Güncellemeler
+1 yıl
Çevrendeki erkeklere sormama gerek yok, araştırmalar bunu ortaya koyuyor. Normalde senin gibi saygı seviyesi düşük biriyle tartışmam ama belki birşeyler katarım ümidiyle sürdürüyorum. Çevrende herhangi cinsel yönelimi olan birine sapık diyebilmen için diğer insanları rahatsız edecek eylemde bulunmaları gerekir. Sen beni tanımadan etmeden sapık diye yargılarsan ben de dersini veririm sana. Tacizci dediğin kişilerle ayak fetişisti olan insanları aynı kefeye koyamazsın sen.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
ayaklarımı beğeniyorum evet ama birisi karşı cinsimden bu sevdiğim bile olsa ayakların çok güzel dese irrite olurum o an
Yani beğeniyorsun ama ilgilenilmesinden rahatsız mı oluyorsun?
evet
Anladım sağlık olsun
Inanılmaz beğeniyorum ve bu yönde çok iltifat aldım
Kaç numaralar peki? ☺️
Kesinlikle
Neyini beğeniyorsun mesela?
Mantarlı olmasını hdhxhdhhxhd
Bence de çünkü kendi fotoğrafını bile tam koyamayacak kadar çirkinsin :/
Evet çünkü kendi fotoğrafımı koyduğumu zannettiğin kadar canım B-)
Git biraz büyü ya gelip buraya sorumu kirletecek kadar işsiz ve tiksinçsin…
Ayak fetişi olan biri : sen tiksinç &kirlisin. Sizin gibi sapık insanların kökü korusun inshAallah.
İşte bu kadar beyinsizsin, ayak fetişi sana göre tiksinç olabilir ama çevrendeki erkeklerin %80 i bu fetişe sahip (açık veya gizli olarak) ve sen insanların yönelimlerine saygı duyamayacak kadar aciz ve cahilsin… Ettiğin beddua da sana döner bunu kendi inancın söylüyor hadi ikile şimdi 🙏🏻
Hayırdır çevremdeki erkeklere mi sordun , istatistik bölümü okuduysan ona göre tartışalım he? Sizinki bir tür sapıklık , ne zannediyon sen kendini bipolar bozukluğu olan biri mi kara cahil? Tacizcilere de saygı duyayım öyle mi? Bana burada din ve saygı dersi vereceğine git Ahlak ve namus dersi al sen önce. Saygı neye ve verilmesi gerektiğini öğren. Çok tanıdım be senin gibilerini !
İstatistikler bunu ortaya koyuyor zaten, bölümünü okumama veya çevreni tanımama gerek yok. Sapıklık diyebilmen için diğer insanları rahatsız eden bir eyleme dönüşmesi gerekir. Kaldı ki bu durumdan hoşnut pek çok kadın da varken buna sapıklık değil de cinsel hayatı renklendiren bir fantezi olarak bakmak daha doğru değil mi? Neden başkalarının zevkleri ya da yönelimleri bu kadar zorunuza gidiyor? Ben de senin gibi çok insanla karşılaştım ama saygısızlık etmedim. Sen beni hiçbir şekilde tanımıyorken yönelimlerim veya zevklerimi saptırıp saygısızca saldırırsan sana dersini vermekten asla vazgeçmem.
Ders mi verdin şimdi sayın beyfendi?
Anlayana ders niteliğinde ama okumayacak kadar üşengeçsin anlaşılan… Lütfen insanlara saygı duymayı öğren küçük düşersin hayatta böyle yaparak…
Peki şu an ciddi bir soru sorucagim ama , alay falan etmiyorum merakımdan yani. Diğer erkekler kalça ve göğüse durmadan bakarlar ve önemserler (bunu bilmeyen yoktur ) . Peki siz de aynı şey ama ayak mi oluyor söz konusu. Ben size saygı duydum baştan beri bu arada saygısız falan demişsiniz ama , artık o kadar insan tanıdım ki her şeyden etkileniyor erkekler. Bıktım anlicagin.
Ayak fetişi sadece ayaktan hoşlanan demek değil bence, mesela ben kalça ve göğüs gibi uzuvlara ek olarak ayaklardan da hoşlanan bir erkeğim. Ama sınırlarını bildikleri sürece hepsine de saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum, içlerinden gelen bir şey sonuçta. Saygı duydum diyorsun ama az önce böyle insanların hepsini potansiyel tacizci ilan ettin resmen, yanlış bir genelleme yaptın yani. Herşeyden etkilenenler de var evet ama tahammül etmemek senin elinde.