Cadılar bayramı için makyaj?
Yaptım evet
Yapmadım hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben yapmadım ama 2 tane küçük kuzenime yaptım. Cadı Bayramını evde kutlayalım diye tutturmuşlar ailelerine. Ben de makyajlarını yaptım. Bir tanesine Elsa makyajı diğerlerine Harley Quinn makyajı yaptım. Gördüğünüz gibi ikisi de zıt karakterler. 😅Yaparken çok özendim ama. Seneye kendime de makyaj yapıp çekim yapacağım. Mesela ölü gelin makyajı falan harika olur. 🤭
kendi bayramlarımda bile pijama terlik gezerken cadılar bayramı veya noel bayramlarında ekstra bi hazırlık yapmıyorum en fazla terliğim kaybolmuştur ve onu arıyorumdur falann..
Selam gadası 🙃
Cadılar bayramı hemen herkesin dilinde olan birşeydir. Ama unutmamak gerekir ki bu bayram bizlere özgü bir bayram değildir gadası. Ama yapan insanları görüyoruz.
#gadası
Cevap
12Cevap
Hayır yapmadım çünkü 19 yaşındayım be çocuklar yapıyor onu ne gerek var değil mi ben sadece beyaz kalın bir kazak giydim ve dışarı çıktım birazcık dolaştım sokaklar gerçekten çok güzeldi herkes şeker filan topluyordu inanılmaz böyle adamlar insanlar kapılarda bekliyor çocuklara şeker verebilmek için çocuklar giymişler bebekleri bile böyle giydirmişler bebek arabalarıyla dolaştırıyorlardı.😂
#reda
Hayır benim kültürümle alakası olmayan bir şey için neden saçma sapan triplere grip makyaj yapayım ki.
Yaptım tabii kii 🎃
Üç kuruş para kazanıcam diye hayatım s*kiliyor kendimi eve zor atıyorum bacım ne halloweeni cadılar bayramı.
Bayramın kendisinden haberim yoktu, çalışıyordum. Zaten makyaj yapmak pek benlik olay değil.
cadılar bayramıyla ne işin var
yawrum sanin kütük franciscomu
Cadı nedir ki yaa bayramını seveyim. Cadısınada süpürgesinede...
ayy ben ömrümde bu kadar luzumsuz bir olay görmedim. cok gülüyorum yapanların haline. sorsan kendi bayramını kutlamaz ama Cadılar bayramını kutluyor
Gereksiz. Halloween ı kimin bayramıysa o kutlasın
Güzel yüzümü neden kirleteyim?
Yapmadan suratım o halde şu an 😬
Cadılar bayramı için yapmadım.
Bu akşam kuzenlerle yapacağız.
bizde yok ki niye yapalım
öldü
hee
Yapsam dolaşsam polise ihbar ederler burada
Asla yapmam
Tabii ki hayır
Yapamadım