Dıkkat edıyorum sürekli abi boyun kaç? Nasıl uzarız? Daha uzarmıyız? Gıbı sorular gelıyor.. derdınız nedır oğlum sızın? Mankenlık yapmyacaksanız ön podyuma cıkmayacaksanız basket ya da voleyle ılgılı bır hedefınız yoksa hanı ılerde mesleki karıyer anlamında paraya dokucek bır hedef degılse bu kadar uzun olma ıstegı neden? Yahu kendınızle barışık olun bırısı der burnumu yaptırıcam dıgerı der keske uzun olsam? Zorunuz nedır? Şu ölümlü dünyayı kendınıze zehır etmeyın zamanınıza vaktınıze yazık yemın edıyorum safi boş işler.. Not : boyum 1.89 kısa bır dönem modellık yaptım başka bır halta artısını gormedım üstüne spor da vücut gelıstırmede ezıyet çünkü vücut zor doluyor..
Bunu çevre baskılıyor. Kusurlara odaklanıp eksik hissettiriyorlar. Ve insanda sonuç olarak belki bunu giderirsem kabul görürüm algısı oluşuyor. Sende yok mu eksik hissettirilen bir konu. İlla sanada yapılmıştır herhangi bir konuda bunu.
Bulmalarımı gerek? Zorunlu bır şart kural kaıde fılan mı? Hahahaha ılgınc ama sorunu cevaplarsam gereksız uzun fılan dıyenler oldu herhalde :/ umarım rahatlamıssındır
Yok kural yok ama hep bir konuda toplum baskısı yemişizdir türkiye şartlarinda tabiki. Birinin ben hiç kusurluymuşum gibi hissetmedim demesi garip geldi. Her insan elbet kendine gore özel ve güzeldir ama işte diger insanlar faktörü araya girmese daha iyi olabilirdik.
Senki aklıyla olgunluğu ıle durusu ve tarzıyla onlarca yüzlerce gereksız soruyu düz mantık ve basıt cevaplarla bertaraf etmıs ms26 ? Sen yıkılıcaksın? Yo yo yoooo hayır bunu kabul etmem ımkansız cıks
Hastayım uzanıyorum bak benı üzme :) benım yerıme bugün savaş alanında sen varsın.. yapıştır geç cevapları canını sıkan olursa kufur et kaç gel buraya tuhhhh de tükür fırla hemen
Ya Allah’ını seversen sankı burası dışında sosyal medya kullanıyorum :) ınstagram yok Facebook twıtter yokkı bende ayrıca Stalk nedır dıye sorsam abes olur mu?