Tercih meselesi bu. Göreceli bir kavram ve herkesin zevki farklıdır bu konuda. Zayıf birisi bana pek kadınsı ve çekici gelmiyor. O yüzden zayıf kadınları pek beğenmiyorum. Bunun tam tersini savunan da bir sürü görüş vardır elbette. Dediğim gibi, herkesin bakış açısı farklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılYağlı yağlı kötü gelmiyor mu öyle
En İyi Cevaplar
En büyük sebebi nedir! Çıtı pıtı olan bir türk kızı aşırı Özgüvenlidir! Hicbir şeyi alttan almaz hatasını kabul etmez her zaman karşıdaki kişinin alttan almasını bekler ve işi bitince karşıdakini buruşturup atar! Hemen başka birini bulur! Sadık değillerdir! Tabi bu sözlerim meclisten dışarı ama turkiyede durum böyle...
10 Yorumla
Bu nasıl soru zayıf insanlar daha göze hoş gelir benim için benim sevgilim zaten zayıftır kişisel temizliğine olabildiğince özen gösterir. Fakat bir erkek kilolu bir bayan tercih etmişse çok uğraşır rahatsız olur. Çoğu kişi aklı yerindeyse fit bayan tercihi eder.
20 Yorumla
Amacın Kucaksa Eğer Abaza Bir Çok Hemcinsimin Kilona Bakmayacağından Eminim.
Önce Kendinizi Kucağa Al Diyecek Kadar Düşürmemeniz Lazım.
Kendinizi Kucağa Layık Görmeniz Nasıl Biri Olduğunuzu Gösterir.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKilolu iken beğenmediler bir ara baya güzel kilo almıştım var ya üzerime ne giysem hemen oturuyordu üstüme çünkü o kadar kiloluydum ki sonra zayıfladım şimdi zayıfım zayıfım diye de olmuyor yani kilolu iken olmuyor zayıfken de olmuyor bence erkekler ne istediğini bilmiyor
31 Yorumla
Soran+1 yılZevkler farklı işte
Tam terside yani aşırı zayıf erkekde beğenilmiyor aslında Yani yüzün gözün dolu olacak atıyorum üstüne bir kıyafet giydiğinde pelerin gibi savrulmayacak üstünde duracak aşırı zayıf olunca elbise askısı gibi oluyorsunuz ben o yüzden diyorum kilo takıntısı olanlara 3-5 kilo aldım diye veryansın etmeyin ideal kilonuzun 3-5 kilo üstünde olmanız aksine balık etli yapar sizi buda kötü durmaz En fazla 7-8 kilo fazlayı geçmeyin yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı sorunun tam tersini ben sormuştum yorumlar balık etli seven kadınlarla dolmuştu şimdi de maşallah zayıf kadın aşkı varmış herkeste 😂 Bence aşırı zayıf kadın hoş durmuyor o ne öyle kemikleri sayılıyor tahta gibi kimse bir kemik torbası ile sevişmek istemez elini atacaksın her yer kemik kemikleri sana batacak aman aman hdhdjnxjcjfj
32 Yorumla
Soran+1 yılSevmeyen çok valla
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılZayıf kız diye diye bekarlıktan öleceğim yaw! Hani nerede o zayıf çıtı pıtı kızlar? Lütfen banada göster merkeziniz neresi? Nerede bulurum?
010 Yorumla
Soran+1 yılGenelde genç kızlar öyle oluyor abi 😬
- +1 yıl
Gençlerden kilolu olanda çok ve olgun olup bilinçli zayıf tercih ediyorum zaten ;) şahsen atletik, eli, ayağı ve yüzü düzgün biri olarak tercihimi hakettiğimi düşünüyorum. Bana yaşlı olduğumu söylemeye çalışmıyorsan dikkate alma ;)
Soran+1 yılGenç kız mı istiyorsun şimdi
- +1 yıl
Kısmet işleri belli olmaz ama "olgun olup bilinçli zayıf tercih ediyorum zaten" bu cümlenin neresini anlamıyorsunuz?
Soran+1 yılOlgun olup derken kendinden bahsediyorsun sandım
- +1 yıl
:) yanlış anlama olmuş :) işin komik tarafı olgun istiyorum ama hep 13~15 yaş küçük hatunlar denk gelip kendileri ısrar edip sevgili oluyor. Böyle de şanssızlığım var.
Soran+1 yılŞanssızlık mı diyorsun buna gerçekten 😅13-15 yaş küçüğüne bile yaşlı diyen kodamanlar var
- +1 yıl
Olgun bir erkek olarak 25 yaşındaki kadınlara katlanamıyorum en olgun ve bilinçli olduğunu iddia eden bile kıskançlık duygusuna kapılınca sinir oluyorum. Sadakat konusunda telefonum, sosyal medya şifrelerim vs vs hep ortada açıktır. Kendime güvenim tam, acı yemem karın ağrım olmaz. Ne istediğimi bilirim ve gider alırım, akıllı bir erkek hatununa tam anlamıyla sahip olur. Hatunun aklına daha genç bir erkekle birlikte olma fikrini dahi getirtmez. Bu bağlamda boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun derken yaşlarda yakın olmalı. 20 lik kızlara vakit ayıracak kadar boş beleş biri değilim.
Soran+1 yılEn doğrusunu düşünüyorsun gizli saklım yok diyorsun
- +1 yıl
Aynen öyle çünkü her konuda kendime güvenim tam 😎 yanlış yapmam yanlış yapanı hayatımda tutmam yanlış yapacağına inandığım kişileri hiç hayatıma almam. Seçiçi olmak iyidir, baş ağrısı olmuyor.
Tam tersine
Acayip arzulatici buluyorum kadında zayif vücudu küçük memeyi sıfır baseni..
Bak soru bile sordum
Zayıf vücutlu kadınlar daha mi çekici ne?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyalan ya zayif kizlari begeniyorlar
ben orta halli kivrimliyim benide cok begeniyorlar ama zayif kizlar daha estetik duruyor bence ve her zayif fotodaki gibi degil maalesef ondan olabilir mi? slim thick dedikleri olay bu fotodaki gibi olsa gerek yani popo dolgun hafif gögüs var geriside ince30 Yorumla
+1 yılBiraz çocuksu oldukları için kadınsı değiller fazla
12 Yorumla
Soran+1 yılAma daha hoş değil mi kibar duruyorlar
Öyle bir şey yok. Seven erkek var sevmeyen erkek var. Ben çok severim mesela. Ama bu yüzden kilo almayı falan düşünmek çok saçma (eğer düşünen varsa) hem size aşık olacak adam zayıf mı şişman mı diye düşünmez.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılÇıtı pıtılık zayıflıkla alakalı değil ki fit ve fiziğin orantılı olur zayıflık dikkat çekici olur. Ama çirkinlik seviyesinde ki zayıflık dikkat çekmiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBalıketli seviliyor her zaman
- +1 yıl
Tercihler elbette farklı olur lakin balıketli kategorisi fazla kilolu oluyor. İdeal kilo da belli ölçülerde ki fizik her zaman daha çok dikkat çekiyor. Kadın fiziğinden anlamayan ve nefes alsın yeter gözüyle bakan erkeklerin geneli balıketli ve aşırı kilolu tercih ediyor. Bunun için hangi seviyede ki erkeklerin ne tür kadınları beğendiğini daha çok önemsemelisin.
+1 yılihtiyac degilsiniz ki? ne gerek var. bir ortama girdin düşün herkes selam veriyorsa sen ezan okur musun? yok. herkes ortalama ister. erkek de. bir de zekasi olmayan kizlar genelde zayif ciliz kalcasi bile olmuyor. hiç düşündün mu rus kadini neden daha cekici? rus kadini afedersin her yeri dagilmis boyle micik micik haldedir. ama kadinligi oturmustur. sevmesini, sevismesini sahip çıkmasını elinde olani bilir! bizden farki. dini takintisi yoktur. hayata bir kere geliyoruz diyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlayan var mı bunu
- +1 yıl
Ozet sen ortlamaya gore yaşamalısınız. kilo mesele değil ki!
- +1 yıl
bedeni kadin olup ruhsuz coook o bedende yasayan var ki!
- +1 yıl
Itiraf edeyim: ben Yasemin i kosuna degil karakterine bakarak sevmiyorum o beni sevmezse de
+1 yılgüçsüzsünüz ve bir süs k-peğinden farkınız yok :D
oda bir işey yaramıyor sizde.
böyle düşünüyor olabiliriz genel olarak.
onun dışında negatif bir özelliğinizi bilmiyorum05 Yorumla- +1 yıl
Bir erkeğin isteğine göre asla değişmem hiçbir kiz değişmez bunu kafaniza yazin
- +1 yıl
@simgee_yuuna bizim m-llarda maymun oluyorlar, bukalemun gibi şekilden şekle giriyorlar :D :D :D
hemde hiçbir şey yapmayacak olan birilerine karşı hahahahaah, harbi m-l bu erkekler. - +1 yıl
Kadin dusmani misin?
- +1 yıl
@simgee_yuuna yok, ben sadece doğruları söylerim. farkettiysen hemcinslerimede salladım.
yani cinsiyet ayrımı yapmıyorum. kim ne hak ediyorsa onu söylüyorum.
Soran+1 yılİnsan kendinde olmayanı istermiş kesin çelimsiz biridir 😂
+1 yılKüçücük popo, küçücük meme kestirmiş erkek gibi gözüküyorsunuz. Zayıf olmak fit olmak değildir. Mankenler fittir , zayıf değil. Ayrıca zayıflar şişmanlardan daha kırışık.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiz neden kısa boylu erkekleri sevmiyorsanız o yüzden.
Bu arada görseldeki kız o kadar da zayıf değil. Gayet ideal bir fiziğe sahip.02 Yorumla
Soran+1 yılZayıflıktan kastım bu vücut
- +1 yıl
Ben severim öyleyse.
- Güzellik & Bakım konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılkim diyor abi xd emily ratajkowski'yi koymuşun bide agkdhasdkhasjd beğenmeyen erkek pardon erkek dedim
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum fiziğimiz aynı sadece göbek çizgisi yok 😅
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHafif balıketli kadınlar biraz daha çekici ama bence zayıf olupta çekici olan çok kadın var.
30 Yorumla Resimdeki zayıf değil fit. Herkesin beğenisi farklıdır
20 Yorumla
+1 yılZevkler farkli.. zayif begenen de var baliketli seven de
20 Yorumla
+1 yılÇok zayıfta çelimsiz duruyor orantılı bir vücut hattı her zaman hoş durur😊
20 YorumlaZayiflik güzel olsa da dolgun kalçalar her zaman dikkat çeker 😊
20 YorumlaValla geçti modamız ya, harcadılar bizi. Balık etliler revaçta artık 😆
20 YorumlaZayıflık bi deri bi kemikse beğenmiyorlar. Ama genel olarak zayıf ve fit olan, bazı bölgeleri dolgun seviyorlar.
00 Yorumla
+1 yılFotodaki gibi fiziği olan kızı beğenmeyen erkek mi var ya saçmalamayın
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes balıketli diye tutturmuş
Ben beğenirim. Ne kadar zayıf o kadar iyi ama. Hatta zayıf değil, kuru tahta seviyorum. Göğsü totosu neredeyse olmayan yani
00 Yorumla
+1 yılAlayım hemen boyu kısa ve zayıf olanlar varsa beklerim
08 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kısa?
- +1 yıl
Bilmem 1.65'ten kısa olsun ama 1.55 den uzun
Soran+1 yılSende mi kısasın
- +1 yıl
Sence kısa mıyım?
Soran+1 yılNe bileyim kısa sevdiğine göre
- +1 yıl
1.91 boyum
Soran+1 yılÇüş.. kısalar sana göre değil kırarsın bi taraflarını sksksks
- +1 yıl
Yok ya kısa sevgililerim oldu kucaklaması falan kolay oluyor
+1 yılZayıf kızları beğenmeyen vizyonsuzları çıkarın hayatınızdan
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bende niye o tipleri takıyosam kafama😅
- +1 yıl
Aynen öyle. İnce bel her zaman kazanır
+1 yılçok zayıf sevseydim çubuk kraker alırdım fiziksel olarak kadını çekici yapan şey biraz geniş kalça ve biraz büyük dik duran göğüsler
00 Yorumla
+1 yılkemiklerini hissediyorum. kırılacak diye korkuyorum şeyimin. ondan sevmiyorum. bu benim görüşüm. başkasını bilemem.
00 Yorumlayo bence gayet iyisiniz , dediğin gibi :) ben beğeniyorum ya
10 Yorumlayoo neden beğenmeyelim... zayıf kızları daha çok beğeniyoruz...
10 Yorumla
+1 yılŞahsen ben çok zayıflardan etkilenmiyorum bana çekici gelmiyorlar
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılKimmiş o beğenmeyenler, benim ilgi alanım zayıf kızlar üzerine 😃
00 Yorumla Ben o zayıf kızı banyoda kucağıma aldım da 20 cm nasıl köküne kadar aldı ona şaşırdım.
00 Yorumla
+1 yılİlk defa senden duyuyorum böyle bişi o zaman biz boşuna mı uğraşıyoz kilo vermek için 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
aynen kilo sağlığını etkilemezse iyidir. benim tercih ettiğim kadin 90 kg kadar rahat olabilir. dusun erkeksin öpeceksin kemigi mo opeceksin iskeleti mi?
+1 yılKadın çok estetik bi canlı ya. Balık gibi olursa estetik oluyor ancak!
00 Yorumla
+1 yılÇıtır kız candır can
Kim demiş beğenmiyoruz diye00 Yorumla
+1 yılyok kucaga oturdunmu doldurcak bence zayıflar helede cok zayıflar itic bence
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadınların yorumları müthişmiş neyse zayıf kadın candır gerisi boş
00 Yorumla
+1 yılKim söylemişse yalan söylemiş, aksine çıtı pıtı kızları daha çok severiz. 🔥
00 Yorumla
+1 yılAl kuçağında gezdirmi yok artık 😂🤦🏿♂️ ..
Hade gel atla kucağıma o zmn 🤦🏿♂️00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Göreceli bir şey bu kimi zayif kimi orta kimi kilolu seviyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılBen öyle seviyorum diğerleri ağzının tadını biliyor
03 Yorumla- +1 yıl
*bilmiyor
- +1 yıl
Bakmasa çok daha iyi olur 😏
zayıf olması tahrik edici bir unsur benim için. çok yakışıyor bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye senin ayakların yok mu? Yürürken bile millete yamanmaya çalışan kızlar kendilerini sevimli mi sanıyor gerçekten? Şaka gibi.
11 YorumlaYüksek bir yerden atlayıp aşağıya süzülerek inmediğin sürece zayıf sayılmazsınız...
00 Yorumlazayıf kızları da severız ama bazıları işte sıska çelımsız soğuk ıtıcı mı ıtıcı ınsanı ruhtan hevesten düşürür cinsten ele avuca tutulacak bırseyın yoksa nesını begenelım kı varsa bişey tutabılırsek olur
10 Yorumla
+1 yılBu cinsellikle alakalı, zayıf biriyle sevişmektense balık etli birinin poposunu tokatlamayı tercih ederim.
03 Yorumla
Soran+1 yılGörseldekinin hem göğüsleri hem kalçası dolgun ama genel olarak zayıf olduğu için belli olmuyor
- +1 yıl
Dolgunluk anlayışınız biraz farklıymış, benim için görseldeki kadın zayıf sayılır.
- +1 yıl
Göğüs ve kalçalarından bahsediyorum zayıf diye.
Gizli Üye(25-29)+1 yılZayıf sever ama çok zayıf kemik gibi kimse begenmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbeni beğeniyorlar aslında sen mi çok mu zayıfsın acaba
10 Yorumla
+1 yılZayıflık herkeste fotoğraftaki ablada göründüğü gibi durmuyor önemli olan şekil ne zaman anlayacaksınız bunu mk
20 Yorumla
+1 yıltahta gibi got yok gobek yok gogus yok nerenizi sevelim mikelim.. etli butlu heryeri taa gibi olmali asil olmali..
02 Yorumla
Soran+1 yılKimine göre zayıflık asilliktir
- +1 yıl
vallaben zevk almiyorum iskelet gibi geliyor bana... sevismeye korkarim acikcasi. elimde kalir
Zayıf da beğenirim şişmwn da kısa da severim uzun da kısa saölı da severim sırma da kıvırcık da esmer de...
02 Yorumla
Soran+1 yıl@Piposs 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılZayıf kızı beğenmeyen maldır net Zayıf kız Kucakta çok Güzel zıplar 🔥
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılBen zayıf mnyonn ince belli küçük göğüs lü kızlara bayılırım
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 905 cevap paylaştı. dolgun ve güzel kalça varsa olur ama olmayanlar da hiç kadınsı gelmiyor
00 Yorumlaşişmanları beğenmiyorlar zayıfları beğenmiyorlar ama hiç dönüp kendilerine bakmıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBen hala begeniyorum :) çok zayıf olmamak şartıyla. Yine fiziğin hatların belirgin olsun yani 😊
10 Yorumla
+1 yılÇokta çiroz olmasın ya azcik eti budu ele avuca gelsin
00 Yorumla
+1 yılKadın dediğin biraz etli butlu olur hissetmek önemli
00 Yorumlabayılıyoruz alıp kucağımızda gezdirmeye :) ve beğeniyoruz ayrıca :)
00 YorumlaHer erkeğin seçimi farklıdır mesela ben zayıf kızları seviyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler