecirip buyutebilirsin ama suandan itibarn zor.
Ayrica ufaklar ilerde avantaj olur
Boşuna heveslenme bence
Masaj yap masaj
Kesin büyüyo mu
Tamam masaj yapalım
ama mesaj da yapalım en azindan bakalım mesajlara
Büyütemezsin hep küçük kalacaklar öyle
Yardımcı olabilirim
Çok zor. Sorun etme.
Ne gerek var
Genetik o coota sallama milleti
Elleterek.