Güzellik & Bakım Bel gamzesinin çekiciliği var mıdır? KimBuRuj Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Bel gamzesi olan kişiler daha mı çekici? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bel gamzesinin çekiciliği var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Palmarosa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bel gamzesi güzel de bel gamzesini göstermek için giyilen düşük bel pantolonlar çok kötü ya.. (resimdeki gibi) 0 0 Yorumla
walkforlove Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Bende var ve çekici olduğunu söyledi nişanlım. Kendisinde yok ama olması ne kadar değiştirirdi bilmiyorum. 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı. Evet vardır. Erkekte de kadında da çok çekicidir. En azından ben etkileniyorum. Çok beğeniyorum. 🥰😎 0 0 Yorumla
kediannesi23 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bende var ama göbüşlü olduğum için güzel durmuyor sanırım göbek olmasa ince bel olsa gerçekten çok çekici durabilirdi 0 0 Yorumla
göçmenkızınew Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl bence cekıcı hatta seksı bıle dıyebılırım ama genelde erkeklerde pek olmuyor kızlarda daha cok var. keske benımde olsa idi 0 0 Yorumla
Seevim Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ne olduğunu bilmezken belim içine çöktü sanıp korkmuştum 😂 Spor yaptıkça belirginleşiyormuş 1 0 Yorumla
Lelushaa Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Oldukça derin çukurlara sahibim, seviyorum. Erkekte de güzel kadında da... 0 0 Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Olmazmı yaa,, hemde harika bir görüntüdür, aşırı seksi bence 0 0 Yorumla
Petrocellir34 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl Kadınların bel gamzesi acayip çekici. Hele bel ve kalça orantılı ve güzel ise 0 0 Yorumla
AysiraM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl ilk defa farkina vardim desem 🤣bide kendimi kontrol edeyim var mı acaba 😄😄 0 0 Yorumla
işsiziçe Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Abimin var havasından geçilmiyor. Onun yüzünden sevmiyorum diyorum. Amaç gıcıklık olsun 0 0 Yorumla
Esmaacanan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Bende yook sevmiyorum zaten olsada sevmem eşimde var ordan biliyorum:) 0 0 Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bel gamzesi olanlarin genelde fizikleri cok güzel oluyor 0 1 Yorumla 48382727 +1 yıl Vay be doğru tespit Yorumla
SomurtkanŞirin-2 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben bel gamzesinden de nihayetsiz nefret ediyorum nefffreeeeett! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl b3ndekine annem orada cikacagina yuzunde cikaydi diyor. diyorum o bir kusur nesini begeniyorsun yüzde. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet bir ara küçük bir operasyon ile yaptırmayı düşündüğüm gamze 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Güzel evet ama olmasa da olur. Hatta daha iyi olur. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. kesinlike bir kızda dudak kenarındaki gamze bel gamzesi hatta aak bileğindeki gamze bitme sebebi 0 0 Yorumla
BayCevap Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl seks yaparken baş parmaklarını oraya oturtup iyi kavraması oluyor 0 0 Yorumla
Süperbaba87 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Konusu açılmışken hazır söyliyim Türkan şoray beni olanda beni cezbediyor bendede var ama isim koyamadım🙂 0 0 Yorumla
GodFriendly Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bende var ben onu bel fıtığı filan sanıyordum ya 😅 0 0 Yorumla
LalalallaaLlla Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet hoş görünüyor. Tam parmak koymalık😋 2 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Evet vardır bence. Hoş duruyor. 1 0 Yorumla
Melekkkkkkbarbie Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 80% +1 yıl Benimde var güzel duruyo 1 3 Yorumla kaanov +1 yıl hani bakiiimm :P Yorumla Melekkkkkkbarbie +1 yıl @kaanov maalesef Yorumla kaanov +1 yıl üzdü :'( Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 856 cevap paylaştı. Evet özellikle bazı kadınlara çok yakışıyor 0 0 Yorumla
Nietzschenededi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 745 cevap paylaştı. Beli kıvrımlıysa gamzeli olmasına gerek yok 0 0 Yorumla
Elagözlü7575 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 332 cevap paylaştı. Çokta gerekli değil bende de var ama 0 3 Yorumla berk57 +1 yıl gereklilikten değil ama olması çok hoş duruyor Yorumla Elagözlü7575 +1 yıl @berk57 Olsun bakalım Yorumla berk57 +1 yıl @Elagözlü7575 olsun tabi Yorumla
spcl0000 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Felaket çekici görünür. Tabi fit vücutsa. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Evet çekici.. 0 0 Yorumla
alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 306 cevap paylaştı. ben seviyorum ben de var 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 699 cevap paylaştı. Kadında muhteşem duruyor 0 0 Yorumla
Kerem_izmir Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 82% +1 yıl Benim de çenemde gamze var çekici mi oluyorum 0 0 Yorumla
48382727 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Her insanda var diye biliyorum her insanda yokmu 0 4 Yorumla HerGaytalog +1 yıl Var evet Yorumla 48382727 +1 yıl @HerGaytalog yorumları okudum olmayanlarda varmış Yorumla HerGaytalog +1 yıl Yok vardır da kilodan belli değildir. İskelette zaten öyle bi oyuntu var olmaması imkansız :) Yorumla 48382727 +1 yıl @HerGaytalog anladım teşekkür ederim 🌼 Yorumla
pieta5 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Benimkinde var aman aman bir şey değil bana göre 0 1 Yorumla kayserili3 +1 yıl Bakayım Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. var. hanımlarda çok kışkırtıcı oluyor 0 0 Yorumla
tuhafamanormalbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Bende spora basladiktan sonra olustu o goruntu. 0 0 Yorumla
MasörMurat26 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 83% +1 yıl Evet iki elin baş parmaklarının konduğu bölge😊 0 0 Yorumla
IKnowNobodyKnows Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sen sorunca farkettim sanırım evet 0 0 Yorumla
berk57 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. kesinlikle çekici yanaktaki de çekici aynı zamanda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Bel gamzesi güzel de bel gamzesini göstermek için giyilen düşük bel pantolonlar çok kötü ya.. (resimdeki gibi)
Bende var ve çekici olduğunu söyledi nişanlım. Kendisinde yok ama olması ne kadar değiştirirdi bilmiyorum.
https://voca.ro/1n1wQ0fnh1dB
Evet vardır. Erkekte de kadında da çok çekicidir. En azından ben etkileniyorum. Çok beğeniyorum. 🥰😎
Bende var ama göbüşlü olduğum için güzel durmuyor sanırım göbek olmasa ince bel olsa gerçekten çok çekici durabilirdi
bence cekıcı hatta seksı bıle dıyebılırım ama genelde erkeklerde pek olmuyor kızlarda daha cok var. keske benımde olsa idi
Ne olduğunu bilmezken belim içine çöktü sanıp korkmuştum 😂 Spor yaptıkça belirginleşiyormuş
Oldukça derin çukurlara sahibim, seviyorum. Erkekte de güzel kadında da...
Olmazmı yaa,, hemde harika bir görüntüdür, aşırı seksi bence
Kadınların bel gamzesi acayip çekici. Hele bel ve kalça orantılı ve güzel ise
ilk defa farkina vardim desem 🤣bide kendimi kontrol edeyim var mı acaba 😄😄
Abimin var havasından geçilmiyor. Onun yüzünden sevmiyorum diyorum. Amaç gıcıklık olsun
Bende yook sevmiyorum zaten olsada sevmem eşimde var ordan biliyorum:)
Bel gamzesi olanlarin genelde fizikleri cok güzel oluyor
Vay be doğru tespit
Ben bel gamzesinden de nihayetsiz nefret ediyorum nefffreeeeett!
b3ndekine annem orada cikacagina yuzunde cikaydi diyor. diyorum o bir kusur nesini begeniyorsun yüzde.
Evet bir ara küçük bir operasyon ile yaptırmayı düşündüğüm gamze
Güzel evet ama olmasa da olur. Hatta daha iyi olur.
kesinlike bir kızda dudak kenarındaki gamze bel gamzesi hatta aak bileğindeki gamze bitme sebebi
Evet çok fazla bulunmaktadır.
Ne alaka ya. Bel gamzesi. Oldu olcak totosunda da gamze olsun
seks yaparken baş parmaklarını oraya oturtup iyi kavraması oluyor
Konusu açılmışken hazır söyliyim Türkan şoray beni olanda beni cezbediyor bendede var ama isim koyamadım🙂
Bende var ben onu bel fıtığı filan sanıyordum ya 😅
Evet hoş görünüyor. Tam parmak koymalık😋
Bir çukura gönül veren kafada değilim
Evet vardır bence. Hoş duruyor.
Benimde var güzel duruyo
hani bakiiimm :P
@kaanov maalesef
üzdü :'(
Bende var ama çokta artısı yok
Evet özellikle bazı kadınlara çok yakışıyor
Beli kıvrımlıysa gamzeli olmasına gerek yok
kapatılan bir yerin ne çekiciliği olur...
Yoq laa ne çekiciliği olacaq
bir yanak gamzesi degil
Ee bende de var çekici miymis bu😂
Erkeğede kadınada yakışıyor.
bilin bakalım kim şanslı hahahahaha
Çokta gerekli değil bende de var ama
gereklilikten değil ama olması çok hoş duruyor
@berk57 Olsun bakalım
@Elagözlü7575 olsun tabi
Felaket çekici görünür. Tabi fit vücutsa.
Evet çekici..
Bana çok çekici geliyor.
ben seviyorum ben de var
Kadında muhteşem duruyor
Benim de çenemde gamze var çekici mi oluyorum
Herkeste bel gamzesi vardır
Olmaz mı baksana en sağdakine
Her insanda var diye biliyorum her insanda yokmu
Var evet
@HerGaytalog yorumları okudum olmayanlarda varmış
Yok vardır da kilodan belli değildir. İskelette zaten öyle bi oyuntu var olmaması imkansız :)
@HerGaytalog anladım teşekkür ederim 🌼
Benimkinde var aman aman bir şey değil bana göre
Bakayım
var. hanımlarda çok kışkırtıcı oluyor
Bende spora basladiktan sonra olustu o goruntu.
Aşırı değil ama var tabii.
Evet bayanlarda çok güzel duruyor
Sürekli göstermek gerek
Evet iki elin baş parmaklarının konduğu bölge😊
Varmış görenler öyle diyor.
Sen sorunca farkettim sanırım evet
Kadında güzel duruyor arkadan
kesinlikle çekici yanaktaki de çekici aynı zamanda
Kadında çok estetik çok hoş oluyor.
Evet kesinlikle bana göre çekici. 🙂