Mavi gözlü kumral sacliyim makyajimi agir yapmami soyluyorlar elbisem narcicegi renginde makyajimi ve sacimi nasil yapmaliyim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eğer dediğin gibi birisi ile seninle tanışmak isterim de ne mezuniyeti bu sorması ayıp
#Hükümdar
Anlamadim? Okul mezuniyeti
Mezuniyet var diye sormuşsun ya soruyu onu sordum ne mezuniyeti diye
Lise mezuniyeti
Mezuniyet törenleri bitti sanmıştım neyse bir kahve içmek isterim seninle tanışmak için eğer istersen
Nerden cikti? Tanismak icin yazmadim ne sebeple?
Ben başta yorum da yazdım tanışmak için zaten sebep birbirimizi tanımak yani ne bu fevrilik
Arkadaşim benim amacim bu değil oyle bir niyetim yok
O kadar gereksiz tavır ki neyse
Tavrimda birsey yok soru sordum senin cevabin sacma tanismak isterim? Nerden cikti anlamadimki gorunusumu anlattim diye nasil oldugumumu tahmin ettinde hosuna gitti seninki daha sacma degil mi?
Evet hayal ettim yani zahmet edip baksaydın çizim yeteneğim iyidir o yüzden hoşuma gittiğin ve bir dakikamızın bile garantisi yok iken dedim ki tanışmak için kahveye davet edeyim ama nereden bileyim ki basit bir tanışma olayına bile bu kadar gereksiz tavır koyabileceğini yorumundan anlıyorum ki altbenligin o kadar muamma ki çözülmüyor
Istegini geri cevirdim diye bu kadar kabalaşmana gerek yok sen ilgi duydugun kisilere boyle davranirsan kimse bulusmaz senle benden demesi
Kabalaşmamı isterseniz hanımefendi tekrardan bakın sözcüklerime kelimelerime tek bir argo veyahut küfür var mı
Üslubun yeterince kaba kufure gerek yok.
Mavi gözlü kadinlara takintin mi var? Profilinden öyle anlasiliyor
Takıntıdan daha çok sevgi zaten onu da sanatıma döküyorum zaten isteğim mavi gözlü bir kadınla ciddi ilişki
Neden mavi göz?
Çok hoşuma gidiyor yani nasıl anlatsam ki sana şöyle diyeyim dünya yıkılsa başıma binbir sorun da gelse mavi gözlerin içine bakınca ruhum dinleniyor öyle dinginlik oluyor ki 60 yıl aralıksız yoga meditasyon yapsam o dinginliği vermez 🙃
Gözlerim mavi oldugu icin hayatimda cok övgü aldim ama bu kadar icten hic almamistim ustume alinmalimiyim?😅benimki açık mavi degisik bir bakismis
Almalısın tabiki de matmazel ah sen benim ne yaptığımı bilsen var ya şiirler , sözler yazarım ama öyle standart değil bir okuyunca bir daha okuyası gelecek cinsten ☺️
O zaman degerini bilecek biri karsina cikar umarim😊
Bence hafif makyaj daha hoş duruyor. Özellikle düğünlerde aşırı makyaj yapıp cok güzel olduklarını zannediyorlar kadinlar ama bence cirkinlesiyorlar
Mavi gözlüsün simli falan makyaj yaparsan daha guzel olur diyorlarda ben abartili makyaj falan yapmam kötü duruyor
Ayni fikirdeyiz. Demek ki o gece guzel olacaksın :)
Hafif makyajla guzel olucagimdan nasil eminsin?
Hafif makyajın daha güzel, aşırı makyajın da kötü durduğunu konuştuğumuz için 🤔
Hahah haklisin 😅ama her hafif makyaj yapanda guzel olmuyor.
Olabilir tabi. Bence guzellikten cok sempatiklik daha etkili. Sempatik ve hoş bir tarzi olan kadini. Cok guzel ama donuk bir kadina tercih ederim. Sen hafif makyajini yap ve gülümse, güzel olmaman mümkün degil :)
Tamam dikkate alacagim guzel bir dusunce sekli umarim istedigini bulursun
Teşekkür ederim, umarim senin de gönlüne göre olur :)
Eğer dediğin gibiysen makyajı abartma sakın
Neden? Evet dedigim gibiyim
Yakışmıyor çünkü, hafif makyaj yapmalısın. Gözlerine rimel vs güzel olabilir gözlerinle ışılda o gece.. kıyafet olarak da siyah tüm dikkatleri üzerine çekecektir, güzel bir topukluyla gecenin yıldızı sen olursun..
Saçımı nasil yapmaliyim rimel fazla kadinsi olmazmi lise mezuniyeti
Instagram kullanmiyorum maalesef burdan atamazmisin?