Sevgilimin yanına giderken en doğal halimle gitmeyi seviyorum. Tabi ki bakımlıyım, güzel kokmaya, temiz olmaya dikkat ediyorum. Ama ful makyaj yapmıyorum. En yakın arkadaşlarımdan biri bunu ilgimin azalması olarak yorumladı. Alakası yokkk. Ama erkek arkadaşım da mı böyle düşünüyordur diye endişelenmeye başladım doğrusu. Bence ilgi azalması değil ilişkinin daha da güçlendiğinin kanıtı.
Bir kadın sevgilisine güzel görünmeyi eskisi kadar takmıyorsa ilgisi mi azalmıştır?
Bence ilgi azalmamıştır. Senin de dediğin gibi aradaki bağ kuvvetlenmiş ve ilişki güçlenmiştir. Kadın artık beğenilme endişesi taşımıyordur. Sevildiğinden emindir ve en doğal halini göstermekten çekinmez.
Makyaj yapmamayla ilgi azalmasının alakası yok. Ama ilk başlarda daha bi hevesli oluyor insan süslenip püslenip çıkmak istiyor karşısına tabii. Zaten ona kendini beğendirme gibi çaban kalmamıştır sonuçta sevgilin, kişisel bakımını falan sallamadığın müddetçe sıkıntı yok
Ama ilişkilerde ki en büyük hastalardan biri de budur. Çünkü insanlar karşısındaki kişiye ait hissederler ve dışarıya kendilerini kapatırlar. Bu da karşıda ki kişi için ben bunu kazandım. Artık cebimde düşüncesini aklına getirebilir.
Peki bi kız sevgilisi yokken daha iyi giyiniyorsa bunun sebebi nedir? Okulda böyle bir kız vardı. Dikkatimi çekmişti de. Sevgilisi okulda olmadığı günler daha bir süslüydü.
Birbirinizin illaki her halini görmüşsünüzdür o yüzden bu çok olağan aranızdaki samimiyetten kaynaklı olduğunu ve sevgilinin böyle bir şey düşünmeyeceğini düşünüyorum.