Bu içerik bir iş birliğine aittir.

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Işıl ışıl görünen ve sağlıklı bir cilt için ben de cildimi her gün nemlendirmeyi ihmal etmiyorum. :) Çabuk kuruyan bir cilde sahip olduğum için en iyi nemlendiriciyi bulmak benim için de çok kolay olmadı diyebilirim. Çünkü hem günlük kullanıma hem de el ve vücut kullanımına uygun olmasını istiyordum. Sonunda müthiş özelliklere sahip, yoğun nemlendirici kremi buldum. 🤩 İçim rahat bir şekilde sana da önerebilirim. 🙂

Benim gibi cildine iyi bakan herkesin bu özelliklere bayılacağına eminim. 😍 Özellikle soğuk havalarda cildim çabucak kuruduğu için hiç de iyi görünmüyordu. Bunun önüne geçmek için en iyi nemlendiriciyi bulmakta kararlıydım. :) Aradığım tüm özellikler Hobby Nemlendirici Krem Ailesindeymiş meğer. 🙂

İçeriğinde shea yağı, hindistan cevizi yağı ve avokado yağı bulunan 3 farklı çeşidi var. Tabii ki de hepsini aldımm! Hiç eksik kalır mıyım. 🤩 Hepsinin kokusu birbirinden güzel, cildimin ipeksi yumuşaklığa kolayca ulaşmasını sağlıyorlar.

En sevdiğin özelliği ne oldu diye sorarsanız; el ve vücutta hiç kalıntı bırakmaması derim. Çünkü ellerimi kremledikten sonra oluşan o yağlı hissi hiç sevmiyordum, üstelik krem sonrası bir süre telefonu elime alamıyordum. Hobby nemlendirici kremin kolayca emilen yapısı sayesinde hiç böyle bir sorun yaşamıyorum. Üstelik günlük el ve vücut bakımı için uygun, duş sonrasında da rahatlıkla kullanabiliyorum. :)

Favorimi merak ediyorsanız seçim yapamayacağım. 🤩 Ancak yoğun nemlendirme, kolayca emilen formül için tek adresin. #HobbyYoğunNemlendiriciKrem Ailesi olduğunu söyleyebilirim. ♥
Cevap
12Cevap
Burada olsan buradaki markalarda önerirdim ama Türkiye’de bir tane krem vardı ben kullanıyordum böyle değişik bir şeysi vardı içinde gül parçalar filan vardı markası aklıma gelmiyor ya ben de bir şeydi ama markasını hatırlamıyorum
Selam gadası 🙃
Bene eskiden beridir arkonun yeşil renkli kremini tercih ediyorum. Oldukça yağlı olduğu için cildime çok iyi geliyor.
Neutrogena'nın kremini kesinlikle tavsiye edebilirim.
Ben kullanıyorum ve çok memnunum.
Hatta bu kremi kullanmaya başladığımdan beri cildim daha bir parlak canlı görünmeye başladı.
Yüzüme, kollarıma, boynuma bütün vücuduma kullanabiliyorum.
Teşekkürler çoğu kişi bu kremden memnunmuş❤️
Evet öyle rica ederim ❤️

Teşekkür ederim canım 🥰
Kesınlıkle bu krem çok iyi
Erkek olarak pek bilgim yok ama kullanmış olduğum bu ürünü öneririm :D çok güzel ferah oluşu harika
Teşekkür ederim, erkekler de boş değilmiş 😊
Haha erkeklere bu konuda +1 gelmesi iyi oldu sevindim :D
Tek kelime ile vazelin ellerim sürekli çatlar ve baya bir haşır haşır olur bir çok krem kullandım ama vazelin kadar etkilisini görmedim
Neutrogena aşırı zalim el kremi elleri mükemmel nemlendiriyor kış aylarında
Bu zamana kadar asla ama asla krem kullanmadım, el sabunu benim için kafi
Fitohydro Jeli tavsiye edebilirim. Yüksek su bazlı formülü sayesinde yağlı cildime çok iyigeliyor. Kolay emilim sağlıyor.
Niveanın tüm kremleri
Hayır bulunamam. Çünkü el kremi kullanmıyorum
Neutrogenanın nemlendirmesi güzel..
Nivea kremde güzel..
Canısı.
Neutrogena kullanıyorum ben.
Bepanthol kullanıyorum ben
İsmini hatırlamıyorum abla
dove ürünleri hep iyi
Nivea mavi kapak yağlı krem :D
Nivea soft nemlendirici kullanıyorum ellerime
Vaselin kullanırım hep.