Makyajıdır bu fotoğrafta açık ve net bir şekilde belli hadiseyi görüyorsunuz zaten makyajsız halini sokakta görsem ben tanıyamam açıkçası çünkü çok böyle aşırı ev kadını gibi duruyor sıradan hatta cildi aşırı soluk büyük ihtimalle çok fazla makyaj yapıyor sonrasında da onu temizledikten sonra cildi temizlemek için kullandığıosu galiba cildindeki bütün yağı vitamini filan götürüyor o yüzden böyle soğuk bir cildi var. #reda
Makyaj bence en önemli etken. Ama sadelik ya da doğallık bunlar her insanı çekici göstermez ama makyajın gücü mü desem bilemedim insanda harikalar yaratabiliyor..
Makyaj deyip geçmek bana biraz ergence geliyor açıkçası. Kadını çekici yapan birden fazla unsur vardır. Çekicilik bir bütündür. Bir kadına çekici diyebilmem için onu tanımam gerekiyor. Uzaktan bakıp da "A bu çok çekici !" deriz sonra bir bakarız birine hakaret eder, tepeden bakıp onu küçük görür vs. çekicilik kalmaz Ama genel manada sadelik benim tercihimdir. Güzellik sadelikte gizlidir. :)
Tövbe Estağfurullah da Hadise Makyajsız Hiç Güzel Kadın Değil keşke makyajlı hali gibi olsa Makyajlı Çok Güzel makyaj gidince Başka biri gibi görünüyor Yani Kız çok Güzelse birde makyaj yapınca üstüne gelde aşık olma 🤭☺️
Renkler heryere yakıştığı gibi bize de yakışıyor, biraz dudağımı renklendiriyim biraz kirpiklerimi derken tabiki abartıyoruz. Kalıp gibi bir makyajdan pudranın un tabakası gibi göründüğü bir surattan bahsetmiyorsak eğer makyaj demek istiyorum. ^^