Genelde pek yapmıyorum yani makyaj şimdi yapıyorum desem yalan olur ama genelde yaparsam bile zaten tek böyle abartı olarak yaptığım yerler gözlerim oluyor bir de dudaklarım ama pek öyle aynı senin dediğin gibi vicdanıma kadar yapmıyorum böyle birazcık kuyruğu olsa yeter fazlası abartı duruyor zaten yani suratım abartı duruyor bir de onunla iyice kendimi bebek gibi göstermeye niyetim yok. #reda
Likit olmazsa makyaj yaptım demem ben hatta makyajı abartsız sadece gözlere rimel ve likitle tamamlıyorum makyajımı çünkü gözler çok dikkat çeken yer ve güzel oldumu hemen buradayım diyor
Bende öyle sanıyordum ama doğru makyajı yapabilmek önemli hatta joker gibi oluyordum kuaförde stajyerim yaptığım makyajda daha doğrusu yapıyorlar ben en sonki halimde o kızı tanımadım. Allah'ım bu kız kim benmiyim dedim düşünün ki. Ve her zaman derim makyaj yapmak bir sanattır isteyeni prenseste yapar rezilde yapar. Doğru yapmak önemli
Yok bebeklerim far bile sürsem belli etmiyor göz kapagım yok gibi bir şey göz kapagı düşüklüğü diyorlar hiç hoş durmuyor far da sürsem görünmüyor eyeliner sürnce de çok tuhaf duruyor 😒
Doğallık her zaman güzeldir... Ben doğallığı tercih ediyorum bir kusur yoksa yüzünüzde kusur yaratmayın özellikle erken yaşta makyaj yapanlara diyiyorum