Ojeli tırnak meraklısı erkekleri bilirsiniz. Ne zaman Instagram'da elimde ojeli kitap, kahve tutarken story atsam hemen tırnaklarımla alakalı bir şeyler yazıyorlar. Neden bu kadar etkileniyorlar.
Erkekler dediğin için bana söz hakkı doğdu :) ben uzun tırnak ve oje 💅🏿 hiç sevmem hatta itici geliyor. El bakımını yapmış yumuşak bir eli tutmak isterim :) kısa tırnaklı ve sadece nemlendirici krem süren hatun candır.
Açıkçası bayanlarda kozmetiği yakıştırmam. Bu tırnak dahi olsa. Sadece dikkat çekmek için. Başkalarının beni görsün diye. Sadece Öz güven eksikliği. Kişi kendini sevmeyince, eksik görünce, arkadaşları arsında ezik gördükçe bunu yapıyorlar. Bu benim düşünce sadece. Herkes için doğru olmayabilir. Her erkek te böyle sevecek diye bir kaide yok.
güzel ve bakımlı el erkekleri etkileyebilir, ben de elde ve ayakta ojeyi çok severim, bozulmamış, düzgün sürülmüş tene uygun hoş bir oje her zaman çekicidir.(bana göre)
Bazıları her şeye yazar, ama ayrı bir el ilgisi olanlar da var tabi.. kadınsılığı hissettikleri için olabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben şey için yazdım ya güzel oje önerisi olan var mı uygun fiyat güzel marka beğendiğiniz oje rengi... Erkekler değil de oje sürmeyi çok seviyorum erkeklerden banane hajskd
Daha seksi görünüyor ve ilgili bakımlı duruyor. Ancak her erkek düşmüyor. Üniversitede tanıdığım bir kaç erkek vardı. Uzun ya da ojeli tırnak gördüklerinde iğreniyorlardı. Yani herkesin tercihi aynı değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İşte bu yüzden zaten Türkiye’deki hiçbir erkeğin adamakıllı ilişkisi yok çünkü sadece dışarıdan yapılan şeylerle kız seçiyorlar