Yeni nesil kızlar kılsız olsun ister, eski kafalılar :D döşü kıllı olsun ister. Ayrıca bir araştırmaya göre “Doktor Aikarakudy Alias, 22 sene süren araştırmasıyla vucudu kıllı olan erkeklerin nispeten daha zeki olduğu kanaatine vardı.” Bu da demek oluyor ki; Zeki erkek istiyorsak döşü kıllı olceeek oke mi? 😌💅✌️
Yani evet ama bunun bir derecesi olmalı mesela kimisi var maymundan 5 dakika sonra doğmuş gibi o kadar kıllı ki gerçekten bu artık güzel durmuyor ve bir de kıl belli bir yerden sonra artık koku sorunu ortaya çıkartabiliyor yine bazıları var o kadar pürüzsüz ki o kadar temiz olmaya gerek yok olmalı ama dozunda olmalı böyle az ama öz. #reda
Döşü kıllı ne ya😂Tercih olarak bunu tercih etmek bana imkansız geliyor. Ama sevdiysem takılmam o ayrı. Açıkça tercih edemiyorum. Kıl sevmiyorum. Yapım böyle.
Erkek dogasi geregi killi, tuyludur, su benzetmeler sikca olmaya basladi, kazagini cikar, maymunmusun, hayirdir, ektiler boyle mi kaldin falan , bunlar hic hos degil !!! Birakin milletin dosunu falan adamligina bakin... Erkek dedigin killi olur ama azdir ama coktur karar merci kendisi degil... Mesela tibben soyle bir ornekte vereyim erkeklerin kadinlra gore zaturre, bronsit gibi hastaliklara yakalanmasi %50 daha azdir... Dezavantaji erkekler daha fazla yoruluyorlar kadinlara gore enerjiyi daha fazla cektigi icin.. boyle yani !! Sorgulanmamasi bence cok daha iyi.. !!
“Doktor Aikarakudy Alias, 22 sene süren araştırmasıyla kılla tüyle uğraşacağına, farklı genetik ya da branşı ne ise onunla uğraşsaydı daha faydalı bir doktor olabilirdi bence😉🌼 hurafe bunlar Çok söyledim ama dinletemedim ki Dr Aikarakudy'e, kılda tüyde keramet olsaydı olur olmaz yerde çıkmazdı🤫🤐 diye, ama dinleyen kim? Sakalımız yok ki sözümüz geçsin🤣😊 Nasıl bağladım ama
Döşü kıllı erkekler testesteron seviyesi yüksek olan insanlar. Döşü kıllsız (epilasyon yaptırnalar hariç) genelde testesteron seviyesi düşük östrojen hormonu yüksek insanlar. Kısaca libidosu ve testesteron seviyesi yüksek erkek mi, libidosu orta seviye erkek mi? asıl soru bu. Eskiler işi biliyor bence :D
Benim bir arkadaşım var belden yukarida kıl olmayan yerlerinde sinekler ormandaki acık alan sanıp kamp yapıyor ama alagin önde gideni Killa aklın hesabı yapılmaz
Biz sporcular vücudu karşı cins için yapmayız senin gibi canım öyle sanar vücut geliştirme sporu emek ve irade ister 2 günlük olay değil yani ve kızlar bu kadar emek vermeye değmez 😁, senin ne bok olduğun bile belli değil
@Delirüzgar34 nasıl da bozuldun işte kumaşının bozuk olduğu burdan belli oluyor hemen hakaret …söyleyecek bir sözü olmayan insan cahilliğini konuşturup hakaret eder kötü söz sahibinindir.😂
Vücuttaki kıllar estetiğin önüne geçiyor düşüncesindeyim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Erkek erkek gibi olmalı. Neden sakallı yaratıldık? Sakallı olmamız gerekiyormuş demek ki fakat bakımsız sakallı değil. Düzeltilmiş, kısaltılmış kirli sakal. Göğüs kılları için de geçerli bu. Bacak kılları kalabilir ama göğüs ve omuzlar kısaltılmalı. Fazlası görsel kirlilik çünkü. Tüysüz erkek çok kadınsı. Tüylü fakat bakımlı diyorum.