Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ya bu kararma olayina neden bu kadar takiyorsun valla bi turlu cozmus degilim, kendim bile farkinda degilim bolgemin kara oldugunu. Ozel bolgenin ten rengine gore daha koyu ve kara olmasi normal yani sanma ki anormal bi durum, cogu kisi de boyle bu sekilde. Kendim bile farkinda degilim ama dusundukce aa dogru oramda bi kararma var aslinda ama pek de farkina varilacak bi durum degil diyom sonra cunku gercekten degil...
0
35 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim haklısınız 🙏🏻
Cevap sahibi
+1 yıl
Estagfirullah ksdfjk takmayin ya bu kadar boyle seylere hem kim goruyor bi tek sen goruyon o da tuvaletini yaparken ya da banyo yoksa hep kapali ortulu bir yer kkdfjgdfg yuz olsa anlardim millet goruyor dersin falan ama kim gorecek nolacak. Hem sanki evlenince esin sirf bu yuzden senden ayrilacagini mi saniyon, dusunsene "aa senin bolgen karaymis senden ayrilacam beklentim bu sekilde degildi ben boyle bir seyi asla kabul edemem" falan kfjgkdfgjkdg
Soran
+1 yıl
😂😂😂😂 Gece gece güldüm ya 😂😂😂
Ama ben yine de eşimin karşısında bakımlı ve güzel olmak istiyorum 😅😅😅
Soran
+1 yıl
Çünkü çok utanacağımı biliyorum 🥰
Cevap sahibi
+1 yıl
Tamam da bu bakimla alakali bir sey degil ki aslinda. Bakim dedigin temiz duzgun falan olur ama kararmasi elinde olan bir sey degil ki, ayni sey gibi dusun mesela insanin burnu ergenlikte buyumesi hani kocaman oldu diye bu insan bakimsiz mi oluyor simdi, o elinde olan bir sey degil ki, ayni mantik bu da iste. Hee killi falan olur onlari alman almaman bakim olur iste onlari al tabi kdfjgkdgfd
Soran
+1 yıl
Yok elbette ne kılı 😂😂😂
Nefret ediyorum , bakalım ne olacak inşallah sorun çıkmaz 😂😂😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Yaniii zaten kiz degince boyle temiz bakimli kilsiz puruzsuz tertemiz bebek gibi yumusacik cilt falan geliyor akla hahahhaa onlari al tabi hem temiz kilsiz daha guzel goruntu veriyor dogru buna hak veriyom ksdfjkdjgf cikmaz cikmaz merak etme sen, cikarsa bana haber ver gelir kulagini cekerim, bulmus bide begenmemezlik yapiyor nankor herif ldsfjdfkjg
Soran
+1 yıl
Yaaa yazdıklarınız çok tatlı 😂😂😂 Gerçekten çok sağolun Aghjdkbjfgdkd
Cevap sahibi
+1 yıl
Estagfirullah ne demek rica ederim😂😂he bide bu arada "Çünkü çok utanacağımı biliyorum 🥰" bunu da simdi gordum arada kaynamis bir sekilde nasil olduysa kdfjgkdjh
Soran
+1 yıl
Evet çok utanıyorum bir erkekten Eline dokunsam bayılırım her halde 😂😅
Cevap sahibi
+1 yıl
Valla ne yalan soyliyim bende her halde boyle bi tuhaf olurum kalbim kut kut atar bir kizla boyle yan yana yakinlassam daha once hic sevgilimiz bile olmadi ki ksfjdfkjgdjfg hani boyle uzgun moralin olmadigi gun olur ya falan oda gelip yanina ne bilim elini sirtina bacagina koyup ablanmis buyugunmus gibi "noldu bana anlatabilirsin dinlerim" falan demesi kendimi orada kucuk cocuk gibi hissederim boyle buyuklerine karsi bir sorunu anlatacakmis gibi bende cok utanirim yuzumu kaldiramam yerden gozlerine bakamam ksdfgjkfjgkdkfg🙈🙈😂😂
Soran
+1 yıl
Yaşınız kaç bilmiyorum ama 😂😂😂 yüreğiniz çok genç 🌸 Hep böyle kalın 😇
Cevap sahibi
+1 yıl
Yasimiz da genc canim sende ksdjfgdkfgdjkf bizi yasli adam mi sandin slfkdfgkdfg ben hep boyleyim zaten beni seven boyle sever zaten genelde sevilirim zaten, bende ne ovdum methettim kendimi ama simdi dimi hahahahaha🙈🙈😂😂
Soran
+1 yıl
😂😂😂😂
Soran
+1 yıl
Kaç gerçekten çok merak ettim 😂😂😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Tahmin edecek olsan kfjkdfjg
Soran
+1 yıl
Ne bileyim görmedim ki 😂😂😂
Soran
+1 yıl
Yazdıklarına göre hareket edersem 19-22 arası 😅😂
Soran
+1 yıl
Gitti 😅 neyse iyi geceler 🍃
Cevap sahibi
+1 yıl
20yim ksdfjkgj yaa yazdigini gormedim fark etmedim yani burdayim kfgkdfg😂😂
Soran
+1 yıl
Hele bak yav 😂 ciddi misin 😂😂😂
Soran
+1 yıl
Neden yaşını yanlış yazmışsın o zaman 😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Vallahi cok ciddiyim ksdjfkjfsa ya ilk hesabimi actigimda siteyi bilmedigim icin oyle yalandan uydurdum bir seyler😂😂
Soran
+1 yıl
İsmin nedir ve nickin 😅😅 gelirsem bulurum bir daha belki 😂 Uykum geliyor şu an 😂😴😴😴😂😂😂🤣🤣
Cevap sahibi
+1 yıl
Bunu burdan boyle aciktan zaten soylemem kfdgjdfgkj gizli zaten gorus yazmazdim hahahaaha ama gelirsem bir daha dedin yani yatmaya mi gidiyon sadece yoksa komple mi gidiyon siteden kfdsjkfgdf😂😂
Soran
+1 yıl
Komple gidiyomm 😅
Cevap sahibi
+1 yıl
Hadi ya uzuldum duygulandim iyice duygusala bagladik hee bizden kdsjfdfkjg😂😂niye geldin niye gidiyon ki😂😂
Soran
+1 yıl
Sırf bu soru için üye oldum 😂 Bu kadardı buraya vaktim 😄
Cevap sahibi
+1 yıl
Gitmesene kizim jdkfgjdfkgjdf hem sen bi daha gelmezsin sanki buraya gelsen bile nickimi hatirlamazsin eee nolacak bizim bu durum fdkgjdfkhfhg😂😂
Soran
+1 yıl
Konuşmayı burada sonlandıralım 😂 İyi geceler 😇
Cevap sahibi
+1 yıl
Tuh tuh neden bu kadar duygulanir gibi oldum oglum kendine gel leen hahahahaha🙈🙈😂😂 Neyse madem gidecen tutmiim ben seni iyi geceler diyim😇 Bu arada merak ettigim iki soru var sormazsam uyku girmez ksdfjkdjgf yasin kac ve kapalimisin😂😂
Soran
+1 yıl
Yaşım 19 , örtülü değilim 😅
Cevap sahibi
+1 yıl
hee ayni yasitiz sayilir kfskfdkg ee veda vakti mi o zaman iyi geceler diyom o zaman ben daha fazla tutup da seni rahatsiz etmim fgdfghsd😂😂
Soran
+1 yıl
Sana da iyi geceler 😂😂😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Hadi gorusuruz o zaman gorusecez tabi dfskdfgkdfg😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ya bu kararma olayina neden bu kadar takiyorsun valla bi turlu cozmus degilim, kendim bile farkinda degilim bolgemin kara oldugunu. Ozel bolgenin ten rengine gore daha koyu ve kara olmasi normal yani sanma ki anormal bi durum, cogu kisi de boyle bu sekilde. Kendim bile farkinda degilim ama dusundukce aa dogru oramda bi kararma var aslinda ama pek de farkina varilacak bi durum degil diyom sonra cunku gercekten degil...
Teşekkür ederim haklısınız 🙏🏻
Estagfirullah ksdfjk takmayin ya bu kadar boyle seylere hem kim goruyor bi tek sen goruyon o da tuvaletini yaparken ya da banyo yoksa hep kapali ortulu bir yer kkdfjgdfg yuz olsa anlardim millet goruyor dersin falan ama kim gorecek nolacak. Hem sanki evlenince esin sirf bu yuzden senden ayrilacagini mi saniyon, dusunsene "aa senin bolgen karaymis senden ayrilacam beklentim bu sekilde degildi ben boyle bir seyi asla kabul edemem" falan kfjgkdfgjkdg
😂😂😂😂
Gece gece güldüm ya 😂😂😂
Ama ben yine de eşimin karşısında bakımlı ve güzel olmak istiyorum 😅😅😅
Çünkü çok utanacağımı biliyorum 🥰
Tamam da bu bakimla alakali bir sey degil ki aslinda. Bakim dedigin temiz duzgun falan olur ama kararmasi elinde olan bir sey degil ki, ayni sey gibi dusun mesela insanin burnu ergenlikte buyumesi hani kocaman oldu diye bu insan bakimsiz mi oluyor simdi, o elinde olan bir sey degil ki, ayni mantik bu da iste. Hee killi falan olur onlari alman almaman bakim olur iste onlari al tabi kdfjgkdgfd
Yok elbette ne kılı 😂😂😂
Nefret ediyorum , bakalım ne olacak inşallah sorun çıkmaz 😂😂😂
Yaniii zaten kiz degince boyle temiz bakimli kilsiz puruzsuz tertemiz bebek gibi yumusacik cilt falan geliyor akla hahahhaa onlari al tabi hem temiz kilsiz daha guzel goruntu veriyor dogru buna hak veriyom ksdfjkdjgf cikmaz cikmaz merak etme sen, cikarsa bana haber ver gelir kulagini cekerim, bulmus bide begenmemezlik yapiyor nankor herif ldsfjdfkjg
Yaaa yazdıklarınız çok tatlı 😂😂😂
Gerçekten çok sağolun Aghjdkbjfgdkd
Estagfirullah ne demek rica ederim😂😂he bide bu arada "Çünkü çok utanacağımı biliyorum 🥰" bunu da simdi gordum arada kaynamis bir sekilde nasil olduysa kdfjgkdjh
Evet çok utanıyorum bir erkekten
Eline dokunsam bayılırım her halde 😂😅
Valla ne yalan soyliyim bende her halde boyle bi tuhaf olurum kalbim kut kut atar bir kizla boyle yan yana yakinlassam daha once hic sevgilimiz bile olmadi ki ksfjdfkjgdjfg hani boyle uzgun moralin olmadigi gun olur ya falan oda gelip yanina ne bilim elini sirtina bacagina koyup ablanmis buyugunmus gibi "noldu bana anlatabilirsin dinlerim" falan demesi kendimi orada kucuk cocuk gibi hissederim boyle buyuklerine karsi bir sorunu anlatacakmis gibi bende cok utanirim yuzumu kaldiramam yerden gozlerine bakamam ksdfgjkfjgkdkfg🙈🙈😂😂
Yaşınız kaç bilmiyorum ama 😂😂😂 yüreğiniz çok genç 🌸
Hep böyle kalın 😇
Yasimiz da genc canim sende ksdjfgdkfgdjkf bizi yasli adam mi sandin slfkdfgkdfg ben hep boyleyim zaten beni seven boyle sever zaten genelde sevilirim zaten, bende ne ovdum methettim kendimi ama simdi dimi hahahahaha🙈🙈😂😂
😂😂😂😂
Kaç gerçekten çok merak ettim 😂😂😂
Tahmin edecek olsan kfjkdfjg
Ne bileyim görmedim ki 😂😂😂
Yazdıklarına göre hareket edersem 19-22 arası 😅😂
Gitti 😅 neyse iyi geceler 🍃
20yim ksdfjkgj yaa yazdigini gormedim fark etmedim yani burdayim kfgkdfg😂😂
Hele bak yav 😂 ciddi misin 😂😂😂
Neden yaşını yanlış yazmışsın o zaman 😂
Vallahi cok ciddiyim ksdjfkjfsa ya ilk hesabimi actigimda siteyi bilmedigim icin oyle yalandan uydurdum bir seyler😂😂
İsmin nedir ve nickin 😅😅 gelirsem bulurum bir daha belki 😂
Uykum geliyor şu an 😂😴😴😴😂😂😂🤣🤣
Bunu burdan boyle aciktan zaten soylemem kfdgjdfgkj gizli zaten gorus yazmazdim hahahaaha ama gelirsem bir daha dedin yani yatmaya mi gidiyon sadece yoksa komple mi gidiyon siteden kfdsjkfgdf😂😂
Komple gidiyomm 😅
Hadi ya uzuldum duygulandim iyice duygusala bagladik hee bizden kdsjfdfkjg😂😂niye geldin niye gidiyon ki😂😂
Sırf bu soru için üye oldum 😂
Bu kadardı buraya vaktim 😄
Gitmesene kizim jdkfgjdfkgjdf hem sen bi daha gelmezsin sanki buraya gelsen bile nickimi hatirlamazsin eee nolacak bizim bu durum fdkgjdfkhfhg😂😂
Konuşmayı burada sonlandıralım 😂
İyi geceler 😇
Tuh tuh neden bu kadar duygulanir gibi oldum oglum kendine gel leen hahahahaha🙈🙈😂😂
Neyse madem gidecen tutmiim ben seni iyi geceler diyim😇
Bu arada merak ettigim iki soru var sormazsam uyku girmez ksdfjkdjgf yasin kac ve kapalimisin😂😂
Yaşım 19 , örtülü değilim 😅
hee ayni yasitiz sayilir kfskfdkg ee veda vakti mi o zaman iyi geceler diyom o zaman ben daha fazla tutup da seni rahatsiz etmim fgdfghsd😂😂
Sana da iyi geceler 😂😂😂
Hadi gorusuruz o zaman gorusecez tabi dfskdfgkdfg😂😂
Evlendıgın kısı bıkını bolgesı ıle degıl senınle evlenıyo.. Onunda kasık bolgesı senın ıstemedıgın gıbı olabılır.. Evlılıkte aranmaz orta yol bulunur rahat ol👍
Düzeltemezsin, daha da kararmasın yetrr. Ona dikkat et :)
Ah be kardeşim bizdeki de eyfel kulesi gibi muntazam değil ki
😂😂😂
Ne bileyim erkeklerin özel bölgesini ne gördüm ne de sordum
Ama bir bayan olarak eşimin karşısında bakımlı olmak isterim 😊
Takılma böyle şeylere görüntü ne kadar kötü de olsa çok afedersin beyran çorbası hüpletir onu erkek kişisi
Niyə böyleler 🤮
Gülü seven dikenine katlanır kardeşim
Genetiktir o pek sanmıyorum çözüm olacağını
Emin ol kimse 4 4 lük değil utanacak bir şey de yok :)
Teşekkür ederim 😅
Ağda mı yapıyorsun belki ondan oluyordur
Beyazlatma işlemi yapıyorlar diye biliyorum😊 gece gece aklıma soktun bak ,😂
😂😂😂
Hayır bide gizlisin. nasıl ulaşıcam sana bilemedim ,😑 sorunu beğendim nickim "dü" ile başlıyorrr
Napim
Evlenince sorun olmaz. Rahat ol
Tek sıkıntın bu olsun dert ettiğin şeye bak
Emdirirsen beyazlar 😄
Manyak 😂😂😂
Ağzımda salgıladığım özel bir kür var. İstersen deneyebiliriz. Sabah ve akşam 30 saniye uygularsak eğer 1 aya bembeyaz olur😄😄
Yemin ederim tam bir manyaksın 😂😂😂
Çözüm isteyen sensin, ama manyak olan benim 😄Reçetesiz ilaç veriyoruz daha ne yapalım😄
😂😂😂
Azeri misin sen?😄
Neden? 😂
Mən Azeri değiləm , Azərbaycan Türküyəm.
Anladım hadi mesaj at da konuşalım hem başka ilaçlarım da var😄
Nereden anladın ya
Merak ettim
Mesaj atarsan söylerim nasıl anladığımı
Yox
Azerbaycanlısan?
Değilim
Yazzz bana :) cözğm bende
Pastel boyayla boyamak
bısey olmazo kadardan
neyini düzeltecen kiz
Ağda karartır kanks