Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar Ne Diyor
8
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Erkekler batının kölesi oldu artık dünyanın en çirkin kızını bile istiyorsunuz. Ne yaptılar la çip mi taktılar size. Ama bu kadını severim namuslu bir kadın
Ben daha bebeksi ve gündelik tarz da güzel olanları çekici buluyorum. Mesela gece elbisesi yerine, şık bir tşört ve kot şort. Örneğin diziler de günlük haller oluyor ya, hem bakımlı/makyajlı/güzel giyimliler hem de bu çok abartılı durmuyor. Gündelik bir şıklık oluyor. Aynı şekilde daha çocuksu suratlı kızlar (bence) daha çekici.
Teni güzel gorünüyor ama yüzü ve giyimiyle kadınsı bir güzelliğe sahip. Ben daha çok bebeksi ve sade güzellik seviyorum. Mesela makyaj olsun ama kırmızı ruj, takma kirpik, koyu ton da far ve highlighter olmasın gibi.. Mesela saçları güzel ama yapıldığı çok belli. Onun yerine daha doğal bir fön ya da daha doğal bir dalgayı tercih ederim. Yani bakım olsun ama düğüne gider gibi değil. Anladın bence yaa 😅
Koltuk altını neyle almış😂bebeksi ve şirin kızları bende çok seviyorum aslında yaa ama bu kızın kıyafeti de cuk oturmuş ve çok seksi durmuş ama göğüsleri sanki biraz küçük gibi geldi bana yaaa🙈😂😂
Çok büyük göğüs de sevmiyorum ben. Bir avuç yeterli. Önemli olan yuvarlak ve dik olabilmesi. Aksi biraz inek memesi gibi geliyor 😂 (Linç etmeyin lütfen, bu sadece benim fikrim. Sevene saygım var.) 😅😅
Kızlar Ne Diyor
Erkekler batının kölesi oldu artık dünyanın en çirkin kızını bile istiyorsunuz. Ne yaptılar la çip mi taktılar size. Ama bu kadını severim namuslu bir kadın
Yuh koltuk alti fetisi mi? Kadin iphone bilmem kacla çekmiş tabi pürüzsüz gözükür iyi misn?
Tüm ünlülerin ki pürüzsüz aksi mümkün mü zaten milyonların önüne çıkıyorlar
Hafif çıkanlar tam pürüzsüz olmayanlar var
Abartma istersen yok onlar hepsi epilasyon yaptırmışlardır
Ağdayla epilatörle alan yok mudur deniz baysalınki epilatördür bence
Ne ağdası ünlüler ağda ile mi uğraşacak ya lazerle çoktan işlerini bitirmişlerdir onlar sürekli düzenli gidiyorlardır belkide
Çok şanslılar yaa keşke herkes yaptırabilse
Yaptırmayan insan çok az artık zaten herkes gşdşdyor lazere
Gidiyor
Mantıklı yaa bende istiyorum gitmeyi
Güzel kadın
Priyanka chopranin tr versiyonu
Dehşet yaa
Güzel ama çok güzel değil bence. 7/10
Seksi bence yaa
Evet seksi ama bence 10/10 değil. (Benim zevkime göre)
Ne eksiği var :)
Ben daha bebeksi ve gündelik tarz da güzel olanları çekici buluyorum. Mesela gece elbisesi yerine, şık bir tşört ve kot şort. Örneğin diziler de günlük haller oluyor ya, hem bakımlı/makyajlı/güzel giyimliler hem de bu çok abartılı durmuyor. Gündelik bir şıklık oluyor. Aynı şekilde daha çocuksu suratlı kızlar (bence) daha çekici.
Evet ama bu saydıkların bemce bu kızda da var yüzü çok çekici ve bebeksi değil mi sence? Üstelik teni de çok pürüzsüz özellikle koltuk altı
Teni güzel gorünüyor ama yüzü ve giyimiyle kadınsı bir güzelliğe sahip. Ben daha çok bebeksi ve sade güzellik seviyorum. Mesela makyaj olsun ama kırmızı ruj, takma kirpik, koyu ton da far ve highlighter olmasın gibi.. Mesela saçları güzel ama yapıldığı çok belli. Onun yerine daha doğal bir fön ya da daha doğal bir dalgayı tercih ederim. Yani bakım olsun ama düğüne gider gibi değil. Anladın bence yaa 😅
Koltuk altını neyle almış😂bebeksi ve şirin kızları bende çok seviyorum aslında yaa ama bu kızın kıyafeti de cuk oturmuş ve çok seksi durmuş ama göğüsleri sanki biraz küçük gibi geldi bana yaaa🙈😂😂
Çok büyük göğüs de sevmiyorum ben. Bir avuç yeterli. Önemli olan yuvarlak ve dik olabilmesi. Aksi biraz inek memesi gibi geliyor 😂 (Linç etmeyin lütfen, bu sadece benim fikrim. Sevene saygım var.) 😅😅
Wow göğüsten anlayan birisi bence c cup dik ve bitişik olmalı yummm😋😋
Güzel gacı çok da güzel giden bir evliliği var
Çok giderli yaa
bu karı mı çok tipsiz zevkin 00
Yok artık
Çok güzel
Bayılıyorum yaa koltuk altı neden çok pürüzsüz