Uzun boylu kadınlara hep manken gibi diyoruz, daha çok dikkat çekiyorlar ve hep daha güzeller. Hem kısa olup hem de güzel olmak imkansız mı?

Hola! 💕
Elbette ki imkansız değildir. Hatta çok fazla uzun kadın zaten uzaktan bakılınca pek güzel görünmüyorlar. Aksine itici oluyor. Tabi bu durum göreceli kavramdır. Ama hem kısa hem güzel olan çok fazla insan var. Dışarı da bakıldığında bu tür hem kısa boylu hem de güzel görebilirsiniz. Yani her kadın güzeldir. Boy uzun ve kısalığı farketmez bunun. 💜
Bu fikri ortaya atan muhtemel instada gördüğü insanlara göre konuşuyor ki fenomenlerin hepsi uzun gösterme uygulaması kullanıyor. Reelde ise boy kısaldıkça yüz güzelleşiyor (genel) boyla güzelliğin alakası yok yani
Minnoşlar yan yana gelince biraz sönük kalıyorlar..

Cevap
14Cevap
1.77 boyundayım bence bu güzellik pek iyi değil bu kadar uzun olmak.
yüze bağlı ben neredeyse 180im ama yüzü güzel olan 160 bi kız benden daha çok dikkat çeker herhalde. fazla güzel değilim.
Kısayız zayıfız ama çirkin de değiliz. Tabi güzellik görecelidir. Dikkat çekici olmak da istemezdim zaten. Böyle iyiyiz biz. 😀😀
Kısa ve güzel o kadar çok kadın varki bazen herşeyi o kadar güzel bir boyu yok dediklerim çok oluyor.
1.69 boyundayım diğerlerine göre uzunum amaaaa evet güzelim jsksjsknam
Hmm yok bee. Bence boyla o kadar alakalı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca güzellik görecelidir...
Uzun boylu kızlar candır. Hele birde böyle zayıf yapılı, fit olucak, ince belli of.
Boy ve güzelliğin alakası ne ki? Kısa olup güzel olan birçok kız gördüm.
Olunur. Hem ben de kısayım napalım beğenen böyle beğensin.
Güzel kadın kısa olunca güzel olmuyo yani kaale bile alamıyosun
yo hayır
kısa kızlarda sevimli ve güzel
misal ben :)
Ne saçma bir soru hem kısa hem güzel olmak neden imkansız? 165 im ne çok uzunum ne çok kısayım benlik sorun yok ama o güzellik algınızı yıkın
Yo. Ariana Grande 1.53 boyunda
Shakira da 1.50 boyunda
Hiç alakası bile yok. Küçük göğüslü değilseniz sorun yok.
Bence alakAsi yok ben 1.60.65 boy arasindayim boyum kisa ortalarda gayette guzel uzun olmak tercihim bile degil 😂😂😂
yav sen onlara bakma onlar konu mankeni.. kisa olupta ne kadar guzel ne kadar Seksi kadinlar var haberin var mı .. kisalar daha mutlu daha tatli
Aksine kısa boylu olanlar daha güzel ama boyum uzun olsun isterdim
Hayır, mankenler kıyafet taşıdığı için uzun oluyor olay bu.
Benim boyum 1.70 ama maalesef kısa kızları daha tatlı buluyorum 😂
Saba tümer, salma hayek, jennifer lopez bunlar hep kısa
kim uydurdu gene bunu şimdi 😒
Biraz öyle. Kısa kadına giydiği hersey yakışmıyor
Ne alakası var boyla guzelligin?
Tabi ki de imkansız değil
imkansız değil ama kilosuz olmalı
Bu soruyu silmek lazım ya.
Saçma sapan algı yaratma saçma sapan sorularınla.
Uzun olup çirkin olanlar da var
Kısa olup güzel olanı var.
Uzun kızlar güzel değildir.
Kısa boylu çok güzel gördüm
Mümkün
Orta boy daha güzel
değil
Yani imkansız
Minyon tip güzeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?