Göz çevresi için kaz ayaklarını ve göz altı mimik kırışıklıklarını yok eden botox kremi maske tarifini denemek istermisiniz?

Ben bu maske tarifini nette bir bayanın video paylaşımda görmüştüm. Yorumlarda herkeste memnundu. Aldım malzemeleri denedim. Gerçekten botox gibi gerginlik oluyor ve yavaş yavaş çizgiler gidiyor. Bende 25 gün oldu kullanalı ve kırışıklıklarım inanılmaz derecede gerginleşip gitti:)
Çok konuşmadan tarife geçiyorum.. öncelikle hakiki şeyleri almaya çalışın, ben öyle araştırıp aldım. Malzemeler , 1 yemek kaşığı balmumu ( hakiki olmalı, ben trendyoldan iyisini buldum) , 4 yemek kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı (buda iyisi olmalı, nekadar iyisi olursa etkisi okadar hızlı iyi olur) , 1 çay kaşığı bal ( alerjisi olan koymasın) , 5 damla gül yağı
Yapılışı; ben bir kaseye 4 yemek kaşığı zeytinyağını ve 1 yemek kaşığı balmumunu koydum, ocakta küçük tencereye çok az su koyup kasemi içine koydum balmumu erimesi için , içinde tabi zeytinyağıda var , karıştırdım arada.. eriyince 2,3 dakka dışarda beklettim kaseyi. Sonra dondurucuya koydum 5 dakka beklettim. Aldım zaten donmuştu. İyice karıştırdım. (Kremsi bir yapınız olmadıysa tekrar zeytin yağı koyup eritin. Biraz bu size bağlı yani, çok sulu yaparsanızda tekrar balmumu koyup eritmeniz gerekir) .. çatalla karıştırdım iyice sonra 1 çay kaşığı bal koydum, tekrar hızlıca 2 dakka karıştırdım sürekli, en son 5 damla gül yağı ekledim. (Kokusunu sevmeyen papatya yağıda kullanabilir) Yine iyice karıştırdım.. ve krem hazır 💁‍♀️ sabah akşam sürdüm..
denemek isteyen olursa diye paylaştım..
Not: malzemeler için marka önerimi soran olursa cevap yazarım👍
Sağlıklı günler 👋
Göz çevresi için kaz ayaklarını ve göz altı mimik kırışıklıklarını yok eden botox kremi maske tarifini denemek istermisiniz?