Güzellik & Bakım Göğüs kemiklerim neden gözüküyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Göğüs kemiklerim neden hala gözüküyor? Güncellemeler+1 yıl Evde spor yaptığım halde gelişmiyor Göğüs kemiklerim neden gözüküyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BağaTohanmayın Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 94% +1 yıl Kötü göründüğünü düşünüyorsan kötü görünmüyor takma kafana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Böylede iskelet diyorlar Yorumla BağaTohanmayın +1 yıl boş ver desinler vücudun gayet iyi görünüyor Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl MerhabaZayıflıktan dolayı olabilir ama oldukça hoş gözüküyor fiziğin sıkıntı olmaz ondan 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Zayıf olduğun için olabilir 0 0 Yorumla
DrkHero Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Karın kası çalış birader tam olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mekik çekiyoruö karına etki eden birkaç hareket daha çalışıyorum ama orayı çalıştırmıyor Yorumla
193dengesizevuruldum Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Nebilimknk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kafam çok güzel abi Yorumla 193dengesizevuruldum +1 yıl Yapma be Yorumla Soran +1 yıl Pardon yani kafam çok güzel pp diyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kötü göründüğünü düşünüyorsan kötü görünmüyor takma kafana
Böylede iskelet diyorlar
boş ver desinler vücudun gayet iyi görünüyor
Merhaba
Zayıflıktan dolayı olabilir ama oldukça hoş gözüküyor fiziğin sıkıntı olmaz ondan
Zayıf olduğun için olabilir
Karın kası çalış birader tam olur
Mekik çekiyoruö karına etki eden birkaç hareket daha çalışıyorum ama orayı çalıştırmıyor
Spor yap bebisim
ne bilelim nie
Bilmiyoruz
Nebilimknk
Kafam çok güzel abi
Yapma be
Pardon yani kafam çok güzel pp diyorum