Tesettür dediğimiz şey aslında saçını örtmek değildir, nefsini örtmek gibidir, buna uygun olarak tesettürlü bir hanım efendinin sade bir şekilde giyinmesi, vücut hatlarını belli etmeyecek bollukta entariler giyinmesi ve dışarıdan gelen bakışlardan kendisini koruması gerekir, tesettürün maneviyatını zedeleyecek her tür hal ve davranıştan zinhar uzak durulmalı, ben karışmam umursamam da ne giyerseniz giyin ne takarsanız takın ama sizleri bu konuda uyarmak, gördüğüm yanlışı söylemek vazifemdir, ondan dolayı bunu yazıyorum, tabii ki insanların giyim kuşam haklarına balta saplayacak değilim, tercih sizlerindir...
Daş örtmek kadınlarda dindarlığın başlangıcıdır ama bir simge değildir siz yakışıyor diye simge olarak kullanıyorsunuz madem tırnak yapıcan başını neden kapattın. Kapanmaktaki amaç dikkat çekmemektir sen hala seksi görünme derdindesin. Uzun tırnak erkeklerde aşırı çekici görünür.
Açıkçası bir fotoğraftan bu kadar mana çıkarman şaşırtıcı şunu söylemek istiyorum ne aile baskısı ne çevre baskısıyla kapanmadım kendi kendine burada farklı manalar çıkarman midemi bulandırdı bu benim bedenim bu benim kararım kimsenin ne dediği umrumda değil. Kimse 4 4 lük de değil buna sende dahilsin. İnsanlar kendilerine bakmadan başkalarına böyle ithamda bulunması gülünç bir durum
Ben fikrimi ve genel olarak müslümanlar da gördüğüm bir şeyi söylüyorum. Benim gördüğümü de herkes görüyordur zaten. Hiçbirimiz gerçek Müslümanlığı yaşamıyoruz. Bugün kapalı dediğimiz insanların %90’ı tamamen Aile baskısı sebebiyle kapanan bireyler, bu da bilinen bir gerçek. Benim umrumda değil, kim ne yapıyorsa kendine.
Bu Arada beden senin bedenin değil, o sadece sana emanet. Bunu da biliyor olman gerekirdi.
Herkeste görüyorsun diye bizde öyle olmak zorunda değiliz müslüman bey ağzından çıkanı kulağın duysun bakış açın çok yanlış biraz kendine çeki düzen vermeni öneriyorum
Ben ortaya taşımı attım, ister üstüne alınırsın ister alınmazsın, beni ilgilendirmiyor bu.
Ben görüşümü beyan ettim. Biliyoruz ki '' Kapanmanın asıl amaçlarından biri de dikkat çekmemektir '' Bu tırnaklar ise son derece dikkat çekici. Yani yeni bir din ya da kural uydurmayın, demek istediğim bu.