Yarışma Irak'ta düzenlenince, Kerkük'lü Darya kazanmış :) "Bazı insanların benim hakkında ne dedikleri umurumda değil. Boş yere kıskançlık yapmanın bir anlamı yok" demiş bi de. Kıskançları böyle alalım :D
Kadın olsam dünya da son 2 iki kişi kalsak gider mastürbasyon yaparım yine buna kanım ısınmaz. Evladım olsa karşıdan karşıya geçerken elini bırakırım.. Akrabası olsam görüşmem öyle bir değişik hiyakar tip :D :D
sadece yaşadığım şehirden 1 kişi çıkarsam yanında hiç bir şansı kalmaz bu kıskançlık işi değil yarışmada nelere bakıldığını bilmiyorum ama hiçmi hiç göze hitab eden bir tipi yok takımı ve saati çıkarırsa hiç kalmaz
Allah aşkına yani böyle bir şey olabilir mi bu adam Neresi yakışıklı ben yarın fotoğraflarına yakınlaştırdım baktım acaba hani görmediğim bir şey mi var diye ama çirkin bu adam
İyi ki kainat güzeli seçilmiş adam, herkes bir jüri kesildi. İnsanlar çok acımasız eleştiriler yapıyorlar. Aynı durum benim başıma gelse çok üzülürüm, hatta kendime olan özgüvenim düşer ama adam her şeye rağmen umursamıyor ne güzel... İnsan bir şekilde kendini savunmalı, ifade etmeli. Bulunduğu durumu kıskançlık olarak nitelendirebilir "evet haklısınız" diyemez bir şekilde içini rahat ettirmeli.
İnsanların görünüşü ile dalga geçmek tarzım değil ama kainat güzeli olarak seçilmek de ne bilim khgdshj kime göre neye göre? Sokakta görsem bakmam ilgimi çekmez bile ki kainat güzeldir hani 🤷🏻♀️ olmamış aga be sorry yani