Güzellik & Bakım Boyum 1.58, çok mu kısayım sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Milyonlar sevilmez miii Güncellemeler+1 yıl O zaman 145 150ler ne Güncellemeler+1 yıl Günccc Boyum 1.58, çok mu kısayım sizce? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
scarface0069 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 371 cevap paylaştı. Gayet iyi bence..Eğer kilo fazla yok ise, mesela kilon 48-50 gibi ve vücut hatların belirgin ise ( bel ince, göğüsler dolgun) süper bi fiziğin var demektir.. 0 0 Yorumla
Semih4500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kısa ama sorun değil! Minyonlar daha güzel bence 😊 bende pek uzun değilim 1,75m 😶 0 0 Yorumla
yakışıksızbiradam Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Yok gayet iyisin kısa boylu kızlar her zaman sevimlidir 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yo bence oldukça normıl 0 0 Yorumla
Bahtsızbedevii89 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl 160 olarak konusuyorum😂 tabıkı sevilir hemde sonuna kadar 😂😂 0 0 Yorumla
anemonçiçegi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl sevilir bende minyonum. çok kısa sayılmazsın 3 0 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl benden binlercesi seviliyor kafana takma 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl hayır gayet iyi minyonlara bayılırım cok iyi bence 0 0 Yorumla
mein-schönesland Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Bende çok uzunum kadın için normal senin 0 0 Yorumla
okanyildiz41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl Minyon neden sevilmesin ya minyon candır 😉 0 0 Yorumla
Gengyoo Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Sahip oldugun boy kisa boy araligina giriyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam kısaym ben Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevilir 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı. Değilsiniz. 0 0 Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl hiç mi sevilmedin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yo tam tersi beğeniyolarr😂 Yorumla axish2s +1 yıl ee sorun ne 😅 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hıhı 0 0 Yorumla
Harunsağlamm Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Hayaller loading 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eskidende demiş olabilirim. İlkokul hocamın adıda harun sağlam dğ 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fizik önemli 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Fizikim taş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle mi diyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Yes nasılımda geçen paylaşmğştım üstümde beyaz altımda kot vardı hatırlarmısn bilmem 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorum attım mı? .))Yazar mısın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sanırımm attın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim yazar mısın.) Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sevilir. 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı. Neden sevilmesin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Gayet iyi bence..
Eğer kilo fazla yok ise, mesela kilon 48-50 gibi ve vücut hatların belirgin ise ( bel ince, göğüsler dolgun) süper bi fiziğin var demektir..
Kısa ama sorun değil! Minyonlar daha güzel bence 😊 bende pek uzun değilim 1,75m 😶
Çok kısa sayılmazsın. Çok kelimesini at sadece kısa.
Yok gayet iyisin kısa boylu kızlar her zaman sevimlidir
Yo bence oldukça normıl
160 olarak konusuyorum😂 tabıkı sevilir hemde sonuna kadar 😂😂
sevilir bende minyonum. çok kısa sayılmazsın
benden binlercesi seviliyor kafana takma
hayır gayet iyi minyonlara bayılırım cok iyi bence
hayir normal 170ler dev gibiler
Bende çok uzunum kadın için normal senin
Olsa bende severim milyonumu 😬😂😂
Sevilir
Yüzün güzel mi
Kilo kaç?
İdare eder. Daha kısalar var
Minyonlar 937472914828 adım öndedir
Değil zaten ortalama boy 160 kızlarda
Minyon neden sevilmesin ya minyon candır 😉
Güzelse baya sevilir de skilir de
Sevilmez mi... Aaaaaa
Zaten bence kız dedigin minyon olur
minyon kiz daya tatlı
tam tersi minyonlar daha çok sevilir..
Asıl minyonlar sevilir ya ❤❤
Biraz ben daha küçüğüm ❤️
Sahip oldugun boy kisa boy araligina giriyor.
Tamam kısaym ben
sevilmez
Hastayım bayi kısa olanlara🤭🤭
Kısa ama minyonlar tatlidir bence 😃
Seviyorum 🙂👍
Sevilir
Yoo kilo kaç ki?
Evet
Evet kısa
Kısa değilsin
Bal bal 😀
Sen minyon değilsin. Ki..
Değilsiniz.
Ben çok severım
Değilsin
Normal
Kısasın
Değilsin
hiç mi sevilmedin
Yo tam tersi beğeniyolarr😂
ee sorun ne 😅
Seçilmez kısasın hem de çoook.
sevdiğin yokmu
Topklu gıy arşa cık
çok tatlısın dertleşmek ıstermısın
Minyon candır
çok değil
Hıhı
Hayaller loading
Eskidende demiş olabilirim. İlkokul hocamın adıda harun sağlam dğ 😂😂
Fizik önemli
Fizikim taş
Öyle mi diyorsun?
Yes nasılımda geçen paylaşmğştım üstümde beyaz altımda kot vardı hatırlarmısn bilmem 😂
Yorum attım mı? .))
Yazar mısın 😂
Sanırımm attın
Merak ettim yazar mısın.)
Bence güzel boy
Sevilir.
Neden sevilmesin
Kısasın
Evet
Süper
Minyonlar sevilir