Slavik yüzlerin bize çekici gelme sebeplerinden birisi türkiye popülasyonunda bu fenotipin az olması olabilir diye düşüyorum. trakya bölgesinde oldukça fazla böyle görünüşte olan kadınlar, sebebi de muhacır ve pomakların olması diye yorumluyorum. örnek vermem gerekirse anneannem pomak, (müslüman olan slav halkına pomak denir) kuzenlerim ve ben sarışın renkli gözlüyüz. Yüz hatlarımız tipik Anadolu kadınına oranla daha yumuşak, bu daha güzel yapmaz asla bizi. Azınlık olduğu için nüfüsa oranla, çekici geliyor sadece. görüş Sahibi eğer derdin de slavik yüz hatları ve tip ise Rusya’ya gitmenize gerek yok. Trakya’ya gelin bir sürü bu fenotipte kadın var.
Benim tipim saçlarım da benziyor onun içinde belki beğeniyorum onları , eskiden Osmanlı devleti Polonya işgal altındayken İstanbul’a almış Polonları o Polenezköy de ordan geliyormuş
Polonezköydeki insanların fenotipi slavlara benzemiyor ama. Zamanla Türkler ile evlenerek genlerindeki slavlık fenotipte kırılmaya uğramıştır. Polonezköyün adının da oradan geldiğini ilk defa sizden duydum bilmiyordum.
bir sorum daha olacak sizce Slav nasıl bir ırk eşlerine sadakat yönünden vb Birde Ruslar mı daha baglı oluyor polonlar mı bunlar da üç kardeşimi öyle duydum biri Rusya’nın başına geçmiş biri Polonya diğeri Ukrayna
Rus bir hanımefendi tanıyorum imam nikahlı ilişki yaşıyordu bir adamla ve 2 ya da 3. eşi idi. Bu biraz karakter yapısına bağlı ırktan ziyade. Onun harici Polonyalı veya Ukraynalı tanıdığım kimse yok ve yorum yapamam bu yüzden. Irktan ziyade karakter ve kişilik ile ilgili sadakat.
Nerden biliyorsun çoğunun estetik makyaj yaptığını? Hiç moscov a gittin mi sana binlerce estetiksiz makyajsız bebek gibi kız gösterebilirim genetik yapıları çok iyi Türklerin çogu gibi estetik makyaj güzeli değiller
Evet etrafımda birçoğu erkek öyle ama Allah’a şükür kumral 1.83 boyunda birisiyim çocuğumuda düşünecek olursam Slav annesi olması gerekiyor yoksa Türk’le evlenirsem mazallah annesine benzer Hobbit gibi olur filan
Artı slavların fiziklerini beğenmiyorum etine dolgun değil çogunlugu yataktada sks sadece iyi geri kalaninda put gibiler. Türk ya da Latin kadınlarin fizikleri daha iyi oluyor iyisini buldun mu kaçırmıycaksin. Birde bunlarin külturleri ve yaşam tarzlarida çok ters cok rahatlar bu yuzden başlangicta bize çekici geliyor ama zamanla çok soğutuyor çevremden biliyorum. Paraya olan düşkünluklerini es gecemiycem. Yüzü güzel olanı güzel ama saçı sarı gözü mavi diye basta cogu guzel geliyor ama bir bakiyorsun hicbir halta benzemiyor. burada da bulursun güzel olanı doğalı hem daha cok
Trans mı bilmiyorum bu arada şaka yaptım ama gorselde omuzlar genis gogusler yok yüz estetik falan olunca oyle dedim. kaç ay klinikte doktor yaninda çalıştim russian lip diye bir sey var bunlar dudak dolgusuz gezmez gorseldekinde de +burun dahada vardirda anlamiyorum o kadar
En İyi Cevaplar