"Bakım kadın işidir" bu söze katılıyor musunuz? sorusunun cevabınjı ben asla katılmıyorum. Sebebi ise erkeklerde zaten kendilerini bakmalı bakımsız erkek olmamalı kadın nasıl kendine bakıyorsa ve daha mutluysa bu durumdan erkeklerde aynı şekilde. Siz?Gigi Makeup🎉💕 xoxo!💃💕
Merhabalaaar🌸 Hayir ben bu söze katılmıyorum kendisini seven özen gösteren her insan bakım yapmalidir Hayatı çiçeklendirmenin en keyifli yollarından biridir insanın kendine bakması…🌼🌼 Güzel giyinmiş, temiz, dinç gözüken biri, birçok kişinin ilgisini çeker, insanların üzerinde daha pozitif bir izlenim bırakır. Çünkü bakımlı olmak, insanın hayata karşı hissettiği motivasyonun ve yaşam enerjisinin doğal bir sonucudur. Ve hepimiz içten içe zaten biliriz; kendini seven bir insan, kendi bedenine karşı da ilgisiz olamaz.😘 Sevgiyle kalman dileğiyle..🎀 #Nrsyh ⚜️
Bakım dediğin, kişisel temizlikten başlar. Gösterdiğin özen de ne kadar bakımlı olduğunu belirler. Erkek adam bakım yapmaz, algısı artık pek olmadığı için zaten erkekler de bakım yapıyor ama elbette yapmayanlar da var. Kadın, içgüdüsel olarak, beğenilmek için bakımda özen gösterir. Kadın da erkek de bakımlı olmalıdır.
Bakımlı olmak, makyaj yapmaktan, maske yapmaktan, oje sürmekten falan ibaret değil ki. Bakımın cinsiyet kavramı da olmamalı, bakımlı olmak her iki cinsiyet içinde geçerli olmalı. Temiz kokmak, vücut temizliğini yapmak, tırnak temizliğini yapmak, düzenli olarak diş fırçalamak gibi gibi uğraşlar asıl bakımdır.
Bakımlı olmanın cinsiyeti yok. Bakımlı olmak kendine bakmak, kendini sevmenin örneğidir. Biri baksın diye, birinin ilgisini çekeyim diye süslenmek zorunda değilsin. Kendin için bakımlı ol, mutlu olmak için bakımlı ol..
Asla. Bakım temiz gezmektir, kendine değer verip dikkat etmektir. Kötü kokmamak, pis olmamak, kıyafetlerini nevresimlerini düzenli değişmek bakımdır. Bunları hem kadın hem erkek yapmalıdır.
Cilt yapısı olarak farklı olduğumuzdan erkeklerin çoğu serum vs. kullanmaz ama ihtiyacı olan mesela akneye sahip erkekler gayette bakım yapar, yapmalıdır.
Bakım denilince akla makyaj, parfüm mu geliyor acaba?😒 Erkekte bakımlı olmalı, tüylerini almalı, tırnaklarını kesmeli, dişlerini fırçalamalı. Erker kardeşim kil maskesi yapar kendine ve masallah yüzü tertemiz. Ben nasıl kendime bakıp temiz, mis gibiysem karşımdaki de aynı olsun isterim. Kimsenin ter kokusunu çekmek zorunda değilim.
Bakimlilik tembel insanlarin olabileceği bir özellik değildir. Kadın kendini güzellestirebilmek için bir sürü zaman ayarırken , bircok erkek tembellik meziyetini örtebilmek için bakıma ne gerek fikrini savunmakta. Bakımli olmanin kadın ve erkek icin farki olmamali. Tembel ve tembel olmayan insanlarin farkidir..
Futbolda erkek işi o zaman kadınlarında oynamaması lazım bu mantığa göre, bakımlı olmak kendine ve karşındakine saygı duyan her insan bakımlı olmalı, madem öyle kıllı eli yüzü sütlaca dönmüş erkeklere burun kıvırmasın kendisi
Asla katılmıyorum bakım demek temiz olmak demektir temiz olmanın da cinsiyetle alakası yoktur erkekte bakımlı olmak zorunda kadın da öyle. Bakımsız bir insan toplum tarafından dışlanır ben öyle düşünüyorum açıkcası.
Tüm canlılar içinde güzel olan erkektir ve insan hariç ! Bu erkek bakımsız olsun anlamında değil ancak kadının bakımlı olması apayrı bir şey. Bakım Kadını çiçekler gibi yaparken erkeğe sadece biraz düzen getiriyor.🙂
Bakım ne kadın ne de erkek işidir bakım insan işidir. Bakımın kadını erkeği mi olur. İnsan kendine bakmalı, güzel görünmeli, temiz olmalı, güzel kokmalı
Bakımlı olmak bir cinsiyete değil, herkes için zorunluluktur zira kendisini bakmadığı için kendisine saygısı olmayan bir insanın başkalarından saygı beklemesi komik olur.
Her ikiside bakımlı olmalı. Mis gibi kokmak, teninde pürüzsüzlüğü hissetmek varken bakımsız, salaş olmak hiç güzel değil bana göre. İnsanın psikolojisini bile çok etkiliyor bakımlı olup olmamak.