Makyajda yeni trend olan renkli eyeliner olayını nasıl buluyorsunuz? Siz de kullanır mısınız renkli eyeliner? Sizce güzel mi?Renkli eyelinerleri nasıl buluyorsunuz, kullanır mısınız?#EdamedaBeauty 💛💜🧡💚💙
Popüler makyaj trendi renkli eyeliner'ları nasıl buluyorsunuz?
Ben eyeliner yerine kalem kullandığım için birçok renk ile uygulama yapabiliyorum. Kahverengi ve yeşil denedim, sürekli kullanıyorum. Genellikle özel günlerde beyaz kullanırım daha çekici yapıyor gözleri. Gece makyajı olarakta en üst düzeyde renkli kalemler kullanılması. :) Ayrıca yılbaşı için kırmızı renk kullanılabilir daha muhteşem bir renk katıyor. <3
Bazı insanlar, klasikliklerden sıkılıp yeni tarz ararlar. Sonuç hem felaketler doğurabilir, hemde çok tarz durabilir.
Moda konusunda hiçbir şey kesin değildir, ama çoğu kişinin ve benim görüşüm siyah eyeliner kızlara daha fazla yakışıyor. Renkli kullanılacaksada çok abartı olmamalı, yoksa Bülent Ersoy`a dönebilirsiniz :)
Merhabalar ben bir ayak fetşstiyim/kölesiyum sadece kızlara kirlenmiş çorp ve ayykabılarınız varsa satın almak isterim ilgilenenler yazabilirmi isteyeme reel kölede olurum onun da istekleri varsa karşılıklı olarak isteklerimizi giderebiliriz
Yalnızca eyeliner olursa pek hoş olduğunu söyleyemem fakat güzel bir makyajla desteklenirse mükemmel oluyor. Mor rengi çok hoşuma gidiyor, ama gündelik hayatta çok tercih edileceğini sanmıyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sanırım bana göre değil ben düz siyah sevenlerdenim. Her zaman sade tercihlerim olmuştur hayatta. Renkli eyeliner tercih edebileceğimi düşünmüyorum.