Ben bir şirkette çalışıyorum. Ve şirketin çalışanlardan beklentisi her zaman şık olmaları. Bu yüzden her gün kıyafetime, saçıma, makyajıma özen gösteririm. Bu sebeple makyaj malzemeleri benim için temel ihtiyaç kategorisinde. Haksız mıyım?
Günümüz şartlarında bence de temel ihtiyaç. 🙈
Daha neler. 😅
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Makyaj malzemesi kadınlar için temel ihtiyaç mıdır?
Hayır temel ihtiyaç sayacak olursam daha temel şeyler sayarım mesela makyaj malzemesi temel ihtiyaç değildir istektir göreceli bir şey bu temel ihtiyaç yüz bakım malzemesidir ya da cilt bakım malzemesi temizleme jelleri maskeler gibi şeyler bunlar temel ihtiyaçtır ama ruj oje ya da daha Sayabileceğim bir sürü makyaj malzemesi bunlar ihtiyaç değildir istektir tam tersine. #reda
kesinlikle temel ihtiyaçtır. eğer makyaj yapıyorsan ve cildinin bozulmasını istemiyorsan çok iyi temizlemen gerekir. makyajda güzel ve temiz bir ciltte her zaman daha iyi durur unutmayın. ben çok önem veririm makyaj malzemelerime ve cilt bakımına bu yüzden de vakıfbank business kartımdaki puanlarımın hepsini Gratis, rosman veya watsons gibi yerlerde bitiririm yenilerini de kazanırım. İyi ve sağlıklı bir cilt istiyorsanız her akşam bakımınızı yapmalısınız.
Bakım temel bir ihtiyaçtır. Her insanın yapması gerekendir ama makyaj tercihtir temel bir ihtiyaç değildir. Bakım zorunluluktur fakat makyaja hiçbir mecburiyet yoktur.