Güzellik & Bakım Göğüs ölçülerinizden memnun musunuz? Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Memnun değilseniz eğer kaç beden olmasını isterdiniz? Güncellemeler+1 yıl Göğüslerinizin bedeni kaç olsun isterdiniz? Güncellemeler+1 yıl İkizlerden memnun musunuz? Göğüs ölçülerinizden memnun musunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yeşilaynur Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Değilim daha büyük olmasını istiyorum daha seksi görünmek için 8 6 Yorumla madamekararlı +1 yıl Büyük göğüs sadece bela baş belası Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl @madamekararlı büyük mü seninde Yorumla Yeşilaynur +1 yıl Hayır ne alaka bence hoş bir görüntü oluyor Yorumla madamekararlı +1 yıl Basit bir gömlek örneği vereyim beli tam ama göğüslere gelince kapanmıyor veya düğmeler gerildiği için aralanıyor büyük beden alıyorsun yakışmıyor Yorumla madamekararlı +1 yıl Veya sütyen asla ama asla kendine uygun bulamıyorsun ya cupları tam oturmuyor küçük oluyor ya da cuplar oluyor ama arkadan beli ni sıkı tutmuyor Yorumla Yeşilaynur +1 yıl Büyük dediysem karpuz kadar demedim yani 90 beden falan olsun Yorumla
AysuCansın Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Memnunum ama ben küçük göğüslerim olsun isterdim biraz cıvatalar bir tık dolgun olmuş ☺️ 2 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Kadınların 75B ve 80B ölçüleri benim için biçilmiş kaftan 2 0 Yorumla
1selincik Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl 85 b bana yetıyor memlunum :D 6 2 Yorumla Baldur44 +1 yıl Baya iyiymiş Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😉👍 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Umarım evlendiğimde eşimin göğüsleri dolgun ve büyük olur evden çıkmam sanırım 0 0 Yorumla
aptalsaptalmevzular Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Çookkk memnunum :) 1 4 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Eminim çok guzellerdir 😉 Yorumla aptalsaptalmevzular +1 yıl Evet güzellerrrr Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Hassas mi en ufak temasa karşı o güzelim ikizler 😉 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Kaç beden tatlı ikizler Yorumla
Yokdahacivcivler Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Eskiden çok kafaya takardım şimdi memnunum 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ee memnun gibiyim 4 2 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Kaç beden Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Evet? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Değilim... piskolojik olarak çok kötü etki yapıyor 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evet :) 3 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😉👍 Yorumla
poncik_selinnn Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl 85a giyorum ama belim ağrıyor :// 2 5 Yorumla KsCiBagyan +1 yıl Saçmalama Yorumla poncik_selinnn +1 yıl @KsCiBagyan cidden ağriyor ama memnun diilim :( Yorumla KsCiBagyan +1 yıl Bişi sorcam gelsene Yorumla poncik_selinnn +1 yıl @KsCiBagyan efendm Yorumla poncik_selinnn +1 yıl @KsCiBagyan tam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Değilim daha büyük olmasını istiyorum daha seksi görünmek için
Büyük göğüs sadece bela baş belası
@madamekararlı büyük mü seninde
Hayır ne alaka bence hoş bir görüntü oluyor
Basit bir gömlek örneği vereyim beli tam ama göğüslere gelince kapanmıyor veya düğmeler gerildiği için aralanıyor büyük beden alıyorsun yakışmıyor
Veya sütyen asla ama asla kendine uygun bulamıyorsun ya cupları tam oturmuyor küçük oluyor ya da cuplar oluyor ama arkadan beli ni sıkı tutmuyor
Büyük dediysem karpuz kadar demedim yani 90 beden falan olsun
Memnunum ama ben küçük göğüslerim olsun isterdim biraz cıvatalar bir tık dolgun olmuş ☺️
Kadınların 75B ve 80B ölçüleri benim için biçilmiş kaftan
85 b bana yetıyor memlunum :D
Baya iyiymiş
😉👍
Gece gece ah..
GüNahımın sebebi olan bir #kadın yok mu? : D
Umarım evlendiğimde eşimin göğüsleri dolgun ve büyük olur evden çıkmam sanırım
Çookkk memnunum :)
Eminim çok guzellerdir 😉
Evet güzellerrrr
Hassas mi en ufak temasa karşı o güzelim ikizler 😉
Kaç beden tatlı ikizler