Bakımlı olmaktan falan bahsediyorduk ben 24 sevgilim 28 ablam 27 yaşında. Benim saçlarım daha önce yandığı için sağlıksız görünüyor sivilce problemim var tırnaklarımı yiyorum küçüklükten kaldı bunlara dem vurdu bakımlı ol ellerine ayaklarına bak saçlarına bak gibisinden konuştu bak ablan ne kadar güzel bakımlı göz alıyor faln dedi art niyet aramalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ablanı bana ayarla sıkıntıyı köküden çözelim :)
sivilce konusunda bir çok ilaç ve maske kullandım. yanlız ağır bir ilaç varmış 3 ay gibi kişinin durumuna göre karaciğeri temizliyormuş. Kullanan arkadaşlarımın dudakları falan uçukladı. baya etkili.
ben ise yaklaşık 1 ay arayla kulak, baş, sırtımdan tarama hacamatı yaptırdım. kulak çınlaması,, sivilce bir şey kalmadı. hayatımda yaşadığım kadim sağlık tecrübelerinden biri oldu. tavsiye ederim. rus vs gibi milletler bizden daha çok uyguladıklarınız duydum. Bizim tıppımız osmanlı zamanında yaygın olmazına rağmen yakıntanıdık :) Yapan doktorların sayısıda her geçen gün artmaya devam ediyor.01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏🏻
En İyi Cevaplar
Saç Bakım konusunda 667 cevap paylaştı. Şimdi zamanında ben de tırnak yiyordum ama Allah'a şükür çok zor olmasına rağmen kurtuldum sen de ne yap ne et öncelikle bu alışkanlığından kurtul sonra gerçekten de üzerine başına saçına özen göster gerçek anlamda temiz titiz bakımlı ol ve hemen o sevgili dediğin kişiden de uzaklaş ablanda gözü var puştun
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler güzel yorum için
+1 yılSaçını kestirirsin, takma saç takarsın bir şekilde düzelir. Tırnaklarına jel tırnak yaptırırsın güzel görünür. Sivilceler zamanla geçer. Ama sevgilindeki hadsizliği nasıl düzelteceksin? Bakımlı ol demesi doğal ama bu şekilde bir başkasını örnek vererek hatta kız kardeşini örnek vererek demesi kabul edilemez. En azından ben etmem. Seni üzmesine izin verme.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim zten bugün ayrılmak istediğimi söyledim
- +1 yıl
İkiniz için de hakkınızda hayırlısı olsun
Saç Bakım konusunda 306 cevap paylaştı. Sen erkeklerin dikkat ettiği konularda dikkatsizsin. Sağlıklı saçları güzel tırnakları severler. Sivilce konusunda yorum yapmayacağım onu kim sever ki eminim sen de kurtulmaya çalışıyorsundur.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok dikkat ediyorum gitmediğüm doktor kalmadı krem verip yolluyorlar işe yaramıyor tırnaklarımın şekline hiçbir şey yapamam kaldı çocukluktan. Saç konusunda yandı toparlamaya yağlarla düzenltmeue çalışıyorum. Bir de bunları kafama taktığımı üzüldüğümü bile bile söylemesi vicdana sığar mı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
64Cevap
Saç Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Art niyet aramalısın evet..
Ve de ayrılmasın hemen..01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım bugün
+1 yılBen olsam bu sözü iyi niyetli bulmam, bulamam. Neler duyuyoruz artık. İlaveten şu da var, herkes hayatındaki kişinin bakımlı ve göze hitap eden şekilde görünmesini ister. Saç yanması, tırnak yemen vs bunların hepsi halledilebilen şeyler. Ben de yenen ve bozuk tırnak yapısından hiç hoşlanmam mesela dolayısıyla sürekli gözüme batar.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bunu kıyaslayarak söylemesine herek yoktu
- +1 yıl
Kıyaslar çünkü seni değil ablanı beğeniyor pislik
Kesinlikle aramalısın. Mide bulandırıcı tipler gerçekten. Vardı öyle bir tanıdığım aynı anda iki kız kardeşle sevgiliydi. İşin kötü yanı ikinci kız biliyordu zaten kardeşinin sevgilisi olduğunu. Ona rağmen çocukla takılmıştı.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü😔
+1 yılOnu terk et öyle bakima gir.
Ayrıca art niyet değil direk bakımsız olduğunu dile getirmiş ve kıyas yapmış en kötüsü. ..
Bununla kalmaz yani.
İlişkine sen yön verirsin ayrıca istemezsen devam etme05 Yorumla
Soran+1 yılSadece göz alıyor demedi birkaç bir şey daha dedi ama temin ederim hatırlamıyorum o an beynime bir ağrı çöktü devamını dinleyemedim art niyetsiz olmaya çalışıyorum ama
- +1 yıl
Erkekler düz konuşur ya da hiç konuşmaz kırmakta üstlerine yok bilinçli yapan da var yapmayan da bilemezsin
Ama ilerisi yoksa ve bişey değilse bence ondan bir sebeple ayrıl sonra kendine bak
Odedi die değil sen istediğin için olsun önemseme kendin hariç bir şeyi. ...
Soran+1 yılEvlenmeyi bile düşünüyordum ama şu sözlerden sonra ailemin içine nasık sokayım ben bunu
- +1 yıl
Haklsn seni aşağılamasina izin verme
- +1 yıl
Sanki doğru insan değil
İyi insan daha kibar olur hassas olur anlayışlı olur
Oha ablanı mı kesmiş bu bence ara aramakta çünkü baya haklısın ve onane istedigin gibi olursun ister tırnak yersin ister saçın sorun olsun sevgili dedigin tipe değil kalbine bakar bence cocuk ağır şerepsiz açık olayım
06 Yorumla
Soran+1 yılBaştan bunları bilerek benimle oldu şimdi eleştiriyor
- +1 yıl
Kusura bakma da tam dayaklık bana sevgilim böyle birsey desin ayrılığı koyarım resmen ablanı kesmiş ya da bir yerden bulup görmüş ve gidip bunu sana diyor yetmiyor sana da gelip baştan beri itiraz etmeyip simdi bunları diyor harbi dayaklık ya bence engele ve ayrıl ablana da de uzak dursun en iyisi
Soran+1 yılMidemi bulandırdı zaten bu durum bilmiyorum son zamanlarda soğumuştum zTen iyice tuz biber oldu
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
+1 yılBen olsam bağirirdim kes bee insan evladi döl israfi sen önce kendine bak. Sana ne ablamdan sana ne benim tipimden? Beğenmiyorsan ahaa kapi derdim. Ezdirmeyin kendinizi bu erkek kilikli insan kilikli mahluklara. Gerektiği yerde sert olmazsan sevgilin bile olsa kalbini defalarca kiriyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılZor tuttum kendimi ama zoruma gitti eve gidince ağladım
- +1 yıl
Yerinde olsam arar söver söver, kapatir engeller ayrilirim. hadsiz pislik.
Soran+1 yılZaten ayrılmak istiyorum ama birden olmuyor işte insan hemne kestiremiyor vazgeçmem lazım kafamda bitirmem lazım
- +1 yıl
Tabi o ayrilma süreci zor bi süreç. Aslinda onsuz da ne kadar mutlu olduğunun farkina var o zaman öncelikle hatta belki de daha mutlu olduğunun.
Beni de eniştem kız kardeşime beni örnek ediyor. Ah bana eniştem göz koymuş diye bir şey gelmedi aklıma, gelmez de. Bana göre normal. Kafanda bir şeyler uydurma.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma niyeti kötü gibiydi bilmiyorum kadın hisleri kuvvetlidir çıkar ya bilmiyorum
Biraz patavatsız biri sanırım, başka bir örnek verebilirdi hoş olmamış tabi ki.
43 Yorumla
Soran+1 yılBeni kırdığının hiç farkında değil günlerdir soğuğum halen noldı diyor anlayamıyor
Soran+1 yılAyrılcam bir de evlenmeyi düşünüyordum bununla ne aptal çocuk akıllı biriymişim ben
+1 yılBeğenmiyorsan kapı orada deseydin ya. Ablanı ne ara incelemişte bakımını elini ayağını görmüş. Hem gevşek hem hadsiz
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de şok oldum anlamadım birden söyledi
- +1 yıl
Bence ayrılmalısın. Ona her baktığında aklına gelecek daha da üzüleceksin ve sürekli acaba ablama ilgisi var mı diye için için yiyecek
Soran+1 yılGeliyor zaten ayrılık konuşması hazırlıyorum
- +1 yıl
Hadi hayırlısı olsun üzme kendini
+1 yılYa örnek gösterdiği kişiye bak... ben olsam ayrılırdım. Nerde ne konuşması gerektiğini bilmeyen insanlardan nefret ederim. Hele hele bi de kıyas yapmaları daha daha irilite edici
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet normalde böyle biri değildir ben de şok oldum hiçbir zaman bu kadar rahat davranmazdı içinde başka birini yaşıyor demek ki
+1 yılÖrnek vermiş. Saçma sapan kıskançlık yapma. Kendine bak o zaman sen de.
21 Yorumla
Soran+1 yılKendime bakıyorum ama yetmiyor işte saçlarım için yağ kullanıyorum tırnaklarım çocukluktan kötü ama kirli değil tabi. Özen gösteriyorum. Normal söylemedi sanki. Çok alımlı gibilerinden konuştu zoruma gitti
Sıkıntı çıkarırdım yani sana bakımlı ol falan demiş onda bişey yok ama ablanı örnek vermesi olmamış öyle düşünüyorsada söylenecek bişe değil yani
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal bir şekilde de demedi yani böyle ballandıra ballandıra anlattı
+1 yılHemen Ayrıl
Ablanın bulunduğu ortamlarda ya da Ailenin içinede hemen sokma Sevğilin kim olursa olsun. İlk önçe huyunu suyunu tanı ondan sonra01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim haklısınız
+1 yılSevgilin ablanı beğeniyor. Yakında göz koyarsa şaşırma!
11 Yorumla
Soran+1 yılGöz alıyor lafı midemi bulandırdı
+1 yılYaptığı saygısızlık, bu arada. vücut senin, karar senin. Sevgilin de olsa sana böyle bir şey diyemez. Hele ki ablanı katarak asla diyemez. Art niyet aramalı mısın bilmiyorum ama bence tavrını koy seninle böyle konuşamaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılBir de bu konulara aşırı taktığımı üzüldüğümü bile bile söylüyor
Saç Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Obaa bu ne biçim sevgili ya
Bunla ömür mü geçer, senin özgüvenini didiklemiş resmen
Ve ablanla aranı açıcak nerdeyse (psikolojik olarak)01 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten işkillendim midem bulanıyor resmen
- Saç Bakım konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılAramalısın. Ayrıl gitsin, terbiyesiz herif. Ablana bakıp bide oylamış. Hadsiz!
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyorum mesaj atıp duruyor yazmıyorum o kadar soğudum ki
+1 yılCümle kurmayı bilmiyor. Göz alıyor ne demek yaaa! Bakımlı ol de geç
01 Yorumla
Soran+1 yılBayağı kırıldım 1 haftadır moralim bozuk
+1 yılSana bişey diyim mi ondan hayır gelmez bence uzatma ayrıl..
04 Yorumla
Soran+1 yılq haftadır ölü gibiyim mutsuzum
- +1 yıl
Çok normal adapte olacaksın acı verici ama seni olgunlastiracak.. ayrilman en dogrusu
Soran+1 yılAyrılmak istiyorum zatwn uygun zamanı düşünüyorum
- +1 yıl
Yaparsın🙏
+1 yılSeni seven kişi seni olduğu gibi kabul eder değiştirmeye çalışmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBaştan böyle olduğumu bile bile başladı bir de
- Saç Bakım konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yıl2 aya baldız baldan tatlıdır başlığı atar senin sevgilim buraya demedi deme.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
+1 yılBiraz tehlikeli durum görüyorum.. Ablana dikkat et.. en çok ta.. benden söylemesi.
04 Yorumla
Soran+1 yılAblam öyle biri değil ailecek düzgün insanlarız şükür
- +1 yıl
O zaman sıkıntı yok düzgün insanlarsanız ama sen galiba kafayı guzellik olayına taktın. Ben de şişmanım diye horlandım hep.
Soran+1 yılYok güzelliğe kafayı takmadım onun kırıcı konuşmasına üzüldüm
- +1 yıl
Bence de kırıcı ama tırnağımı ben de yerdim ama sonradan yemeyi bıraktım bu biraz alışkanlık
+1 yılbaldız baldan tatlıdır mı acaba :D aklında ne var küçük enişteee :P
01 Yorumla
Soran+1 yılYa siz ne beyinsiz insanlarsınız yaşa bak söylediklerine bak az olgun ol yaşına göre davran. Birileri yardımcı olur diye soru soruyoruz abuk sabuk tipler gevseklik yapıyorR
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman onunla sevgili olsun. Ya şaka falan mısınız? Nasıl söyleyebiliyor?
21 Yorumla
Soran+1 yılBen de anlamadım hiçbir zaman bu rahatlığı vermedim eline nasıl söyledi ben de anlamadım bozuntuya vermedim bu sfer de saçmalama demesin diye
+1 yılHemen yanlış anlamaya gerek yok, örnek olarak göstermiş olabilir
Sürekli ablandan söz etmiyorsa sorun yok02 Yorumla
Soran+1 yılSonunda aklı başında bir erkek yorumu teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılSevgiline sahip ol hedef şaşacak gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Şimdi bu durumda ses tonu yüz ifadesi çok önemli benim de erkek arkadaşım bi kez bana bu tarz konuştu ben onda art niyet aramadım çünkü hissetmedim kadınlar hisseder 😌
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kötü niyet sezdim
- +1 yıl
hem diyosunki ben kötü bi niyet sezdim hemde diyosunki şu dedigine bak yahu benmi yanlış konuştum sen de öyle dedin bana fırca atıyosun benim ne sucum varkı bengercekleri dedim adamın zihniyeti bozuk işde
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblanla yaşıt zaten ablanı alır o ben sana söyleyeyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAblam öyle biri değil
+1 yılGeçmiş olsun djshj baldız baldan tatlıdır demek dsbshshsjs
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil onurum kırıldı
Böyle biri senin özgüvenini her zmn düşürür insanca söyleyebilirdi hadsiz şerfsz
24 Yorumla
Soran+1 yılO kadar düşüreü ki keşke özgüven olsa kalbim kırıldı
Soran+1 yılGözlerim mosmor sisti ağlamaktan cok ağrıma gitti
Art niyet olduğunu sanmıyorum seni biraz daha kendine bakma konusunda uyarı gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ailemden birini ablamı örnek vermesine gerek yoktu
+1 yılBir sorun yok bunda yani.. Bende benzerini söyledim
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü niyet yok muydu
Göz alıyor dediğine göre onun gözlerini almış işte tabi art niyet aramalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bu lafı etmese kötü niyet aramazdım ama bu laflardam sonra bilmiyorum kötü hissettim
Yüz verme kendine az biraz bakım yap erkeklerle gülüş falan kudursun boş ver
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılSaçmalamis ya konuşmasını anlatmasını da bilmiyor belli ki.. hiç üzülme derim
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzülmemek mümkün mü
- +1 yıl
Haklısın ama böyle ne dediğini bilmeyen biri için üzülmek🤔
+1 yılMercimek fırına ha girdi ha girecek
22 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun
- +1 yıl
Tecrübeyle sabit diyorum
- Saç Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yılEski sevgilim diye anlatmalıydın
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Geçmiş olsun ablana yürüyor
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü
- +1 yıl
asdkjskchsakfhkasdfks lan bu kadar açık sözlü olma dsjchdsk
- +1 yıl
ÖYLE ZATEN DJSAHKJHSAK ama az yavaş söyle
+1 yılşu ayarsızları bi salın ya
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
tutunmayın böylelerine
onun seni sevdiğine emin misin?
08 Yorumla
Soran+1 yılEmindim
Soran+1 yılArtık hiçbir şeyden emin değilim tiksiniyorum
Soran+1 yılÖncesinde ablama bakışı falan düşünmeye başladım bilmiyorum kötü hissediyorum
Soran+1 yılBu konuyu söyleyemem ablam kızar ne saçmalıyosun diye
Ablan ile mi sevgili olsam
02 Yorumla
Soran+1 yılYa siz ne beyinsiz insanlarsınız yaşa bak söylediklerine bak az olgun ol yaşına göre davran. Birileri yardımcı olur diye soru soruyoruz abuk sabuk tipler gevseklik yapıyor
- Saç Bakım konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılArt niyet yok bence bu söyleminde.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kötü oldum
+1 yılAblana karşı bir ilgi duyuyor demek.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Önce bu adamdan ayrıl sonra da kendinle ilgilen
Soran+1 yılTeşekkürler
ağlama doğruyu ssöylemiş
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka beyin yoksunu
+1 yılBakim ablana ablanin adi ne instagrami var mi xd
01 Yorumla
Soran+1 yılYa siz ne beyinsiz insanlarsınız yaşa bak söylediklerine bak az olgun ol yaşına göre davran. Birileri yardımcı olur diye soru soruyoruz abuk sabuk tipler gevseklik yapıyor!!!
+1 yılBaldız baldan tatlıdır ama ❤️
01 Yorumla
Soran+1 yılYa siz ne beyinsiz insanlarsınız yaşa bak söylediklerine bak az olgun ol yaşına göre davran. Birileri yardımcı olur diye soru soruyoruz abuk sabuk tipler gevseklik yapıyor!!!
Ondan hoşlandıyor belli ki
03 Yorumla
Soran+1 yılYok artık ya
+1 yılbence ilişkini bidaha gözden geçir..
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Biri bana böyle dese artık eski sevgilim olurdu
01 Yorumla
Soran+1 yılBennde bitirmek istiyorum artık
Saç Bakım konusunda 578 cevap paylaştı. Ablanı mı beğeniyo acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bilmiyorum
+1 yılAblanı istiyor olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Ben senin yerinde olsaydım. S*ktiri çekmiştim
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılık konuşması hazırlıyorum
+1 yılBaldız baldan tatlıdır muhabbeti
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik mi
sen öylede sevilirsin emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bir nebze iyi geldi
+1 yılsevgilin ablana yuruyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- Saç Bakım konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılUfaktan ablana yürüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekl mi:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblana göz koymuş namussuz
11 Yorumla
Soran+1 yıl😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılablandan hoşlanıyor, aralarını yap.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar iğrenç bir varlıksın yazık
+1 yılboş konuşmuş..
hoş bir durum değil..01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kırıldım
+1 yılAyrıl hemen
41 Yorumla
Soran+1 yılKırıldım ağlamaklı oldum
- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz