Güzellik & Bakım Elleri çocuk eli gibi küçük tırnakları kısa kızlar çok mu itici? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kız zayıf 47 kilo sarışın çok güzel ama tırnakları kısacık elleri çocuk eli gibi😀eli aynı buna benziyo ama daha zayıf. parmakları aynı kalınlıkta ince değil Elleri çocuk eli gibi küçük tırnakları kısa kızlar çok mu itici? Cevapla Çocuk Soruları Güzellik Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 667 cevap paylaştı. Yoo ne güzel işte bakımlı tatlı birisi zaten uzun tırnak bana itici geliyor 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Benimde tırnaklarım kısa 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Minyon 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama bazıları minyon olsa da tırnakları doğuştan ince uzun olur aynı şekilde parmakları da Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Olsun seninkiler iyi Yorumla Soran +1 yıl Umarım öyledir Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl İyi iyi Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Dediğin gibiyse çekici 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Uzun daha çekici değil mi Yorumla niger +1 yıl Zayıf ve minyon her zaman 20 adım önde bence Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle olup parmakları tırnakları ince uzunlar da var Yorumla niger +1 yıl Resimdeki eller sana mı ait Yorumla Soran +1 yıl Yok ama çok benziyo benim elime Yorumla niger +1 yıl Anladım. Kendinle barışık değil misin Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 673 cevap paylaştı. El fetişi değilse problem olmaz. 1 0 Yorumla
eaglekadir1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Ona göre kısa erkek dolu hiçbir şey olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yoo ne güzel işte bakımlı tatlı birisi zaten uzun tırnak bana itici geliyor
Benimde tırnaklarım kısa
Minyon
Ama bazıları minyon olsa da tırnakları doğuştan ince uzun olur aynı şekilde parmakları da
Olsun seninkiler iyi
Umarım öyledir
İyi iyi
Dediğin gibiyse çekici
Uzun daha çekici değil mi
Zayıf ve minyon her zaman 20 adım önde bence
Evet öyle olup parmakları tırnakları ince uzunlar da var
Resimdeki eller sana mı ait
Yok ama çok benziyo benim elime
Anladım. Kendinle barışık değil misin
El fetişi değilse problem olmaz.
Ona göre kısa erkek dolu hiçbir şey olmaz