İlk buluşmada kırmızı ruj sürmek çok mu abartı olur size? Arkadaşım ilk buluşmasına gidecek. Kırmızı ruj çok cüretkar olur bence ama sürmek istiyor. Ne dersiniz?
İlk buluşmada kırmızı ruj sürmek abartılı mı olur?
Yani bu o kırmızı ruju ne kadar parlak ve çarpıcı olduğuna göre değişir hafif böyle mat varla yok arası bir şeyse hiç sorun değil tabii ki sürülebilir hatta çok hoş durur ama böyle tutupta sanki kırmızı halıya gidiyor muş gibi parlak dudakları kocaman gösterecek sanki böyle aranıyor muş gibi bir imaj verecek kırmızı bir ruj sürmek evet bu tabii ki abartı olur dediğim gibi ruja bağlı. #reda
Hayır bence kırmızı ruj sadece özel günlerde tercih edilmesi gereken bir şey değil. Fazla iddialı da bulmuyorum. Nude tonlar gibi doğal geliyor bana ve güzel bir kombinle, yapılı saçlarla çoğu kadında da güzel duruyor. Bu yüzden ilk buluşmada tabii ki tercih edilebilir neden olmasın.
tarza bağlı, birde o kişinin sıkça taşıdığı bir renkse neden olmasın. Yapmacık olmamak demek belirli şeylerden uzak olmak değil kendin gibi olmamaktan kaçınmak ve Arkadaşını yanitiyorsa Ruj sürsün. Ama pek alakası yoksa sirf dişi durmak içinse sürmesin.
Şöyle olur böyle olur gibi bir düşünceyle bakmıyorum. Makyajı sevmiyorum fakat siyah oje ve kırmızı ruju ayrıca severim. Birgün makyaj yaparsam ikisi favorim olacak😄
Normalde kırmızı ruj süren kızlara bayılırım, ama sanki ilk buluşma için fazla gibime geliyor. Kararsızım bu konuda. Sürsün gitsin arkadaşın. Erkeklerin geneli kırmızı ruj sever zaten.
Bence hayır aksine benim için ruj kısmen özgüvenimi destekliyor zaten ruj rengine göre yargılayan biriyse çok da lüzumsuz biridir takma çok kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle ol.