Çok özeniyorum elleri sürekli ojeli gezen kadınlara ya. Nasıl üşenmiyorsunuz onları sürmeye? 😄

Yani oje sürsem bile 2 gün ojeli durabiliyorum sadece. Daha sonra mutlaka yavaş yavaş çıkmaya başlıyor ben de çıkmış oje görüntüsünü sevmediğim için siliyorum ojelerimi. Keşke hiç çıkmayan ojeler olsa.🎉
Zeynep Özkaya mesela sürekli ojeli geziyor parası olan protez tırnak yaptırıyor bence sürekli oje ile gezmek sağlıklı değil tırnaklar sarıyor olmuyor ve insan bir mühdet sonra sıkılıyor.
Merhaba😇Bakımlı olmak her zaman güzeldir kadını çekici kılar. Ben üç güne bir ojelerimi değiştirmeye özen gösteririm. Ojesiz ya da bozuk ojeli durmayı sevmem.#tutku
Cevap
23Cevap
Hayır, sürmeyi beceremem zaten :))
Protez tırnak diye bi şey var artik 1 ay dayaniyor duymadin mi
Duyuyorum tabii
Hiç sürmem. Uğraşamam. Ayrıca yakışmaz, emekçi parmaklarım var benim, böyle alımlı manken parmaklarından değil.
Hayır değildir gece ojeli uyuyan kadınların tırnakları hava almıyor ve sarariyor ve tırnakları sağlıksız oluyor ben sadece özel günlerde surerim
Hayır her zaman değil sadece özel günlerde ya da canım istediği zaman onun haricinde parlatıcı sürerim
Uzun olduğu sürece ojelidir, kısaysa sürmem. Üşenmemenin alrın kuralı kaliteli, tek katta kapatan ve çabuk kuruyan oje kullanmak🙃
Değil. En son ne zaman sürdüm onu bile hatırlamıyorum. Hem üşeniyorum, hem de tırnaklarım ojeliyken yemek yapamıyorum.
Hayır sürekli süremiyorum. Ben de üşeniyorum. Ama şu anda ojem var. Kırmızı kırmızı
Oje sürmeyi severim üşenmem ama süreklide ojeli gezmem çünkü zararlı
Hayır değil 😂 durmuyorum zaten! Ama tırnak bakımı yaparım!
Evet sürekli ojeli, ojesiz kalınca çirkin hissediyorum
değil sevmem pençeleri boyanmış kedi gibi hissediyorum
hayır
ben sevmem ojeyi tam tersi
parlatıcı kullanırım sadece
İyi ki benim öyle bir derdim yok çokta üşengecim zaten🤣🤣
Oje çok sürerim ama ev temizliği vs derken maalesef çok kalıcı olmuyor 😂
Hayır dışarda ojeli yakalandım bir sefer kırk yıl onu konuştular geberesiceler 😂
Benim hep ojeli bi adetimin bittiği gün değildir abdest alıp sonra tekrar sürerim ojesiz çıkamam alıştım artık lisede beri böyleyim yıllar oldu :)
El ayak bakımına dikkat edin lütfen kirli tırnak insanı soğutuyor ya
Bende severim elleri ayakları bakımlı olan kadınları
Ojeli uzun tırnaklı hatun bana hep seksi gelmiştir 🙈🙈
Genelde evet hiç çıkarmam veya degistirirm yine sürerim hiç boş kalmaz ellerim
Namaz kılmıyor olsaydım oje sanatçısı olurdum her gün yeni bişeyler yapardım sanırım 😂
@Deniz_uysal_67 oje sert tabaka olduğu için su geçirmiyor bu da abdesti geçersiz kılıyor yani ben öyle biliyorum
Hep ojeli değil çünkü ojeli olmayan halini daha çok seviyorum , rengini çok beğendiğim bi oje henüz bulamadim
Dışarıya kendimi bildim bileli ojesiz çıkmam hatta arkadaşlarımda söyler beni hiç ojesiz görmediler
Bazen evde ve ya tatil zamanlarinda ojesiz bırakıp dinlendiriyorum. Ama dışarıda hep ojelidir
Ayy ben de bilmiyorum sanırım ellerini hiç işe sürmüyorlar benim iki bulaşıkta çıkıyor hemen
Tırnağın dinlenmesi hava alması için her zaman ojeli değil
Tırnaklarımı sadece diğer ojeyi sürmek için asetonla sildigimde görüyorum
Elleri boşverin ayaklarınıza sürün kızlar. Hadi yeni bir akım başlatıyorum, #OjesizAyakKalmasın
Ojesiz erkek mi olur yaah? Tabii ki her zaman ojeliyim. 🤣
Sürekli değil ama sürerim
Hep siyah oje sürerim
Her zaman hem elimde hem ayağımda oje olur.
İşte biriside bennn hiç üşenmem aksine bayılırımm
Oje sürmem ama tırnaklarıma bakım yapıyorum ✨
Ben de sürüyorum genelde
Yok arada dinlendiriyorum
Oje olduğunda güzel oluyor
Hayatımda hiç oje sürmedim😔
Maalesef hep ojeli olmuyor :(
Abdestten dolayı hayır
Kalıcı oje denen bir icat var
Oje sürmeye üşeniyorum.
Asla değildir 😂
Oje itici duruyor bence.
Bu tarz resim yapan yazıcılar var tırnak İçin
Hiç Kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum
Sürebilirsin kimseyi ilgilendirmez
Ojesiz dışarı çıkmıyorum :D
Evet siyah oje kullanıyorum sjsjjsjs.
Ojeyi çok seviyorum ama pek renk çeşidim yok.
Takma tırnak kullanıp hazır ojeli alıyorum.
Değil canım isterse sürüyorum
Ojeyle hiç ugrasamam yaaa
Çoğunlukla ojeli
tırnaklarım çirkin parmağıma oje yakışmıyor
Aynen hep ojeli gezerim.
Ojesiz asla çıkmam dışarı ahah
çoğu zaman ojeli ama şu sıralar ojesiz mesela 😀
Hayır ama bi ara sürekli ojeli geziyordum
Hayır 2 günde bir dinlendiririm aksi halde sararma olabiliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?