Hola! 안녕 💕 Yakın arkadaşım böyle bir şey söyledi yani kadın dediğin uzun saçlı olur demişti. Sizce cidden haklı mıdır. Kadın dediğin kısa saçlı mı olur uzun saçlı mı?HairXoxo! :)
Yakın arkadaşım "kadın dediğin uzun saçlı olmalı" dedi. Sizce kısa saçlı kadınlar erkek gibi mi duruyor. Bu durumda haklı mı?
Kimi kadına kısa saç yakışırken bazılarına omuzlarda kimisine de belde çok güzel duruyor ama birininkini diğerine uyarladıgında yakışmaya biliyor aynı durum saç renginde oldugu gibi. Arkadasınız biraz tecrübesizce davranmış veya gözlemlemeden yorum yapmış
kısa saçlı kadınları itici buluyorum ve açıkçası kadın olarak pek arzulamıyorum. uzun ve güzel saçlar erkeklerin başını döndürecektir her zaman.. ben şahsen bir kadının önce saçlarına bakarım. yüzünden bile önce.. uzun ve güzel saçları varsa beni yarı yarıya tavlamıştır bile.. tabi benim gibi düşünmeyenler de vardır illa ki tektük
Yani ben kısa saçta kullandım marjinal kesim kısa saçta.. O sebeple kadın dediğin uzun saçlı da olabilir, kısa saçlı da.. Kim kendisini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşasın.. Keyifli günler..
Hayır bence aşırı uzun saç inanılmaz cringe duruyor. Hatta arkadaş ortamında olsam farklı bir şey söylerdim ama değilim 😂 Kısa saç ve orta uzun saç candır..
kadının sacı uzun , aklı kısa olanı makbuldur demiş atalarımız ... izinden gidiyoruz.
kısa saclı kadında ılk cagrısım butch femme aklma gelir. genelde cırkın erkeksı iri olurlar mide bulandırırlar. zaten piyasa kosulları zor bırde pazar payımızı daraltırlar.
Şöyle bir durum var kadınlar için erkekler her ne kadar kalça ve göğüse bakıyor saç önemli değil densede durum öyle değil uzun saç ayrı bir hava katıyor.
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Yakın arkadaşım "kadın dediğin uzun saçlı olmalı" dedi. Sizce kısa saçlı kadınlar erkek gibi mi duruyor. Bu durumda haklı mı?