Kadınlar dikkat! Bir erkeğin ilgisini çekmek istiyorsanız kirpiklerinizi titretip, saçlarınızı savurmakla zaman kaybetmeyin... Demek en çok ilgi duyulan alan bu!LipstickKadın kırmızı ruj sürmüşse erkek gözlerini dudağa ortalama 7.3 saniye odaklıyor. Rujun rengi pembeyse bu süre 6.7 saniyeye düşüyor. Ruj sürülmemişse, erkek 2.2 saniyede dudaklara bakmaktan yoruluyor. Bu durumda erkek ortalama 2.97 saniye gözlere, 2.77 saniye de buruna odaklanıyor. <3 💕LipsAraştırma erkeklerin tercihinin dolgun dudaklar olduğunu da gösteriyor. Ancak ince dudaklara ruj sürüldüğünde bu dudak tipine olan ilgi yüzde 40 artıyormuş. Kırmızı rujun çok dikkat çektiği kesin. Siz sever misiniz? Xoxo! <3La La!#GüzellikBakım 💕 #GirlBoss <3
Bir araştırmaya göre, kadın vücudunun en çekici yeri dudaklarıdır! Hele bir de kırmızı ruj sürülmüşse. Kırmızı ruj sever misiniz?
Kırmızı ruj sevmiyorum ve kendime yakıştırmıyorum. Fazla bağıran hiç bir şeyi sevmem zaten ama kırmızı ruj ekstra sevmiyorum kendimi ceylan yemiş dişi aslan gibi hissediyorum 🦁😂
bugün kırmızı ruj sürmüştüm tamda 😀 uzun süredir sürmüyordum ve aklıma şu geldi bir gün seneler önce birisi bana demişti ki; -bir kadına kırmızı ruj bu kadar mı yakışır Yarabbim.. maşaAllah nesin böyle sen.. üstelik benim dudaklarım küçüktür 😀😀
Dudakların çekiciliğine bir diyeceğim yok ama kırmızı ruj, nedense bana aşırı şekilde itici geliyor. Hani sevgilim olsa, buluşmaya öyle gelse öpeceğim varsa da öpmem o derece.. 😒😒
Demekki araştıranlar ya gözü kör ya da nefsi körelmiş ya da başka bişey var bir manavdan bahsediyoz bütün meyveler nekdar çekici ve güzel duruyor kadıın vücudu bu gibi😁🧐😉😎🤓🤔🤫🤐
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Bir araştırmaya göre, kadın vücudunun en çekici yeri dudaklarıdır! Hele bir de kırmızı ruj sürülmüşse. Kırmızı ruj sever misiniz?