Güzellik & Bakım Hülya Avşar mı Türkan Şoray mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Hülya AvşarTürkan Şoray Türkan Şoray Hülya Avşar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hülya Avşar mı Türkan Şoray mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
kartallaryüksekuçar Takip Et Master Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Hülya Avşar bebek gibiymiş baştan bu yana ya valla çok güzel kadın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gözleri çok iyi Yorumla
Sarisin4500 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Erkekler hulya avşarı seçmiştir kesin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yarı yarıya Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Türkan şoray 2 0 Yorumla
OrhaanDonmez Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Hülya Avşar'a sorsak o bile Türkan Şoray der bence. 1 0 Yorumla
193dengesizevuruldum Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Şoray benim askim bitanem 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Güzel göz Yorumla 193dengesizevuruldum +1 yıl Su bakislara bak yicem Yorumla Soran +1 yıl 😀 Yorumla
Blackroseseeseses Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Hülya Avşar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gözü iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hülya Avşar bebek gibiymiş baştan bu yana ya valla çok güzel kadın
Gözleri çok iyi
Erkekler hulya avşarı seçmiştir kesin
Yarı yarıya
Türkan şoray
Hülya Avşar'a sorsak o bile Türkan Şoray der bence.
Şoray benim askim bitanem
Güzel göz
Su bakislara bak yicem
😀
Hülya Avşar
Gözü iyi
Serpil Çakmaklı.)
Türkan Şoray 🥰
Müjde Ar
Hülya