Güzellik & Bakım Cilt bakımı için bunlardan kullanan var mı? Ahmetbey0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor aynı marka olmasa da aynı ürünlerden kullanan ya da kullanmış olan var mı? bunlardan almayı düşünüyorum kendim için Cilt bakımı için bunlardan kullanan var mı? Cevapla Cilt Soruları Marka Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Genelde serumlar filan pek işe yaramıyor maskeler ya da jeller daha iyi serumlar saçlarda daha etkili 1 1 Yorumla Ahmetbey0 +1 yıl cildim çok kuru alnım falam kırışıyo bu yaşta ne tavsiye edersin Yorumla
Nebelliii Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl GD Skin Health markasının ürünleri güzel 0 7 Yorumla Ahmetbey0 +1 yıl tamam sağol o marka ürünlerini almayacağım artık Yorumla Nebelliii +1 yıl Ne halin varsa gör Yorumla Ahmetbey0 +1 yıl şska yaptım ya dmdmdndn Yorumla Nebelliii +1 yıl 🙄🙄 Yorumla Ahmetbey0 +1 yıl hemen ne halin varsa gör diyoo Yorumla Nebelliii +1 yıl O nasıl şaka hıı Yorumla Ahmetbey0 +1 yıl sanki çok kötü bi şaka haaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Genelde serumlar filan pek işe yaramıyor maskeler ya da jeller daha iyi serumlar saçlarda daha etkili
cildim çok kuru alnım falam kırışıyo bu yaşta ne tavsiye edersin
GD Skin Health markasının ürünleri güzel
tamam sağol o marka ürünlerini almayacağım artık
Ne halin varsa gör
şska yaptım ya dmdmdndn
🙄🙄
hemen ne halin varsa gör diyoo
O nasıl şaka hıı
sanki çok kötü bi şaka haaa
Hayır