Hangisini alayım karar veremedim görüşleriniz neler? Tüy dökücü krem mi yoksa sprey mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar beyefendim🙋♀️
Erkeklerin de en az kadınlar kadar tüy dökücüleri düşünmesi beni bir keyiflendirmedi desem yalan olur. Tüy dökücü kremleri kullananı da fazla spreyini de; ama biraz detaylandırmakta, ne gibi farkları olduğunu belirtmekte fayda var. Ben sana anlatayım sonrasında kararı sana kalsın.⭐
Tüy Dökücü Krem mi Yoksa Sprey mi Daha İyi? 🤔
Tüy dökücü krem ve sprey arasında tercih yapmak aslında kullanım kolaylığına ve cilt tipine göre değişiklik gösterebiliyor.💧 Kremler, kalın kıvamları sayesinde daha yoğun bir uygulama sunduğundan özellikle daha kalın köklü sert tüylerde etkili olabilir.
Tüy Dökücü Krem mi Yoksa Sprey mi Daha İyi? Ancak spreyler geniş bir alanı daha hızlı bir şekilde kapladığından pratiklik sağlar. ⏱️ İhtiyacına göre cildine en uygun olanı seçmeni öneririm. Mesela ben önceleri krem kullanıyordum ama spreyin daha kolay ve daha az tahriş riski verdiğinden spreyi tercih ediyorum. O yüzden benim gönlümde spreyden yana kullanman olur ama tabi ki bu durum tamamıyla sana kalmış.😊
Tüy Dökücü Krem ve Sprey Arasında Ne Fark Var? 🧴🌬️
Krem ve sprey arasındaki en temel fark aslında uygulama şekli ve kıvamıdır diyebilirim. Krem daha yoğun bir yapıya sahip olduğu için tüylere yapışarak kökten daha etkili sonuç verebilir. Spreyse daha hafif bir dokuya sahip olduğundan büyük alanlara kolayca uygulanabilir.🙃
Tüy Dökücü Krem ve Sprey Arasında Ne Fark Var? İkisi arasındaki farkı göz önünde bulundurarak tüylerinin yoğunluğuna, uygulama bölgesine göre tercih yapman en doğrusu olacaktır. ✨
Tüy Dökücü Sprey Tüyleri Azaltır Mı? 🌿
Tüy dökücü spreyse geçici bir çözüm sunduğundan tüyleri azaltmaz sadece tüyleri yüzeysel olarak alır. Bu ürünler ağda veya lazer gibi kökleri tam olarak etkilemediğinden tüylerin azalmasına veya daha ince çıkmasına neden olmaz. 🍃
Tüy Dökücü Sprey Tüyleri Azaltır Mı? Eğer amacın uzun vadeli azalma sağlamaksa lazer veya kalıcı epilasyon yöntemlerini düşünmek daha mantıklı olabilir. Ama yine de sprey hızlıca rahat bir kullanım sunduğundan kısa süreli pürüzsüzlük isteyenler için harika bir çözüm sunar. 🌟
Tüy Dökücü Krem Spreye Göre Daha Sert mi Çıkartır? 🚫
Birçoğumuz tüy dökücü krem kullandıktan sonra tüylerin sert çıkabileceği konusunda endişeleniyoruz ama tüy dökücü krem veya sprey tüyleri kökünden almıyor yalnızca yüzeydeki tüyleri kesiyor.
Tüy Dökücü Krem Spreye Göre Daha Sert mi Çıkartır? Bu yüzden her iki ürün de tüylerin kök yapısını etkilemediğinden sert çıkmalarına neden olmaz. 😉 Rahatlıkla kullanabilirsin çünkü bu ürünler jilet gibi sert çıkma sorunu da yaratmıyor. 🍃
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
u
+1 yılTüy dökücü kremler spreylere göre daha ucuz olabilir ama daha etkisiz diye düşünüyorum.
Kullandığım hiç bir spreyden olumsuz sonuç almadım.
Veet sprey kullandım uzun bir süre hamam otu tozu ile tanışıncaya kadar.
Veet spreyden memnundum ama fiyatı biraz el yakıyordu.
Sana tavsiyem seçeneklere dahi koymadığın belki de hiç duymadığın hamam otu tozu.
Bir araştır pratik hem ucuz ve kesin etkili.
Erkekler için gayet etkili yani.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
4Cevap
- 3 ay
krem hiç denemedim ama bana eziyet gibi geldi. o yüzden spreyl ile başladım gayet memnunum.
00 Yorumla Krem daha iyi ama alırken dikkat et bazısı alerji yapıyor.
00 Yorumla- 3 ay
Krem iyi değil diyim en son elime deymişti elimde kıl yoktu kıl çıkardı aw
00 Yorumla Bence ikisi de çok etkisiz. Ağda yap derim ama ne yazik ki çoğu yapmak için erkek değel...
00 YorumlaEn iyisi traş makinesi
00 Yorumla- 3 ay
Ağda en temizi bunların jiletten farkı yok.
00 Yorumla - 3 ay
Bacaklarımda pek tüğ yok
01 Yorumla- 3 ay
Krem olur
- +1 yıl
Sprey tüy dökücü daha pratik.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)3 ay
Ikisi de krem farki yok
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Krem
01 Yorumla- +1 yıl
Krem surdugun de ne kadar sonra kil ciikiyo
- 3 ay