Güzellik & Bakım Gizem Kuşku aşırı güzel değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 17 yaşında, tiktok-insta fenomeni. Angelina Jolie'ye benzemesiyle meşhur. Güncellemeler+1 yıl güncel Güncellemeler+1 yıl 💜 Gizem Kuşku aşırı güzel değil mi? Cevapla TikTok Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
snow_flakes Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Değil Angelina Jolie'ye benzemiyor 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de pek benzetmiyorum açıkçası, çok fazla benzeten var. Yorumla snow_flakes +1 yıl Anladım 😊 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Botoks, dudak oldusu ve s. ve s. 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Dolgusu, estetiği vs yok Yorumla Nükleerteori +1 yıl Kendisi mi diyor? Kadınsın nasıl anlamıyorsun bu dudakların dolgu olmadığını? Yorumla Soran +1 yıl Kız 13-14 yaşından beri fenomen zaten, o zamanlardan beri böyle. Küçüklük fotoğraflarında da gayet dolgun dudakları var. Ayrıca ufak tefek makyaj hileleri ile dudaklar olduğundan daha dolgun gösterilebiliyor. Yorumla Nükleerteori +1 yıl Estetik için reşit mi olması lazım? Kimleri neler neler yapıyorlar. Bunda da 100% eminim estetik olduğuna Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. güzel kız 1 0 Yorumla
Gil-Galad Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı. Değil 2 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı. Güzelmiş 1 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. Güzel kızmış 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Değil Angelina Jolie'ye benzemiyor
Ben de pek benzetmiyorum açıkçası, çok fazla benzeten var.
Anladım 😊
Botoks, dudak oldusu ve s. ve s.
Dolgusu, estetiği vs yok
Kendisi mi diyor? Kadınsın nasıl anlamıyorsun bu dudakların dolgu olmadığını?
Kız 13-14 yaşından beri fenomen zaten, o zamanlardan beri böyle. Küçüklük fotoğraflarında da gayet dolgun dudakları var. Ayrıca ufak tefek makyaj hileleri ile dudaklar olduğundan daha dolgun gösterilebiliyor.
Estetik için reşit mi olması lazım? Kimleri neler neler yapıyorlar. Bunda da 100% eminim estetik olduğuna
Değil
Doğal güzel maşallah 10/10
Değil güzel
güzel
güzel kız
Değil
Güzelmiş
Güzel kızmış