Görüşler için teşekkürler
Makyajsız gelin olmaz mı?
Görüşler için teşekkürler

Bence olmaz çok hafifte olsa bir makyaj yapılmalı sonuçta hayatında ilk defa evleniyorsun ve hayatta bir kere evlenmiş oluyorsun, misal ben en özel günümde özenli olmazsam ne zaman olacam? Gelen tüm davetliler özenli makyajlı falan bitek ben mi bakımsız duracam hele ki en önemli günde yok bacım olmaz bence. Salonda göze çarpacak kişi ben olmalıyım davetliler değil o günün prensesi benim 🥰🥰 ayrıca şunu belirtmek isterim ki öyle çok meşhur sanatçılari demiyorum da bizler kendi düğünümuzde makyaj yapmazsak kessin zorla evlendirildi ya da eşini sevmiyor, ailesi dinlemedi verdi , bir olay var ki makyaj yapmamış özenmemis falan derler her şey akla gelir sadece tercih meselesi olduğu akla gelmez haksız mıyım?😄😄 Ben kuaföre gidemezsem bile kendi makyajımı kendim yaparım kuaförden binkat güzel yaparım o zaten kessin 😂😂😂
Yani hafifde olsa azcık makyaj olsundu :D
Şart sjsj
Kesinlikle, yoksa 👻 böyle oluruz. Zaten beyaz tenliyim, gelinlikte beyaz :D
Bende aynı şekil beni güneş bile yakmıyor🥺
Hıı beni yakıyor, ıstakoz 🦞 gibi :D
Bana işlemiyor güneş bile bana vurmuyor fjjfjf
Hahah deli kız 😅
Bronzlaşmak adına ıstakoza dönenlerin kulübüne beni de alın 😒 @Sosyetic_SheqiiL
Teşekkür ederim Reda beybisi 🌺
Rica ederim sosi😃🥳
Selam gadası 🙃
Tarihte daha makyaj yapmayan geline rast gelinmedi gadası. Tabii ki bu tercih meselesidir. Ama genelde kadınlar hafif bile olsa makyaj tercih ediyorlar. Porselen makyaj yerine sade makyaj yaparlarsa daha hoş olur.
#gadası
Olur tabiki
Ovv
Ben makyaj sevmiyorum kadında çok 😕
Niden😨
Bilmiyorum az olsa sorun yok da çok itici geliyor 😕 Zombi gibi sshh
Aaa bide zombi😟🤣
Sağolasın 😄
🧚♀️💁♀️😇🥳
Cevap
76Cevap
Olur Tabiki Olmaz diyen Maldır Önemli olan doğal hali nasıl olduğu makyaj geçici güzellik verir silinince gerçek ortaya çıkar en Doğrusu nedir biliyor musunuz O kızı gerçekten seviyor musunuz bu önemli insan sevince bakmaz böyle şeylere onun kalbinden sevmiş Oluyorsun
Ben her fırsatta her yere eşofmanla gidiyorum, bence sakıncası yok. 😄 Zaten evlenirsem açıkçası düğün, gelinlik tarzı şeyler de istemediğim için canıma minnet. Ama sonuçta düğün gelin ve damadın özel günü. Kendileri nasıl isterlerse öyle yaparlar. Bunu kalıplara sokmak yanlıştır.
Olmaz bence.😂
Isterse yapmasın da düğün gününde makyajı en sevmeyen bile hafifte bile olsa yapıyor makyaj.
Misal benim teyzem hayatında sadece düğün günü makyaj yapmış biri.
Başka birgün kimsenin düğününde bile yapmadı, sevmiyor.
Olmaz bence sonuçta özel bir gün o gün yapmayıp ne zaman yapacak
Olur, neden olmasın ki?
Hatta ben makyaj olayını itici bulmakla birlikte , gelinlik ve damatlık olayınıda anlayamıyorum. Dünyanın en çirkin kostümleri, Çocukça bir masaldan fırlamış gibi :)))
Gayet olabilir, neden olmasın ki? Ben kendim öyle olsun isterdim. Tabii kirpik kıvırıcısı ile kirpiklerimi kıvırırdım, dudaklarıma nemlendirici sürerdim tabii bunlar makyaj sayılmıyorsa. Zaten düğün elbisesi en büyük süs.
Olmazzz Düğüne aykırı bu ya bir kere evleniyorsun ilk defa evleneceksin yani. Güzel Ve Görkemli olmalısın. Makyaj olmalı ama zaten gelin makyajları abartılı değilki. Pastel, kahve tonları makyaj yapılıyor.👰🏻♀️🥰💄💅🏻
Keşke yapmasalar ya da kendileri yapsa. Gelin makyajı diye ekstra para alınıyor zaten, üstüne herhalde kuaförler kısmen paranin karşılığı olsun diye kat kat boya yapıyorlar. Kadının yüzü maske takılmış gibi görünüyor aw ve iğrenç oluyor kesinlikle.
Olmaz bence az da olsa yapılmalı.
Ben dügün yapsam bir nokta bile sürmek istemem yüzüme. Makyajdan tiksiniyorum. En fazla yüzüme krem ve dudak bakim kremi sürerim o kadar. Gelinlik elbisemde sade ve tarlatansiz olur.
Hayatimda da hic makyaj yapmadim istemedim de cok sükür.
o kişinin kendi isteğine bağlı tabi makyajsız da olur makyajlı da bu sorunun tek bir doğru cevabı yok, ben genel olarak aşırı makyajı seven biri değilim itici geliyor. Kararında yapılan her şey güzeldir bana göre
Sade makyaj yeterli bence. Yani az da olsa makyaj yapılsa güzel olur. Madem makyajsız gelin olur diyenler günlük hayatta hiç makyaj yapmayın. Günlük hayatta yapılan makyajı düğün günü neden yapılmasın?
Normalde sıfır makyaj gezdiğim halde düğünümde yaparım ve yapmışken belli belirsiz doğal görünen makyaj değil güzel bir makyaj yaptırırım neden düğünümde özenli gözükmeyeyim özel günlerde makyaj yapılması güzel bir şey
Ömrümün geri kalanını geçireceğim insan bu günde hiç özenmediyse benden ömrümün geri kalanında ona özen göstermemi beklemesi hata olur.
Normal hayatımda hiç makyaj yapmayan ben kuaförde makyaj yaptırdım bence makyaj olmalı o gün gelinlik çünkü çok abartılı bir elbise makyajsız bir yüz olması gerekenden cansız gösterir bizi
Bir başarı öyküsü;cidden olabiliyorsa makyajsız süper olur, olamıyorsa hafifçe olur, kalıp gibi /maske gibi oluyorsa, damada yazık olur👍😄👍😄
olur mu la öyle şey kadında insan sonuçta bi kere evleniyorum diyerek evleniyor herkes ilk evliliğinde :) boy boy resimler olacak yani orada kadınlar güzel görünmek ister. ne bileyim hayalidir yani insanların düğünleri ve insan hayallerinde sadece herşeyin çok güzel olacağına inanır ve hayallerini gerçekleştirmek için uğraşır buna kadınların kendine makyajıda dahil :)
Hafiften olmalı çünkü beyaz gelinliğin içinde yüz çok soluk kalır her şey dozunda güzel makyajda öyle suratı değiştirecek kadar yapılmayacak bu erkek milleti makyaj dönüşüm akımlarını izleye izleye sanıyolarki makyaj yapan her kadın cirkinde makyajla güzelleşmiş yok öyle bişey yüz anatomin güzel değilse makyaj bile yakışmıyo yani anlayacağınız makyaj bile güzele yakışıyo
Olmalı çünkü gün icindeki duygu değişimine bağlı olarak ten renginde değişiklik yaşanacaktır. Bir ton fotograf çekileceksin. Fotoğraflarda yüzünün daha hoş görünmesi için zarif bir makyaj yeterlidir.
tabiki olmaz bu biraz çirkin olur ve gösterişli olması lazım diye düşünüyorum..

Ne Alaka Makyaşsız Doğal İnsan Çokta Güzel Çokta Severim Olur Her Şekilde Güzel Olur
Ben Evlenip Gelin Olucak Olsam
Elimden Geldiği Kadar Doğa Olmak İsterim
Olabilir ama o beyaz elbiseyle zaten solgun duracağı için bir ruj az bir allık yüzünü canlı gösterir.
Tabiki olur. Zaten evleneceğim kişinin makyaj yapmasını istemem o gün. Dikkat çekmesini istemem zaten biz evlendiğimiz için yeterince dikkat çekmiş olacağız.
Aşırı doğalcıyım ama o gün ömründe 1 gün çok özel gün biraz olmalı makyaj ama kır düğünü ve yağmur ihtimali varsa yapmasın isterse.
Olmaz bence de ama eğer abartılı bir makyaj tercih edilmiyorsa yine de yüze renk katması amacıyla çok hafif bir makyaj yapılabilir. Göz altı aydınlatıcısı, hafif bir allık, rimel ve biraz ruj. Sade ve güzel 🌸
Abartılı olmayacak şekilde hafif olmalı eğer kusursuz denecek kadar güzelse. Düğün özel birgün güzelliği ortaya çıkarmak için de olsa hafif bir makyaj olmalı en azından bir göz kalemi çekilir sıfır makyaj olmaz
Makyajsız olmaz ya. Hiç değilse biraz fondöten, pudra, allık ve doğal tonlarda göz ve dudak makyajı olmalı. Tabi bi de iyi bi rimel.
Makyaj olmasın düğün olmasın gelinlik damatlık falan da olmasın yüzük de olmasın sade nikah iyidir dkdkslslsl
Olmaz bacım o geline nazar değmesin diye kırk kat boyayla daha çirkin hale getirmek için ağır iğrenç bi makyaj yapılmalı 😉🤣
Aman herkes zaten ipek kirpikli yüzünde kalıcı makyaj var kaçları boyalı makyaja gerek yok zaten
Olur ama sıfır makyaj değil de hafif bi makyaj olmalı
Sonuçta bu onun günün nasıl isterse öylede görünür bence
Düğün sonuçta her zaman yapılan bir şey değil gelin dediğin salonun en dikkat çekici olanı olandır
Makyaj yapmamak güzellik değildir bazıları makyaj yapmayınca doğallık oley çok iyiyim diyor doğallık ancak alt yapın iyiyse güzelsen doğal olmalısın cirkinsen makyaj yapmalisin
Annem hiç yapmamış makyajsız gelin de olur arkadaşlar tum tabuları yıkın
Bence de makyajsız olmalı ne aldığımızı görelim ertesi sabah bir şokla uyanmayalım :D
Yok ya en özel günde en azindan çok çok sade bir makyaj yapılabilir
Kapaktali koz assiri guzel ismi Eda Zamanpur. Yani bence yapmis ama cok hafif
kişinin kendi kararı olmalı. ben de makyaj sevmiyorum ama hafif de olsa yaptırırdım.
az da olsa sade de olsa olmalı. bende olsam hafif bi makyaj yaptırırım. olmazsa olmaz...
Ahaha, düğün öncesi damatı kaçırmak mınistiyorsun 🤣😂
Makyajsız gelin aslında olur ama hayatta sadece bir sefer ilkini yaşadığı için makyaj şart
Olabilirde olmaya bilirde geline kalmış ben karışmam
Olabilir tabiki ama ben gelin olsam şöyle Cook bir makyaj yaparım tabiki
On kere düzeltirim yine Cook diye çevirir KS
Cool olacak.
Elbette olur🌺💭💫👼 Zeynep Bastık ın makyajı gayet sade ve güzel bu arada
Yüzlerin boyalı olması mühim değil, sözleri riyalı olmasın yeter... Dilerim Allah herkesi sevdiğiyle mutlu eder...
Gelin dediğin makyajsız olur. Ne o öyle boya küpüne dönüyorlar hiç hoş değil. Bari hafif, doğal yapın ama o da yok ki.
Makyaj yapmayan kızlar neden kendini dünya güzeli sanıyor bazilarinin yüzüne bakılmıyor sorsan makyaj yapmıyorum diye havalara girer 😂
Özel bir gün olması sebebiyle yapılması gerekir diye düşünüyorum.
Olur tabi ama düğün gibi özel bir gün için biraz özensiz olur en azından sade bir makyaj yapılabilir
Maalesef olamaz. Eksiklik olur
valla mesela yarın ölecek ol makyaj yapsan 1 saat sonra öldü deseler bile inanmazlar
Gelin makyaj istemiyorsa ve kendini makyajsız güzel görüyorsa olur neden olmasın ☺
Bence olmaz o gün özel bir gün sonuçta hayatımızın her gününde yaşadığımız bir olay değil makyaj sevilmiyorsa bile azda olsa yapılmalı bence
Ya özel gün sonuçta makyajsız olmaz ama günlük hayatta bir rimel göz kalemi yeterli mesela abartmaya gerek yok
Tabiki olur. Gelin olduğun gün senin günün. Hayatının önemli anlarından biri. Kendini nasıl hatırlamak istersen öyle ol.
Unsuz ekmek gibi
tuzsuz yemek gibi
kuyruksuz tilki gibi
abartı gelin olmak yerine sade ve şık olmak daha hoş bence
Tercih meselesi diyicem de çok sahtekârlık olur 😁 makyaj sız gelin olmaz yaa
Gayet güzel olur, neden olmasın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?