Psikolojik bunalimdayim ve acilen en yakin zamanda yaptirmak istiyorum ama butun param iki gram altin simdi bitcoine girsem param degerlenir mi sizce bi burun estetigi fiyati kac oluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar evet gercekten ihtiyacim var gerekiyor yani lazerle yaptirmayi dusunuyorum
Tamam canım benim. Sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap. En sağlıklısı doktorun görüşü. Estetik açıdan daha iyi olur derse ve sana onay verirse süper.
Estetisyenden önce bir psikoloğa gitmelisin bence? Estetiği kafana koymuşsan yine yapabilirsin ama belki psikolojik bir şeydir. Belki yanılıyorsundur ama yanıldığının farkında değilsindir. Çünkü mesela zayıflık hastalığı olanlar ne kadar kilo vetirse versin kendini yine kilolu olarak görür ama aslında yanılıyordur. Sadece psikilojik bir şey olup olmadığına bakman için gitmende bir fayda var. :)
Psikologa git dite tavsiye vermissin bende alakasi yok diyorum sende tavsiye verdim sadice diyorsun psikologluk ile alakali bir durum yok ki psikolojik bunalimdayim derken de baska bir seyden dolayi psikolojik bunalimdayim bu yuzden boyle bir sey yapmak istedim yuzum ile alakali bir durumdan degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ben yaptirdim. Bursada ozel hastanede bi doktor ve cok iyi. Acisiz ve nerdeyse agrisiz gecti. Ama operasyon sonrasinda ilk ay cok dikkatli olmalisin
Bende bursada oturuyorum neresi ve doktorun ismi ne soyler misin
Şu an kendi klinigini acti diye duydum. Bursa niluferdeydi galiba. Yildirim doruk hastanesinden ayrildi. İsmi İsmail Aksu.
Nilufer veya yildirimdi ya
Cok tesekkur ederim ask
Rica ederim. Cok kaliteli bi doktor ve cok tatli, sempatik
Niye? Estetiğe gerek olup olmadigina kim karar veriyor sağlığınla ilgili bir durum mu var ki? Güzellik amacliysa boş isler
Keşke gizliden resmini paylaşsaydın. Belki gerek yoktur.
Yok gercekten gerek var
Tamam. Kendini nasıl mutlu hissedeceksen o zaman. Sanırım biz görseydik ve güzel deseydik de bir şey değişmeyecekti.
Su gune kadar goren kimse guzel demedi daha da kimse demez yaptirmadan
Tamam canım benim. Sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap. En sağlıklısı doktorun görüşü. Estetik açıdan daha iyi olur derse ve sana onay verirse süper.
2 gram altinla bitcoine nasil girmeyi dusunuyorsun ayrica oranizi. buranizi oynamayi birakin oldugunuz gibi olun
Devlette 4 -7 bin arası bir fiyata estetik olabilirsin
O fiyata estetik olmaz anca saglik acisindan sorunun vardir nefes felan zorluyordur anca oyle devlet yardimci olur
Yok oluyor etrafimdaki kişilerden biliyorum ve gayet de güzel yaptilar
Çok acele etme. Hayata atılıp biraz birikim yaparsın, belki fikrin de değişir o vakit karar verirsin.
Yavrum beni soruna görüş paylaşmaya davet etmezsen sevinirim 😊
Hiçbir fikrim yok ama neden yaptırman gerekiyor burnun kötü mü duruyor
Bence hiç bulaşma bitcoine, altına yatırım yap bir süre. Altın fiyatı uçacak haberiniz olsun
Bitcoin bu hafta 70k dolar oluyor. Bence geç kaldın
Ne hoşunuza giderse yaptırın onu, hem aklınızda kalmaz.
Yüreğin neyi nasıl istiyorsa öyle yapmalısın binevi kendine yatırım
Bilinçsiz Kripto paraya girme 2 gram altınında uçar
Yaptırabilirsin bence ama bununla ilgili gördüğüm tiktoklar falan var baya sıkıtı birkaç ay boyunca
Bitcoin elindekinden eder seni.
Okadar takma... estetik fiatları aşırı pahalı...
Bence bitcoin felan boş şeyler burun estetiğine gerçekten ihtiyacın var mı ilk olarak zihninde onun cevabını aramalısın 😉
Bitcoine 1 yil icin felan bakma hic 10 yil 5 yil sonrasi olarak goruceksen oyle al bitcoin
Hm obur turlu kari yok mu altinda mi kalayim
Var sma riski cok fazla bulaşma
Anladim
Arkadaş 8 bine yaptirdi bitcoin işine girme batarsin
Batsam bile bi sure sonra birden zenginde olabilirim
8 bin mi 🤯🤯 8 bine olmaz o iş
Başkaları için yapma eğer sen istiyorsan en iyi kararı sen verirsin
Bitcoine girme kolay iş değil. Paran yoksa biriktir ayrıca burun estetiğini iyice araştır iyi bir doktora git
Oyle yapcam
Sen delisin gt tedavi ol
Ne alaka ki
Sakat kalırsın
Allah korusun ya
Yapma bence doğal kal.
Lazerle kemeri yok etcem sadece
Kemer derken?
Kemer iste burnumdaki kemeri eritcem
Yapma bence sırf güzellik uğruna yapma bozma kendi doğal halini
Günlük hayatta burnun sorun yaratıyor mu?
Evet
Estetisyenden önce bir psikoloğa gitmelisin bence? Estetiği kafana koymuşsan yine yapabilirsin ama belki psikolojik bir şeydir. Belki yanılıyorsundur ama yanıldığının farkında değilsindir. Çünkü mesela zayıflık hastalığı olanlar ne kadar kilo vetirse versin kendini yine kilolu olarak görür ama aslında yanılıyordur. Sadece psikilojik bir şey olup olmadığına bakman için gitmende bir fayda var. :)
Ya alakask yok
Sen bilirsin. Ben sadece tavsiye verdim. Uyup uymamak sana kalmış.
Psikologa git dite tavsiye vermissin bende alakasi yok diyorum sende tavsiye verdim sadice diyorsun psikologluk ile alakali bir durum yok ki psikolojik bunalimdayim derken de baska bir seyden dolayi psikolojik bunalimdayim bu yuzden boyle bir sey yapmak istedim yuzum ile alakali bir durumdan degil
burnuna bi bakayım nasıl
Kotu iste
bakayım yahu
Yaptırma derim karar senin
Risk alacaksın yapacak bişe yok
Doğallığını bozma sen güzelsin. 😀🙂
sugardaadyy bul benim gibi
100 lira da bana borç versene ya kaç aydır işsizim telefona kontör alayım bari 😀😀
Bende senin her istediğini yaparım olmaz mı 😀😀
15 bin civari
stajdan para almıyor musun
8k civarı
Telefon aldim onun borcunu odedim bide cok az para o 2 gram atabildim suana kadar kenara
8 bine estetik mi olunuyor
evet 8k estetik
Cok uygun eve is bulsam yaptiririm o zaman
eve is derken
Eve iş oluyor ya paketleme felan
Ordan da para kazanirsam biriktieirim o parayi
öyle iş bulamazsn hepsi dolandırıcı
Bulan bulluyor bende bulurum
Şeklimi kötü
Kemer var
Aynı bende de bende olacam fena
Ama işte fiyat ve para