Güzellik & Bakım Vücudunuzun en çekici yeri neresidir? Nammellesss Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 719 Yapay Zekaya Sor Bir tane seçim yapıyoruz ve ben oyumu kalçalarımdan yana kullanıyorum🍑 Güncellemeler+1 yıl Abi bu ego neden smcmdmd tamam benimde her yerim güzel flnda "ennn" diyorum eleyeceksiniz yani hepsi de olmuş jennifer lopez eöcmdmfmdm Vücudunuzun en çekici yeri neresidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Vücut orantım, bel, bacaklar. Göğüs. Ay bide kalça olsun hadi 6 0 Yorumla
bayansinirli06 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kalçalarımı beğeniyorum. Gören Kylie Jenner sanıyor 😒 13 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bılmem neremkı :D 19 8 Yorumla açılınavukatım +1 yıl Güzel mi sence onlar? Yorumla poyrazaci +1 yıl Sivri ve dimdik Yorumla Tommy___tommy +1 yıl acaba neren? 😂 Yorumla Tommy___tommy +1 yıl daha detayli aciklama ve gorsel destek istiyoruz boyle cok muallakta kalmis konu 😂😂😂 Yorumla Maykii35 +1 yıl İnsanmiyiz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 50 kişi beğensın atıcam :D Yorumla AdımGroot +1 yıl 90 D galiba hamile kalınca dizine iner artık. Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Seni yaşamak lazım dı 😂😂😂😂 Yorumla
Aryasyakalinca Takip Et Xper 4 Yaş: 94 , eic 100% +1 yıl Göğüs, dudak, kalça, bacak xhxnxhxk her yerimi seviyorum 8 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 402 cevap paylaştı. Anlatmak ne kadar doğru bilmiyorum. Bence yasayanin söylemesi daha doğru olur. Ama kalca dan çok övgü alıyorum. 1 0 Yorumla
Kültürlücahill Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl gözlerim sesim saçlarım.. düşmeyip hasta olmayan yok ne deyim :d 2 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bir tane mi ben omuzlardan yana kullanayım o zaman hakkımı 1 0 Yorumla
Canısıkılan1234 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Bende oyumu senin kalçalarına veriyorum gögğsleirnde iyidir ama 😂😂 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Vücudumun En Çekici Yeri Neresi Göğüsüm Yüzüm Karnım Baklavalı 1 0 Yorumla
Ecrin73 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Fiziki olarak çok beğenilen oldğum için heryerim diyip kaçıyorum (egolu bi insan asla değilim.) 4 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben bir bütün olarak kendimi çok seviyorum yaa öyle şurası diye sınırlandıramam😍 4 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Söyleyim mi? Emin misin peki 😅 Tarif olarak desem Uzun Kalkinca Sert Oluyor altında çift yumurta ne olabilir sence 🤭 2 0 Yorumla
OwlBaby Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Genelde göz ve dudak yapım sanırım, göz konusunda haklılar çekince bırakmıyor sjsj 3 0 Yorumla
MrNobodyy_ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl İnsan kendini övdüğü anda o çekicilik kayboluyor, bu sebeple heba etmeyeceğim kutsal hazinelerimi :d 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bel, ayaklar, göğüsler , kalça ve bacaklarım saçlarım ve gülüşüm 5 2 Yorumla AdımGroot +1 yıl Göğüsler ve kalça nasıl dolgun mu? Yorumla sex2121 +1 yıl Başka ne kaldı kı 😂 Yorumla
herluie Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Bilemiyorum da gözlerim ve belimle ilgili bir şeyler duyuyorum genelde. 1 0 Yorumla
bekleyeninim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Çillerimmiş. Manitam onlara vurulmuş. Bana çok yakışıyormuş. 😋😋 0 4 Yorumla umutsuzum64 +1 yıl alla alla Yorumla bekleyeninim +1 yıl @umutsuzum64 he ya sorma Yorumla umutsuzum64 +1 yıl çilli Yorumla bekleyeninim +1 yıl @umutsuzum64 buyrunuz Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Gözlerim (doğal sürmeli her ne kadar kimse inanmasa da öyleler) 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 526 cevap paylaştı. Buraya yazmasak daha iyi sanırım sonra nazar değiyor 😊😊😊 0 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Kahverengi gözlerim gözlerim o gözlerim benim gözlerim :))) 0 0 Yorumla
Grininelli1tonu Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl G*tum dicem olmayacakGoguslerim dicem o da olmayacakEn iyisi gobegim diyim. C-) gobegim 0 0 Yorumla
CelalciKebapBaba Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Gözlerimmiş öyle dediler. Halbuki bi numarası yok bence 0 0 Yorumla
Ersinlivaneli Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 71% +1 yıl Bütün kızlar muhteşemmiş yorumlara baktım da... maşallah diyorum... 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Trapezlerim iyidir severim kendilerini. Orayı seçiyorum... 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Bu konuda ebeme danıştım. Laf atıyorlar yapma diyor. 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dudaklarım çok beğenilir her halde en çekici yerim orası olmalı.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Göğüslerim ve belimde var olan kıvrımlar 23 1 Yorumla AdımGroot +1 yıl Göğüsler 85C ve bel 58-60 ise Vip kul olabilirsin. Yorumla
Su_perisi1 Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 344 cevap paylaştı. Her yönden şanslıyım. 3 0 Yorumla
kirmizilkiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnce belim ve dik göğüslerim diyorum 9 1 Yorumla emircan2001 +1 yıl kaç beden bu kadar dik olması küçük sanırım Yorumla
1selincik Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hepsi benim olduğu için her yerım ayrı bır cekıcılıgı vardır. Ben öyle dusnuyorum 5 1 Yorumla calpsize +1 yıl Bence senin göğüslerin Yorumla
gamzemis11 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Kesinlikle bacaklarım 8 2 Yorumla Az-Tr +1 yıl Bence yanlış Yorumla umutsuzum64 +1 yıl dm kapalı Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bence bacaklarım 8 0 Yorumla
kralinacatarim1 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl 1.87 boyunda kaslı bir adamım moruk her yerim çekici 1 0 Yorumla
güzz10 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Dudaklarım beyaz tenli ve güler yüzlü olmam çok dikkat çekiyor☺️ 4 0 Yorumla
Aydanbirkadin Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl kalca kismi ve beli tamamlayan kısım en begendigim yer. 4 1 Yorumla Ersinlivaneli +1 yıl Gizel tarif etmişsin merak ettim Yorumla
Dilek4134 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Ben her yerimi seviyorum 7 2 Yorumla 3baby5 +1 yıl Vvaaoovv Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Fiziğin tenin harika görünüyor zaten 😋😘 Yorumla
ᴀʟғʀᴇᴅᴏ_o Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bacaklarımı çekici buluyorum uzun ve ince 7 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saçlarım. Çoğu kadından daha güzel olabilir :) o sayılmazsa popişim 😅 0 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Benim omuzlarım görmek isteyen olursa haber versin 👍 0 0 Yorumla
kadahorunbağlari Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl trol hesap burdan milleti azdırıyor sonra da yazmıyor 1 4 Yorumla Nammellesss +1 yıl Değilim? Milleti tahrikte etmiyorum anlayışlı ve beğendiğim kişilere Instagram hesabımu da veriyorum. Totişin yanmasın lütfen ayrıca fotosu okmayanlara cvp vermem:) Yorumla kadahorunbağlari +1 yıl Vay vay hemen fhjdkhsdhj kimi nasıl kızdıracağımı biliyorum ama mmmmm totişim sadece sana yanar fotoğrafımı özel sebeplerden koyamıyorum :) Yorumla Nammellesss +1 yıl Koysan ne yazar eödkdkdksk Yorumla kadahorunbağlari +1 yıl düşersin kaldıramayız falan Yorumla
güzelcocukkk42 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kalçam demişsin kayısı emojisi koymuşsun tezatlık var burada 🤔 0 1 Yorumla Nammellesss +1 yıl Mdmdmdkdk Yorumla
pumpkindaily Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Nerden başlasam adeta sanat eseri gibiyim 5 2 Yorumla astralis +1 yıl Beraber bir sanat eseri ortaya çıkarabiliriz Yorumla Az-Tr +1 yıl @pumpkindaily diyon yanii) Yorumla
Düşbaz_-_ Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Saç gözeneklerim. Kalça emojisi için kar kus kullansan daha isabetli olurdu şimdi şeftali falan filan ne bilim 😆 0 0 Yorumla
sustainablenick Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Belki boy kalıp belki de gülüşümdür 1 0 Yorumla
anılls Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Buraya yazarsam linç yiyebilirim, o yüzden yazmıyorum. 0 1 Yorumla anılls +1 yıl Kalçalarını çekici bulanlara selam :) Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Göğüslerim 10 4 Yorumla Seksylife +1 yıl 🔥seksy Yorumla AdımGroot +1 yıl Instagramda herkes şahit oldu zaten. Yorumla umutsuzum64 +1 yıl göğüslerin kaç beden Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Salladın bence Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Her yerim😂 2 0 Yorumla
Bxvsndnsn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Değişir ya o gün hangisiyle ilgiliysem o dkfjsk 2 1 Yorumla umutsuzum64 +1 yıl Bu gün hangisi ile ilgileniyorsun Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl ımmgg@zimbateli34 neler var yaa 1 7 Yorumla zimbateli34 +1 yıl Burun deliklerim Yorumla bafiabi +1 yıl @zimbateli34 görsel vardısoruya girdim yok Yorumla zimbateli34 +1 yıl ekran görüntüsü alacaktın hacı abi Yorumla bafiabi +1 yıl @zimbateli34 bilmem ben öyle şeyler Yorumla zimbateli34 +1 yıl Öğrenmemek ayıp Yorumla bafiabi +1 yıl @zimbateli34 yaşlı başlı adamımaptesli aptesli Yorumla zimbateli34 +1 yıl yine alırsın aptest korkma Yorumla
Meta_han Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl ayak tırnagımdan saç telıme kadar hepsı ;) 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl benim de penisim en çekici yerim iri ve düzgün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Vücut orantım, bel, bacaklar. Göğüs. Ay bide kalça olsun hadi
Kalçalarımı beğeniyorum. Gören Kylie Jenner sanıyor 😒
bılmem neremkı :D
Güzel mi sence onlar?
Sivri ve dimdik
acaba neren? 😂
daha detayli aciklama ve gorsel destek istiyoruz boyle cok muallakta kalmis konu 😂😂😂
İnsanmiyiz?
50 kişi beğensın atıcam :D
90 D galiba hamile kalınca dizine iner artık.
Seni yaşamak lazım dı 😂😂😂😂
Göğüs, dudak, kalça, bacak xhxnxhxk her yerimi seviyorum
Anlatmak ne kadar doğru bilmiyorum. Bence yasayanin söylemesi daha doğru olur. Ama kalca dan çok övgü alıyorum.
gözlerim sesim saçlarım.. düşmeyip hasta olmayan yok ne deyim :d
Bir tane mi ben omuzlardan yana kullanayım o zaman hakkımı
Bende oyumu senin kalçalarına veriyorum
gögğsleirnde iyidir ama 😂😂
Vücudumun En Çekici Yeri Neresi Göğüsüm Yüzüm Karnım Baklavalı
Fiziki olarak çok beğenilen oldğum için heryerim diyip kaçıyorum (egolu bi insan asla değilim.)
Ben bir bütün olarak kendimi çok seviyorum yaa öyle şurası diye sınırlandıramam😍
Söyleyim mi? Emin misin peki 😅 Tarif olarak desem Uzun Kalkinca Sert Oluyor altında çift yumurta ne olabilir sence 🤭
Genelde göz ve dudak yapım sanırım, göz konusunda haklılar çekince bırakmıyor sjsj
İnsan kendini övdüğü anda o çekicilik kayboluyor, bu sebeple heba etmeyeceğim kutsal hazinelerimi :d
Bel, ayaklar, göğüsler , kalça ve bacaklarım saçlarım ve gülüşüm
Göğüsler ve kalça nasıl dolgun mu?
Başka ne kaldı kı 😂
Bilemiyorum da gözlerim ve belimle ilgili bir şeyler duyuyorum genelde.
Çillerimmiş. Manitam onlara vurulmuş. Bana çok yakışıyormuş. 😋😋
alla alla
@umutsuzum64 he ya sorma
çilli
@umutsuzum64 buyrunuz
Gözlerim (doğal sürmeli her ne kadar kimse inanmasa da öyleler)
Buraya yazmasak daha iyi sanırım sonra nazar değiyor 😊😊😊
Kahverengi gözlerim gözlerim o gözlerim benim gözlerim :)))
G*tum dicem olmayacak
Goguslerim dicem o da olmayacak
En iyisi gobegim diyim. C-) gobegim
Gözlerimmiş öyle dediler. Halbuki bi numarası yok bence
Bütün kızlar muhteşemmiş yorumlara baktım da... maşallah diyorum...
Trapezlerim iyidir severim kendilerini. Orayı seçiyorum...
Bu konuda ebeme danıştım. Laf atıyorlar yapma diyor. 🤣🤣🤣
Dudaklarım çok beğenilir her halde en çekici yerim orası olmalı..
Göğüslerim ve belimde var olan kıvrımlar
Göğüsler 85C ve bel 58-60 ise Vip kul olabilirsin.
Her yönden şanslıyım.
İnce belim ve dik göğüslerim diyorum
kaç beden bu kadar dik olması küçük sanırım
Hepsi benim olduğu için her yerım ayrı bır cekıcılıgı vardır. Ben öyle dusnuyorum
Bence senin göğüslerin
Kesinlikle bacaklarım
Bence yanlış
dm kapalı
Bence bacaklarım
1.87 boyunda kaslı bir adamım moruk her yerim çekici
Dudaklarım beyaz tenli ve güler yüzlü olmam çok dikkat çekiyor☺️
kalca kismi ve beli tamamlayan kısım en begendigim yer.
Gizel tarif etmişsin merak ettim
Ben her yerimi seviyorum
Vvaaoovv
Fiziğin tenin harika görünüyor zaten 😋😘
Bacaklarımı çekici buluyorum uzun ve ince
istekli reel görüşmek isteyen hatunlar beğenin ulasiyim
Saçlarım. Çoğu kadından daha güzel olabilir :) o sayılmazsa popişim 😅
Benim omuzlarım görmek isteyen olursa haber versin 👍
trol hesap burdan milleti azdırıyor sonra da yazmıyor
Değilim? Milleti tahrikte etmiyorum anlayışlı ve beğendiğim kişilere Instagram hesabımu da veriyorum. Totişin yanmasın lütfen ayrıca fotosu okmayanlara cvp vermem:)
Vay vay hemen fhjdkhsdhj kimi nasıl kızdıracağımı biliyorum ama mmmmm totişim sadece sana yanar fotoğrafımı özel sebeplerden koyamıyorum :)
Koysan ne yazar eödkdkdksk
düşersin kaldıramayız falan
Kalçam demişsin kayısı emojisi koymuşsun tezatlık var burada 🤔
Mdmdmdkdk
Nerden başlasam adeta sanat eseri gibiyim
Beraber bir sanat eseri ortaya çıkarabiliriz
@pumpkindaily diyon yanii)
Saç gözeneklerim.
Kalça emojisi için kar kus kullansan daha isabetli olurdu şimdi şeftali falan filan ne bilim 😆
Belki boy kalıp belki de gülüşümdür
Kesinlikle bütün vücudum
Buraya yazarsam linç yiyebilirim, o yüzden yazmıyorum.
Kalçalarını çekici bulanlara selam :)
Göğüslerim
🔥seksy
Instagramda herkes şahit oldu zaten.
göğüslerin kaç beden
Salladın bence
Her yerim😂
Değişir ya o gün hangisiyle ilgiliysem o dkfjsk
Bu gün hangisi ile ilgileniyorsun
kirpik uçlarım 😌😌😌
komple vucudum tek secenek 🤣
ımmgg
@zimbateli34 neler var yaa
Burun deliklerim
@zimbateli34 görsel vardı
soruya girdim yok
ekran görüntüsü alacaktın hacı abi
@zimbateli34 bilmem ben öyle şeyler
Öğrenmemek ayıp
@zimbateli34 yaşlı başlı adamım
aptesli aptesli
yine alırsın aptest korkma
ayak tırnagımdan saç telıme kadar hepsı ;)
Göğüs bölgem ve kollarım
çekici diyebileceğim bir yerim yok :)
benim de penisim en çekici yerim iri ve düzgün
Yüzüm
Yüzüm herhalde bilmiyorum 😂
Benimde kalçalarım 🍌
🤣