Böyle iyisin knka istemiyorsa bıraksın onun için ameliyat olmaya değmez. Hem sen çok avantajlısın sallanmiyor etmiyor sarkma derdide yok. Rahatsın yani bence değiştir sevgilini benim sevgilim olsa bunu hiç sorun etmezdim.
Sevdiğinden takılıyordur he beğenmiyorsa bıraksın o zaman ayrıca erkekler küçük göğüs sevmez diye bir şey yok ameliyat sakın olma aşırı kötü duruyor balon gibi tüm çekiciliği kayboluyor
Hayda gayet guzeler bende aksine kucuklerden hoslanirim Ve ileride zaten buyuyecek buseferde sarawak cirkin olacak sevgilin onuda beyenmeyecek Ve oda mimi bulmusda kiilsizinimi ariyor 😠
Sevgilini ameliyata gönder fiziksel konularla dalga gecilmemesi gerektiğini öğretecek bı çip taksinlar kafasına Üç gün sonra kendisi bi hasta olur kortizon alır dötü kocaman olur aklı başına gelir
Küçükler adamdır. Küçük yaşta büyük olursa 40 yaşına geldiğinde yürüyen göğüs olursun. İğrenç. Tabiki ileri görüşlü adamm olduğumuz için küçükleri savunacaz
@Aadddldlldlf fazla göğüs iğrenç ya. Bi ara göğüs kası yapmıştım merdivenden inerken sallanmasini hissediyorsun, iğrenç ya. Bence küçük hoş duruyor ve hem konfor açısından daha avantajlı.
boş ver sevgilini fiziğin yinede güzel hersey göğüs değildir. Seni sevecek olan kisi olduğu gibi sevmeli..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doğal halinizle oynamayın göğüslerin zamanla büyümesi daha sağlıklıdır bakınız çoğu yaşlı kadına memekler aşırı aşa sarkmış haldedir çok kafaya taktiysaniz doktora gidin eğer doktorda sağlıklı bi operasyon tavsiye ederse uygulayin