Evet kesinlikle makyaj dozunda olmalı.
Hayır bence makyajın bir sınırı olmamalı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Makyaj çok öznel bir şey. Bazı kadınlar makyaj yapmaktan zevk alıyorlar. Bunu günlük bir eğlence haline getiriyorlar. Sabah kalktığında ilk iş makyaj yapanlar var, hem de hiç dışarı çıkmayacağı halde.. Bence makyajın abartı olup olmadığına kişinin kendisi karar vermeli. Ben kendimde hafif makyaj yapıyorum ve şekilde seviyorum ama çok makyaj yapan bir arkadaşım bana abartı gelmiyor. Sonuçta onun tercihi. Ama buluştuğumuz zaman yan yana çok uyumsuz göründüğümüzü söyleyebilirim.
Evet mesela şu an fotoğrafa biraz gözüm takıldı gerçekten o kadar ağır bir makyaj yapmış ki eminim yani bu kadının yüzündeki makyajı bir havlu yardımıyla temizlesek orada yüzünde var ya milyon tane sivilce olduğunu fark edebiliriz çünkü fazla makyaj yapmak aslında güzelleştirmez geçici olarak güzel bir görünüm verir hatta eğer makyaj fazla yapılırsa o bile güzel durmaz makyaj aslında cilde çok zararlı bir şeydir bütün gözenekleri kapatır ve sivilce oluşumuna yol açar.
#reda
Selam gadası 🙃
Makyaj denildiği zaman herkeste ortak bir algı var. Kadınlar güzel görünmek için makyaj yaparlar diye. Ama bana göre kadınlar kendilerini daha iyi hissetmek adına makyaj yaparlar. Makyajın çok çeşidi vardır. Kimi bu durumu abartırken kimi sade makyajı sever.
#gadası
Cevap
8Cevap
Abartıyorlar ve ortaya gerçekten hoş bir görüntü çıkmıyor
Görselden güneş altında yanmış plastik kokusu geldi
Katılıyorum. Hatta en iyi makyaj en az yapılan makyajdır diyerek arttırıyorum
en güzeli hafif makyaj
çok fazla makyaj zaten cilde zarar verir
Evet bu kadar da abartılmaz
Makyaj dozunda olmalı abartı sevmiyorum ama herkesin kendi zevki
Bencede çok aşırı abartanlar var ve kendilerinden başkasına dönüyorlar hiç güzel durmuyor en azından benim için oyle
cok seksiyse yüzüne istedigini sürebilir, aklina ne geliyorsa.
Çok *seksi* değilse süremez mi?
He illa seksi olacak.
Evet abartılıyor. Ama o kişi kendisini öyle mutlu hissediyorsa bence karışmamalı.
Bence abartılmaması gerek ve makyaj yapmayı bilmeyen de yapmamalı iğrenç bir görüntü ortaya çıkıyor
Abartanlar var tabi... Kendisi öyle beğeniyorsa kimse bir şey diyemez.
Makyajın bir sınırlaması yoktur bence abartılı makyajlar harika duruyo
Evet kesinlikle makyaj dozunda olmalı.
Katılıyorum aşırı abartanlar var
Evet parmağımı koysam yarısı suratlarına girer
Bu dudak ne yaa midem bulandı resmen iğrenç
Rimel far allık miss.
Evet boya küpüne girmiş gibi makyaj yapanlar var
Kendi tercihleri
Abartıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?