Ben zayiflardan tiksinirim. Kalca yok bacak yok hiç çekici değil şişman balik etli karım olsa keşke. Her gün yeniden aşık olur deliririm. Bu güne kadsr unutamadım kadin 1.70 boyunda 120 kilo. Onun üstüne kadın tanimam böyle bir şey yoktu. Off ki ne of. Evlenmeyi istedim ama o evlilik yolunda biri değildi.
İşte sonra ağlar hayatımın aski niye gelemedi diye. Kendisi aşkı bilmiyordu.
Balik etli kadın aşkın adresidir. Kim ne derse desin.
Uln bir gün öyle bir manitam olacak. Harbiden istediğim beklediğim gibi. Umudumu kaybetmedim asla00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBana göre çok güzel etkileyici kışkırtıcı, tatlı, siyah hassas kalpli , sevmeye sevişilmeye doyulmayacak muhteşemlikler , bazen bakıyorum ah diyorum kimbilir aklında seni rahatsız eden ne düşünceler var ama güzelliklerinin farkına bir varabilsen diyorum.
00 Yorumla
+1 yılbu kızın kilosuna rağmen çok avantajları var. daha çok genç olduğu için sarkma katman ve selülit oluşmamış. üstelik de yüzü ve teni güzel. dolayısıyla şu an gayet beğenilecek bir kadın. ancak dikkat etmezse sonrasında kötü olacak
11 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Görseldeki sınırı biraz geçmiş, bir 5 kilo verse tadından yenmez.
Benim favorim bu:
https://www.instagram.com/demirose/01 Yorumla- 10 ay
çokta iyi değilmiş Soruyu soran daha iyi
- Nasılım? konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım
nasıl minyon limon memeli hastası mevcut ise şişman hastasıda mevcut , velev ki şişman fantazısıne esc daha pahalı rakam cekıyor.
tercıh meselesı.00 Yorumla
2 ayŞimdi daha güzel.
01 Yorumla- 2 ay
@sentinustmofficial nettin biladerim
- Nasılım? konusunda 844 cevap paylaştı.
3 ayBen tapıyorum ya bakmak da neymiş.. hastasıyım.
Bana inanılmaz çekici gelen bir kadın fiziği.. aklım başımdan gidiyor resmen00 Yorumla
+1 yılBence güzel. Genelde bu kilolarda olup vücudu bu kadar şekilli olan kız az ama yine de çok zayıf olmasındansa balık etli kadınları tercih ederim.
00 YorumlaFotoğraftakinden fazlası gereksiz. Ter kokar...
00 Yorumlabu kız için şişman demeyelimde balık etli diyelim becen gayet hoş güzel yani
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes nasıl memnunsa tabii ona bir şey diyemem, ama normal değil
00 Yorumla
+1 yılMaşaallah. Halen albenisi var. 😁 Çokta öyle şişman değil.
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılbolca var sonucta adam 120 kg ile 50 kilo kıza bakması abes olmaz mı
00 Yorumla
+1 yılbu mu şişman of ne ses yapr bu var ya of pambuk gibi
00 YorumlaGayet seksi bir kadın önemli olan kilo değil kadın seksi olmayı bilmeli.
00 YorumlaBöyle şişmana bakılır hemde doyulmaz
fitte güzel bu da
00 Yorumla
+1 yılÇok itici, koşarak kaçarım, hep sıfır bedenli kızlarla takılıyorum, rus, ukraynalı
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbence sısman degıl dolgun ama bayagı dolgun benı rahatsız etmez yanı zayıfta olsa balık etlı de olsa mınyonda olsa farketmez orantılı bır yapısı varsa her erkek bakar
00 Yorumla Biliyor musun sen bu soruyu sorduğun zaman anladım ki sen de bu tarz bir vücuda sahip bir kızsın... Yanılıyorsam söyle 😉
00 Yorumla
9 ayBu çok seksi bi kız bunu diğerleriyle kıyaslamak doğru değil. Şişman kategorisi de bu kızı tanımlamak için yetmez. Çok dolgun diyelim anlaşalım.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayKilolu kızlar yatakta her zaman zayıflara göre 1 - 0 öndeler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhep böyle sevgilim oldum. sevdiğim bu 😌😌 ama bir çok zor yani var
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyorum daha duruyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu saatte inan nefes alsın yeter modu bütün erkekler için
011 Yorumla
Soran+1 yılumurumda değil..
Cevap sahibi+1 yılDeğil diyosun ama zaten zaten bir şekilde oluyorsun sen farkında olmadan
Soran+1 yılkanka normal kilomdayım çok şükür güzel de bir kızım, sağlığım yerimde. Ayrıca kilolu olsam bile burada bir kaç abazanın dediği saçma sapan insanların dediği şeylerin umurumda olması için bir sebep söyler misin bana? Az akıl, mantık lütfen..
Cevap sahibi+1 yılSebepten çok onlara vercegin sivri dilli cvp lar ile onların sesini kesmen yeterli iki kelime yeter
Soran+1 yılne demeye çalışıyosun
Cevap sahibi+1 yılSenin dediğin yani sorduğun şeye verilecek en iyi cvp diyorum
Soran+1 yılkimseye cevap vermek zorunda değilim uğraşamam öyle boş tiplerle 🤪
Cevap sahibi+1 yılYa zaten sana yazanlarda seninle evlenip yuva kurmak için uğraşmıyor ki maksat gönül eğlendirmek için inan onlarında umrumda olmuyorsun ugrasmayinca seningibi bir dünya var burada ya da farklı yerlerde
Soran+1 yılya oğlum gece gece sıkıldın bana mı sataşıyorsun gerçekten, nerenden uyduruyorsun bunları kendi kafanda bir hayal dünyan mı var anlamadım. ben onların umurunda mı olayım dedim kaldı ki boş insanların umurunda olmak umurumda değilken unutulmanın sana bu kadar koyması ne kadar üzücü bir duurm senin için hala tırnak çıkarak üste çıkmaya çalışıyorsun ancak sdece bi eziksin :((
Cevap sahibi+1 yılSen kendini ezilmiş olanlardan sanmiyormusun yazık ya üzülüyorum sizin gibi düşünce sahiplerine biraz öz güveniniz yerinde olsun be
Soran+1 yılbana özgüven tercihi yapacak son kişisin senin gibi bir @ptalın beni ezilmiş olduğumu düşünmesi de benim mükemmel olduğum gerçeğini değiştirmiyor hayatın boyunca böyle bahaneler bulup varoş ağızlı olmana gerçekten üzüleceğim şimdi defolup gidebilirsin
9 aybu kız şişman değil balık etli ve çok güzel
10 Yorumla- Nasılım? konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılneden olmasın kışın çok faydalı böyle güzeller canısı
00 Yorumla bu şişman değil bu obez. ve sağlıksız
254 Yorumla
Soran+1 yılhahah kadın kilolu gerçekten kabul ediyorum ama senin obez dediğin kadınlar şudur tatlım; www.google.com/search
hayatında hiç obez görmemişsen doğru şeyleri yanlışlarla düzeltmenin anlamı yok 🤣
Soran+1 yılBirincisi bu kadın kilolu ve bunu görmüyorsan ben napabilirim. Benim attıklarım da aralarında normal şişman olanlarda var biraz zahmete girersen bakabilirsin. Ve kilo boyla orantılı bir şey bu yüzden bmyi hesaplamaya gerek yok tarzında bir cümle diyemezsiniz..
m.facebook.com/.../?type=3&source=57
:)- +1 yıl
ben kilolu değil demedim zaten, şişman farklıdır, obez farklıdır, morbid obez farklıdır bunu anla sen de. bu üç kategori de zaten kilosu normalden fazla olana denir. kilo boyla orantılıymış ki endokrinolojide hastaların tedavisini bmi hesaplama üzerinden yapıyorlar demek ki :DD
Soran+1 yılzaten sabahtan beri sana anlatmaya çalışığım şey bu neden sana bunu bana farklı bir şekilde bana söylemeye çalıştığına anlam veremedim. İkincisi fotoğraflarda bile bu kadının çok kilolu olduğunu görürsün OBEZ değil ve eğer insanları bir kalıba sığdıracaksanız düzgün sığdırın lütfen yoksa bir şey anlatası gelmiyor karşı tarafın. Sağlık okuyorsanız orasını bilmem ben ama kilonun boyla alakalı olduğunu her yerden okuyabilirsiniz sağlık okuyup bunu bilmemek biraz gülünesi 😅
- +1 yıl
evet obez sen bunu anlamıyorsun. kadının bmi 30u geçiyor ve bel çevresi ölçüsü de 88cm'yi geçiyor sen neyin inadını yapıyorsun bana :DD ben de zaten dedim ki klinikte bmi kullanılır kilo boy oranı yapılarak elde edilen bi hesaplamadır bmi. daha sen obezitenin tanı kriterlerini bilmiyorsun sağlık üzerinden bana ahkam kesiyorsun gerçekten çok komik :DD
Soran+1 yılya he
Soran+1 yılemin ol tatlım verecek çok cevabım var ama düşüncelerin fazla da umurumda değil kendin ne düşünüyosan onu yap benim sorumdan git artık da naparsan yap burada cevap vermeyi iyi bilirim zaten fotoğraftaki de ben değilim ne dediğine aldanmam yanlışını düzeltmeye çalışan her insana böyle cevap vermen ne kadar acınası uzatmaya çalışman da öyle 😂😂 komik duruma düşmemeni öneririm..
Soran+1 yılsorun da zaten bir doktorun kendi tükürdüğünü yalaması hahahaha
Soran+1 yılyaaa gerçekten şu an senin bir doktordan çok zihinsel bir psikologa ihtiyacı olan engelli olarak görüyorum biliyor musun tatlım :( keşke tükürdüğünü yalamasaydın cahile laf anlatılmaz diye susarım susarsam sen susturamazsın yani korksaydım şu an sana bu yorumu yazıyor olmazdım bunu bil ve ona göre konuş herkesi kendin gibi ödlek sanma derim
- +1 yıl
tamam ben de sana soruyorum işte tükürdüğümü nerede yalamışım :D dsö kriterine göre bmi değeri 30u aşana obez denir, kadında bel çevresi ölçüsü de 88 cm'yi aşana yine obez denir. fotodakinin obez yani canan karatay ağzıyla yağ tulumu olduğunu anlamamak için ya kör olmak lazım ya da konfüzyon geçirmek lazım. dsö obezlik tanı kriterlerini değiştirdiği için mi bu kadar eminsin de yanlış olduğumu iddia ediyorsun diye soruyorum sana, biraz a2 seviyesinde türkçesi olan bile sorumu anlar sen anlamazlıktan gelip cehalete mi vuruyosun :DD cahilin endikasyonu 3tür canım, sesini yükselterek konuşur, hakaret eder ve fiziksel şiddete başvurur. hakaret eden taraf ben değilim o yüzden elinde tuttuğun o cehalet aynasını bi önce kendine çevir de bak :DD ben gizli değilim, al bak profilim belli. gizlenenler kendine baksın ben miyim ödlek acaba diye hhahshshs
Soran+1 yılyaaa kıyamam yerim seni bak ödleğim benim kendi tükürdüğünü nasılda yalıyorsun benim için o kadar paragraf yazmışsın okuyacağımı düşünerek kendini bu kadar değer vermene gerek yok hahahsdashd
Soran+1 yılkuduran kişinin kim olduğu paragraf dolusu boş yapandan belli oluyor şu an o kadar cevap verirdim ki ama ben seni paragraf yazacak kadar değerli görmüyorum ne yazık ki dalga kızısın be canım bi psikoloğa görün derim hahah🤣🤣
Soran+1 yılkardeşim, muhattap olmamak istememek var cevap bulamamak var. Boş yapıyorsun hemde baya kendinden haberin olduğu zaman gel bari :D Neyse canım dediklerimin canını bu kadar acıtacağını ummamıştım hadi bakta biraz daha kudur ağlak 😝 yaranın çok olduğunu belli etme bu kadar
Soran+1 yılay şükür bak canım kendini kabul ediyorsun, bana doktordan ziyade ciddiyim bir tedaviye ihtiyacı olan birisi gibi geldin sokaktan göster birisine sana anıra anıra güler az yorumları oku bu kadar istiyorsan buna aşırı tombul diyen var ve çoğunlukta böyle insanlardan örnek verip rezil olma yani iyiliğin için diyorum çok komik duruma düşüyorsun sana batmadığı da belli aynen o kadar ağlamadın ki sabahtan beri bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyorsun herhalde bunun 1 tık zayıfısın buna şişman denmesi zoruna gidiyor okkkee kardeşim anladık tamam güldürme iyice 😉😂😂
Soran+1 yılbenimde alakam yok eğlencesine sordum çok şükür normal kilomdayım ve güzel bir kızım neyi kanıtlamayı çalışıyosun sabahtan beri anlamadım :D ya uydurmasın ya da eskiden şişkoydun
Soran+1 yılwww.drmehmetkaplan.com/.../obezite-sismanlik-nedir kanka, bir araştır ciddiyim. Öğretmenlik okumama rağmen güya sözde "doktor" olan senin adına utandım düşün biraz..
Soran+1 yılya he gelde onları milletin külahına anlat bu gocunma nereden geliyor ahahfjasfhdfbds kanıtla diyen yok zaten senin geçmişinden banane çokta umrumda sanki dakfmdsfdslg
Soran+1 yılGerçekten üzülüyorum sana biliyor musun, sabahtan beri bıdı bıdı laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Hastaysan hastayım de işte bu kadar basit. Öğrencilerime acıyacak son kişi bile olamazken hala neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? :D İnsanları bu kadar takma ben de gerçekten senin o pis zihniyetin ve az çoktan olan hastaların için üzülüyorum Türkiye'de herkesin meslek sahibi olmaması gerektiğini kanıtlayan kişi olma bu kadar. İnternette bile varken sen niye çırpınıyorsun? Hadi uza :D
Soran+1 yılSorun zaten internette çoğu bilginin ortak bilgilere sahip olması, eğer sen bunu okuyup hepsinin ortak düşüncesine "yanlış" diyorsan üzgünüm ama toplum tarafından hep dışlanan kişi sen olursun. Ne güzel demişim bir daha kendimle gurur duydum "cahile laf anlatılmaz" diye böyle devam edersen yorumlarını sileceğim boş yapmanla uğraşamam senin :)) Az internete gir araştır okumanın "o" sunu bilmezsin sen kesin. Ezik bir insansın. Kendimden bu mesajları yazdığım için özür diliyorum senin gibi bir yalancıya zaman ayırdığım için de.
Soran+1 yılseni ciddi ciddi bir yere alan olmadığı için fazla umurumda değil tatlım onu bil ona göre konuş yani gaaleye bile alınmıyorsun ne kadar acı UCUBE 😜
Soran+1 yılsenin gözünde dediklerim isterse ağlatsın çokta umurumda ahahahah hala kendini ne sanıyorsun sen ne doktorusun ya gittiğin hastanenin adını verde hasta var diye gitmeyelim 😂
Soran+1 yılaşağılama vs. diyip sabahtan beri aşağılamaya girme çabanın komikliği pekii :D doktorsan napabilirim Allah aşkına 2 bilgi biliyorsun onu da karıştırıp yok olmanı istemiyorum hasta tavırlarını burada sergileme lütfen :D
Soran+1 yılcevap veresim geldi senin gibi boş insanlara boş cevaplar verince zoruna gitmiyor malum seni de hiçbir şekilde memnun edemiyoruz ne nankörsün hahah dademin yazdıklarını ciddi bir şekilde okumadığımı sana kanıtlayacak değilim tavsiyelerini kendine sakla 😂
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=VMJ-QlKv82U
ya da gir internete yaz bir kaç tane obezite ne demek şeylerinden uğraşamam
Soran+1 yıldoğru söylemek ile hakaretin anlamını açıklasana bana bi' kendini ifade edebiliyorsan tabii hastacım. Gerçekten asıl cahilin sen olduğunu sabahtan beri anlatamıyoruz ne zahmetse sıkılmadı da ruh hastası inadına söylüyorum kudurabilirsin.
Soran+1 yılsenin gözünde ne durumda olduğumun umrumda olmadığını dile getirmişken sabahtan beri laf yetiştirme peşinde olan birinin kim olduğu kimin rezil olduğunu açıklıyor 🙄
- +1 yıl
al oku aşko gerçi ingilizcen yeter mi bundan da emin değilim hhshshs
www.who.int/.../obesity
"Overweight and obesity are defined as abnormal or excessive fat accumulation that presents a risk to health. In adults, a body mass index (BMI) over 25 is considered overweight, and over 30 is obese. In children aged between 5–19 years, overweight is BMI-for-age greater than 1 standard deviation above the WHO Growth Reference median; and obesity is greater than 2 standard deviations above the WHO Growth Reference median"
Soran+1 yılÖğretmenlik okuyan birisinin ingilizce bilmesini bile düşünemeyecek kadar anlama kapatisesine sahip olan birisinin bana bunları demesi ve göndermesi umurumda bile olmadı, ayrıca yarasına tuz basılınca aynı şeyleri farklı şekilde söyleyip kızın kilosunu bile bilmeyen birisinin bunu bana demesi de ayrı bi' ironi ŞLSÖADSALÖFĞSAĞSAFSAM.
Soran+1 yıleksisozluk.com/cahile-laf-anlatmaya-usenmek--4292839
pff ne kadar sıkıcısın ama hep aynı laflarrr sıkılmaya başladım artık biraz daha çırpın eğlendir beni :D
Soran+1 yılkendi okuduğun sağlık bölümü ile hava atıp bölümünde saçma sapan öğretmenlerin girişi bile meslek lisesinin ne kadar iyi bir yer oluşunu açıklıyor senin için dakfndkngvkcjvbklcxblş
Soran+1 yılsağlığın tıptan geldiğini bilmemen peki aslödsafmsklfvvnc bana bir şeyleri öğretecek birisi bile olmaman pekiiii aldsaşldösapfpsa
anlıyorum kanka bruhh
Soran+1 yılay şimdi ikisinin aynı şeyler olmasını bilmesine rağmen kendini daha zeki göstereyim diye laf savaşına girer hiç şaşmam ahahdsjfhsafgdshfdvbcxhvjsdfkds
- +1 yıl
sağlık tıptan gelmez canım havada atıp tutma. sağlık okuyanlar hemşiredir, eczacıdır, diyetisyendir, ebedir, tıp teknisyenidir falan. tıp fakültesi bölümü farklıdır eğitimi 6 yıldır. sağlık bölümlerinin eğitimleri 4 yıldır. sağlık çalışanı kavramı başkadır doktor kavramı başkadır. bayılıyorum cahil özgüvenine bilmezler hava atarlar :DD
Soran+1 yılTıp ve sağlık aynı şey midir? ↗
Ğ Genel terimini dedim zaten cahilcim ne bu atar gider gerçekten birde senin tıpını mı yazıcam her şeyi bir yerlerinden anlama artık komiksin
bu kadına şişman demeyi hakaret kabul ederim.
00 Yorumla
11 ayBu kız taş gibi normal şişmanlar böyle değil
00 Yorumla
+1 yılBen kiloya bakmıyorum, mesela bu fotodaki kızın yüzü çok güzel, etkiler yani
00 Yorumla
+1 yılResimdeki ler gibi olanlar evet ama götü göbeği dağıtmış olanlar hayır
00 Yorumla
+1 yılOlsa da yesek ;)) bayılıyorum tombul balık etli bayanlara ama yok kimse :(((
01 Yorumla- +1 yıl
Kız gelsene :))
+1 yılYa ben cok seviyorum inan ki değişmem şisman olsun benim olsun..
00 Yorumla
+1 yılBu hatun iyi ama 2 yıl zayıf olsa iyi olur. Bunu doyurana helal olsun.😁
01 Yorumla- +1 yıl
Yani şişman var çok şişman var. Bazen çok kilo itici olabiliyor.
Maşallah nazar değmesin
30 Yorumla- Nasılım? konusunda 304 cevap paylaştı.
1 yılResimdeki kilolu ama obez sayılmaz.
20 Yorumla
11 ayşişmanlar 😂😂
10 Yorumla
+1 yılO g ö t e bülbül öte diyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Feridun abi; sen misin?
- +1 yıl
@Condansateur_ heeeee
bu şisman değil hoş
00 YorumlaŞekilli aslında kötü durmuyo
00 YorumlaGayet seksi ve iştahlı iştah kabartıyor 😍😋
00 Yorumla
1 yılTam hayalimdeki kadın😁😁
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılZayıflamaları lazım şişmanlık iyi değildir
00 Yorumla
+1 yılburdayımmm ekle ekle :D
00 Yorumla
+1 yılohh be bune ya insan dokunsa bile delirir
00 YorumlaBazılar gerçekten fazla çekici oluyor.
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 856 cevap paylaştı.
+1 yılBence onlarda gayet güzeller
00 Yorumla Zayıf veya fit seviyorum.
00 Yorumla
+1 yılDurust olcam ben bu kizla butun gece yiyisirim 🤤
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılGayet güzel ve hoş 😂
00 Yorumla
+1 yılBazen ilgimi çekiyor şu an...
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu şişko değil balık etli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadın şişman değil
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu resimdekinin ismi nedir
Soran+1 yılmanken galiba
Cevap sahibi+1 yılAma süper öyle değil mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılefsanedirler. bayılıyorum. bana denk gelmedi ama
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkendini belli eder misin?
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılsoruyu beğenenlerden biri benim esmer diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayılıyorum böylelerine ya🔥🤩
02 Yorumla
Soran+1 yılben normal kilodayım orta boyluyum ama bu kızın yüzü gerçekten güzel..
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi cok iyi ya
Gizli Üye(25-29)+1 yıl@İtalyankürdo o bakar bence 😂😂
10 Yorumla
+1 yılbana çekici gelmiyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayMemeler çok iyi ama bel basen çok iri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayVayyy süpersin 😍
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılçok itici geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu güzel yaa tam bana gore